- Konu Sahibi Papatya0593
- #11.681
Ayni sey bendede var sabahlari sanki 3 gundur hic birsey yememis gibi ac uyaniyorum eger bisey yemezsem soguk soguk terliyorum bayilacak gibi. Yemeye basladigimdada durduramiyorum kendimi kitliktan cikmis gibi yiyorum. Normaldede kiloma dikkat etmeye calisan biriyimdir genelde ekmek yemem sabah ogle aksam hem ekmek hem pilav makarna ne bulsam yiyorum. Diyetisyenime bu durumdan bahsettim ara ogun sayisini arttirdik 3 ana ogun 3 ara yapmaya baslayacagim bugunden itibaren meyve ve kuruyemisle insulin dengesini sabit tutmamiz gerekiyormus. 10. Haftadan 2 kg aldiysam bu isin sonu hic hos olmayan bir sekilde sonlanacakyaninizda surekli meyve tasiyin ve ac olmasaniz bile ana ogunden 2 saat sonra meyve , kuruyemis kefir gibi saglikli atistirmaliklara basvurun
ben de kıtlıktan çıkmış gibi yemek yok ama gayet normal yiyorum ama illa ağzıma bişey atıcam.
ve attığım şeyde midemi bastıracak birşey olacak.
meyve beni daha çok acıktırıyor yanına kuruyemiş belki fındık yada badem yiyebilirim ama kuruyemişi pek sevdiğim söylenemez. hali hazırda gastrit ve reflümde olduğu için bazen onlar bile dokunuyor.
beni iyi eden tek şey yağsız karbonhidratlar kaşarlı tost, beyaz pilav arpa pilavı makarna
bu da kof kilo yapan şeyler malesef