• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Benim de hem çin hem rus takvimi erkek diyor 🙊
Hiçbiri tutmuyormus biraz ocak subat annelerinş yokladım ekssi tatlısı belirlermi herkes cok farklı seyler ddi çin takvimi tutmayanlar da olmus ne yenilen ne takvimler belirlemiş valla 😂😂😂😂 önemli olan sen ne hissediyorsun canım

Kayra ile Bera erkek ,Vera kız evet.Tam adı Zeyneb Vera.Cok akıllı ama bi o kadar uyanık ve hareketli.Bazen şımarık bazen uslu🤭 Bi şekilde hedefine ulaşır ve aslan burcu olduğu için yonlendirilmez yönlendirir 🤣
Durumuna göre hareket eden bi kız demek ki, çok akıllı 😍

Kıslar ben geldim :)
Allah’ıma çok şükür keseyi gördük 🙏 uygulamada 5+2 ama keseyi ölçtüğünde 5+4 verdi Allahım hepimize daha nicelerini göstersin 🙏
Hayırlı olsun canım devamı da sağlıkla gelsin inşallah 💜
Üstten baktı dimi bende uygulamaya göre yarın 5+1 olcam yarın muaneye gitcem

Bugün bizde ilk muayenemizi olduk, keseyi gördük çok şükür☺️ Vajinal muayene yapıldı. Ölçü vs söylemedi doktorum ama c.tesi gel tekrar bakalım dedi. Uygulamalara göre 4+5 şu an
Maşallah canım ne güzel haber 😍 darısı başımıza 🤲🏼

Hiçbiri tutmuyormus biraz ocak subat annelerinş yokladım ekssi tatlısı belirlermi herkes cok farklı seyler ddi çin takvimi tutmayanlar da olmus ne yenilen ne takvimler belirlemiş valla 😂😂😂😂 önemli olan sen ne hissediyorsun canım
Benim oğlumda kız diyodu tutmadı. Bunda erkek diyo ama kız hissediyorum çok :)

Dogrudur ya bakma bende inandigimdan degil ama oyle egencesine baktim 😂 ben bi kere ruyamda erkek bebek emzirdigimi gormustum ama tabi o zaman hamile degildim benim bebegimdi ama resmen sutu cekisini bile hissetmistim o gunden beri erkek olucak gibi doguyo icime 😊

Dogrudur ya bakma bende inandigimdan degil ama oyle egencesine baktim 😂 ben bi kere ruyamda erkek bebek emzirdigimi gormustum ama tabi o zaman hamile degildim benim bebegimdi ama resmen sutu cekisini bile hissetmistim o gunden beri erkek olucak gibi doguyo icime 😊
Annenin hissettiği doğrudur bende kız hissediyorum bakalım önce saglıklı sonra gönülümüzce olur insallah canım

Back
X