• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
iğne batması gibi sancıyan göbeğim büyüyor diye öyle oluyormuş. Sorun yok 1 ay sonra gel dedi doktorum. Magnezyuma yine gerek görmedi. Bacaklarında ağrı kramp yoksa kullanma diyor.
Geçmiş olsun canım, vitaminler sadece fayda vermiyor vücutta fazla vitamin birikmesi de zararlı birşey, o yüzden gerek yoksa kullanma zaten🌸 bende de kramp 1-2 sefer oldu sonra olmadı kullanmıyorum magnezyum

Ben de çok araştırdım konuyu. Travel sistemler genelde ağır ve hantal oluyor. Yani hem bebeği hem arabayı tek başına taşıyamazsın. O yüzden kabin boy aldım, üstüne de puset. Kabinlerde yenidoğana uygun olanlar var ama ilk 6 ay falan zaten araba üstünde pusetle taşıcam. Sonrasında da bebeğin için duramayacağı bir araba değil baston gibi. Oturaklı arabalar. Bence 7-8 aylık bebek çok rahat oturur içinde ki benim aldığım tam yatıyor, o şekilde de kullanabilirsin. Travel alanlar hep sonradan bastona geçmiş. İki tane almak istemediğim için böyle yaptım.
Evet canım işte ben de iki tane almak istemiyorum açıkçası 🤷🏼‍♀️ o yüzden daha ileriyi düşünerek kabin almak istiyorum

Erkekler daha rahat o konularda biz pimpirikliyiz canım😅
Yok yaa ben rahatım asıl o pimpirikli 😅 onu da iç bunu da iç hmm bakayım şunu bugün içmemişsin 😅
Eczaneden gün gün ilaç kutusu almış bana, kesip içine koyuyor üşenmeden 😅

Kizlar hastane odasinda veya eve gelen yakinlara vermek icin hediyelik falan yaptirmayi dusunuyor musunuz. Ben hazir vaktim varken evde kendim yapayim susleyeyim diyorum cok degil yakinlara 50 adet falan yapicam sizce hangisi daha guzel. Kutulu olanin icinde mum var o daha pahaliya geliyo

Eklentiler

• 01440cc25ccfa54ac23824a17381e295.webp
    01440cc25ccfa54ac23824a17381e295.webp
    59,5 KB · Görüntüleme: 75
  • Screenshot_20221124-211838.webp
    Screenshot_20221124-211838.webp
    29,4 KB · Görüntüleme: 75
Kizlar hastane odasinda veya eve gelen yakinlara vermek icin hediyelik falan yaptirmayi dusunuyor musunuz. Ben hazir vaktim varken evde kendim yapayim susleyeyim diyorum cok degil yakinlara 50 adet falan yapicam sizce hangisi daha guzel. Kutulu olanin icinde mum var o daha pahaliya geliyo
Bende kendim keçe peri bebek yapacağım🥰🌸 kutulu olan çok hoşuma gitti. Kolay gelsin❤️🙏

Ebrucum mum 12 li şöyle bişey buldum sen bi yorumlarına bakarsın❤️

Eklentiler

• 2B7CB907-B6EC-4114-9BE5-DF931D4A037F.webp
    2B7CB907-B6EC-4114-9BE5-DF931D4A037F.webp
    19,8 KB · Görüntüleme: 73
Kutulu olan çok guzel 💕 bende nasip olursa mevlüt vercem magnet veya bu kutulu tarz da birşeyler dağıticam

Benim doktorum Natera’nın broşürünü verdi bana. Güvenebilirsiniz çok iyi dedi.
doktorumun önerisine güveniyorum.

Ben yaptırmayacağım ama güvenilir bir firmadır. Amerika’ya gidiyormuş sonuçlar. Yaptırmak isteyen incelemeli.
Merhaba hangi lab ile çalıştınız acaba Hill sağlık mi?

Ben ikisini de beğendim 🥰 makromeden anahtarlık da kullanılır, mum da kullanılır. Kimse bir köşeye atmaz yaptığınız işe yarar bir şey olmuş olur 🥰

Ebrucum mum 12 li şöyle bişey buldum sen bi yorumlarına bakarsın❤️
Bu mini bubble mumlar çok tatlı duruyormuş gerçekten. 😍 Biz evlenirken de davetiyelerimizi ve düğün hediyeliklerimizi vakıflara bağış olarak yapıp özel gün hediyeliklerimizi oradan almıştık. Bu sefer de öyle düşünüyoruz. Belki size de fikir olur kızlar. Ben çikolata ve yanında içime sinen bir vakıftan yaptıracağım magnetleri paketleyip yakınlarıma hediye edicem. Zaten çok çok da yaptırmaya gerek olmaz diye düşünüyorum. 40,50 yeterli olur tahminim. 😌

Kutulu olandan oğlumun doğumunda yapmıştım çok güzel olmuştu :) ama bu sefer kendim yapamam sanırım o enerjim yok :KK43: şimdi düşündüm de ilkinde ne kadarçok uğraşmışım şuan hep hazırlara bakıyorum. hatta onda herşeyi fazla fazla yapmıştım şimdi 1 tane yeter , sade olsun az olsun modundayım :-)

Back
X