• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Milena35 Milena35 @Birdurumvar kizlar 2 gun once tiroid konustuk ben dedim bende bisey yok,dun doktorum test istedi onlem olarak yuksek tiroidim cikti 😄 hamile kalinca firladiysa demek tam konusmanin ustune geldi :) siz de baktirdiniz mi?
Hay allah ya bu sefer test kesin doğru mu peki?😅 konuşmanın üstüne denk gelmesi. Bende henüz bir şey çıkmadı ama belli de olmaz😅

Hic böyle net olmuyor ki ultrason fotoğrafları ya🤔😅
😄 kendi yavrumun ultrason fotosu sanki belirgin gibi geliyor bana. Erkek gibi gözüküyor. 🥰

Bak bu da bi tanıdığımın çocuğunun görüntüsü.
Erkek oldu. Buradan da çıkarım yapabiliriz belki. 🤔

8B34F3C5-F1FE-47FA-9CC7-54FF6EE43509.webp

😄 kendi yavrumun ultrason fotosu sanki belirgin gibi geliyor bana. Erkek gibi gözüküyor. 🥰

Bak bu da bi tanıdığımın çocuğunun görüntüsü.
Erkek oldu. Buradan da çıkarım yapabiliriz belki. 🤔

Eki Görüntüle 3136590
Ama bunda resmen p*p* belli canim 🤣🤣🤣seninkini atar misin merak ettim gormeyi deniyecegim😅

Kizlar merhaba 7+1 de kan vermiştim sizce ikiz mi değerler yoksa normal mi daha ultrasona girmedim merak ediyorum
IMG20220926212105.webp

Merhaba, benim için de cinsiyet tahmini yapabilir misiniz? Bende çok merak ediyorum

Eklentiler

• IMG_20220927_231940.webp
    IMG_20220927_231940.webp
    19,1 KB · Görüntüleme: 102
B BarbieveKen S sultansultan90 kızlar güzel haberler gelmiş tebrik ederim ikinizi de 😍😍 ben de dün bir bahane uydurup başka bir doktora gittim kendi doktorum kız tahmininde bulunmuştu dünkü ise erkek dedi nuba göre kız sanki ama ben bu konularda çok yeteneksizim bir de siz fallar mısınız 😂

Eklentiler

• 744BF2ED-C1A3-4D3F-A619-47E4C5B05347.webp
    744BF2ED-C1A3-4D3F-A619-47E4C5B05347.webp
    17,1 KB · Görüntüleme: 95
  • CA8F6881-6F8A-438D-8796-3366DCCC9C72.webp
    CA8F6881-6F8A-438D-8796-3366DCCC9C72.webp
    23,4 KB · Görüntüleme: 89
günaydın kızlarr 🥰 dün heyecandan uyumuşum erken yazamadım doktorla konuştuklarımızı. öncelikle benim aşırı kabızlık sorunum var artık her seferinde kanama oluyor canım çok acıyor bunun için popodan bi fitil verdi çatlağı iyileştirsin ve yumuşatsın diye. birde magnezyumlu bir toz verdi bunu suya katıp iç düzene girecek dışkı dedi. burun tıkanıklığını sordum kan oluyor bazen derinlerde dedim normal nabız yüksekliği ve kanın fazla pompalanması doğrudur dedi ama kbb ye görünmen lazım bir belki sinüzitin vardır dedi. bende ameliyat olduğum doktora gidicem İstanbul a geçtiğimde. son olarak bende akıntı ve keskin bir koku olmuştu 2 hafta önce 2 li fitil vermişti onun için dün tekrar akıntı yok ama kokuyu duydum ve iğreniyorum dedim çok rahatsız ediyor taktım ona kafaayı çünkü, bir daha fitil vermicem dayanıcaz dedi kimyasal kullandırmak istemiyorum dedi 16. haftaya kadar dayanıcaz ondan sonra emin ol akan kokan hiçbirşey kalmayacak bebeğin herşeyi tamamlanmış olacak artık dedi umarımda öyle olur tam 6 haftam var 🥰🥰

B BarbieveKen S sultansultan90 kızlar güzel haberler gelmiş tebrik ederim ikinizi de 😍😍 ben de dün bir bahane uydurup başka bir doktora gittim kendi doktorum kız tahmininde bulunmuştu dünkü ise erkek dedi nuba göre kız sanki ama ben bu konularda çok yeteneksizim bir de siz fallar mısınız 😂

16-17 haftalara gelmeden tahmin zor demek ki. Doktorlar bile erken dönemde ayrı ayrı yorum yapıyorsa beklememiz lazım 😒

Bebişe nub a göre yorum yapabilecek var mı kızlarr aşırı merak ediyorum B BarbieveKen görevee 😂😂 birde kalp atışı dk da 144 dedi araştırmalarıma göre 140 ın üstü kız yazıyor 🥰 ay öyle güzel oynuyordu ki pıtır pıtırdı eller ayakları 😍

emin değilim usg net değil canım ama erkek gibi hissettim

Nub u nasıl anlıyorsun net bir şekilde, bende intten cok baktim ama anlamıyorum, benimkinin burda nub belli mii B BarbieveKen

kafamda bir nub teorisi resmi var netten bulmuştum onu. ona benzetmeye çalışıyorum
ben mesela seninkini o resme göre yorumladığımda kız görüyorum ama doktorun erkek gibi demiş :KK45: yani ben de çok anlamıyorum demek ki

kafamda bir nub teorisi resmi var netten bulmuştum onu. ona benzetmeye çalışıyorum
ben mesela seninkini o resme göre yorumladığımda kız görüyorum ama doktorun erkek gibi demiş :KK45: yani ben de çok anlamıyorum demek ki
Aynen demi bende erkek nub u görmüyorum bu usg de🤣 neyse 2 haftaya benim ki 16 hafta olacak , o zaman netlesir cinsiyetimiz , bakariz🤔😊

Back
X