- 24 Kasım 2021
- 5.232
- 6.434
- 148
- 32
- Konu Sahibi Papatya0593
- #11.861
Hic böyle net olmuyor ki ultrason fotoğrafları yaEki Görüntüle 3136545
Bu görüntüye göre bakılıyor. Yukardaki nuba göre erkek aşağıdaki kıztutar mı bilmiyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hic böyle net olmuyor ki ultrason fotoğrafları yaEki Görüntüle 3136545
Bu görüntüye göre bakılıyor. Yukardaki nuba göre erkek aşağıdaki kıztutar mı bilmiyorum
Kesin değil ama büyük olasilikla erkek dedi doktor da canimbence erkek ..benim de ultrasonda boyle görünüyodu irice.tahminimce erkektir
Canım ultrasonda niye 22 hafta 2 günlük yazıyor yanlış mı yazılmış
Canım ultrasonda niye 22 hafta 2 günlük yazıyor yanlış mı yazılmış
Hay allah ya bu sefer test kesin doğru mu peki?Milena35 @Birdurumvar kizlar 2 gun once tiroid konustuk ben dedim bende bisey yok,dun doktorum test istedi onlem olarak yuksek tiroidim cikti
hamile kalinca firladiysa demek tam konusmanin ustune geldi :) siz de baktirdiniz mi?
Hic böyle net olmuyor ki ultrason fotoğrafları ya![]()
Allah Allah GA sonnadet tarihinden itibaren geçen süreyi gösterir ama. Ben de şaşırdım görünce birdenKuzum orası tarih değil ya başka birşey çünkü 3 hafta önceki kağıttada 35 yazıyor baktım şimdi![]()
Ama bunda resmen p*p* belli canimkendi yavrumun ultrason fotosu sanki belirgin gibi geliyor bana. Erkek gibi gözüküyor.
Bak bu da bi tanıdığımın çocuğunun görüntüsü.
Erkek oldu. Buradan da çıkarım yapabiliriz belki.
Eki Görüntüle 3136590
Bugün doktora gideceğim. Bugünkü görüntüsünü paylaşayım o zaman. Daha net olurAma bunda resmen p*p* belli canimseninkini atar misin merak ettim gormeyi deniyecegim
![]()
B BarbieveKen S sultansultan90 kızlar güzel haberler gelmiş tebrik ederim ikinizi deben de dün bir bahane uydurup başka bir doktora gittim kendi doktorum kız tahmininde bulunmuştu dünkü ise erkek dedi nuba göre kız sanki ama ben bu konularda çok yeteneksizim bir de siz fallar mısınız
![]()
Bebişe nub a göre yorum yapabilecek var mı kızlarr aşırı merak ediyorum B BarbieveKen göreveebirde kalp atışı dk da 144 dedi araştırmalarıma göre 140 ın üstü kız yazıyor
ay öyle güzel oynuyordu ki pıtır pıtırdı eller ayakları
![]()
Bi araştır kesin vardır bence.acaba bu devlet memurlarında uygulanıyor mu ya hiç duymmaıştım8-5 mesaisi olan bi memurum keşke olsaaa:)
Nub u nasıl anlıyorsun net bir şekilde, bende intten cok baktim ama anlamıyorum, benimkinin burda nub belli mii B BarbieveKen
Aynen demi bende erkek nub u görmüyorum bu usg dekafamda bir nub teorisi resmi var netten bulmuştum onu. ona benzetmeye çalışıyorum
ben mesela seninkini o resme göre yorumladığımda kız görüyorum ama doktorun erkek gibi demişyani ben de çok anlamıyorum demek ki
Yaa ara ara yapmasini iste doktorundan bence dogrudur heralde bugun endokrinle randevum var bakalim.Cidden tam ustune geldi hahaHay allah ya bu sefer test kesin doğru mu peki?konuşmanın üstüne denk gelmesi. Bende henüz bir şey çıkmadı ama belli de olmaz
![]()