2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Benim de yarın kontrolum var ense kalınlığı ölçülecek inşallah herşey yolundadır. Bide erkekse belki cinsiyeti de belli olabilir ilk oğlumda bu haftalarda belli olmuştu. P*p* göremezse belki kız olma ihtimaline biraz daha yaklaşırim😂

Canım çekti şu an😋😋😋 bi şey olmaz nadiren yiyoruz öyle şeyleri. Bir gün ben de yapayım, bir de kfc yicem bi ara. O da aklımda🤩 çoğunlukla sağlıklı beslenmeye özen gösterdiğim için sıkıntı yapmıyorum ben. Arada yiyorum
Gerçekten öyle midemde başından beri çok bulanıyor arada böyle canımın çektiği ama aslında sağlıklı olmayan şeyler oluypr ama bencede çok sık olmadığı sürece bişey olmaz ya çok teşekkür ederim 🤗😍

Benim de yarın kontrolum var ense kalınlığı ölçülecek inşallah herşey yolundadır. Bide erkekse belki cinsiyeti de belli olabilir ilk oğlumda bu haftalarda belli olmuştu. P*p* göremezse belki kız olma ihtimaline biraz daha yaklaşırim😂
inş herşey yolunda gider endişe duymazsınız. kaçıncı hafta sizin?

Herkese merhaba…Kızlar çok acil bişey sorucam fetal dna testi yaptırdınız mı? İzmirde olanlar nerede yaptırdınız ve fiyat nedir? Ben 650 dolar fiyat aldım daha uygunu var mıdır merak ettim..Başka şehirde yaptıranlarda yazarsa çok sevinirim fikir olsun

2li testi perinatoloğa yaptırmaya gerek yok. Sadece kan alınıyor, onu da hemşire alıyor. Doktorluk bir durum değil. Doktor sadece sonucu okuyor. Ama detaylı ultrasona zaten kendi doktorlarımız değil perinatolog bakıyor. Kadın doğumcular sadece ense kalınlığı ve burun kemiğine bakıp ölçüm alıyor detay olarak. Ben de 20li haftalara girince perinatoloğa görüneceğim.
Ya lütfen bu konuda iyice araştırmadan kesin konuşmayın çünkü o öyle olmuyor 12.haftada bakılan kan akimindan ileri haftalarda yasanabilicrk riskler görülüp önlem alınabilir doktorunuz detaylı bir şekilde inceledi mi mesela damarlara bakti mi bebegin beyin yapısını kalbini inceledi mi ?

Sağlıcakla kucağınıza alın kızınızı baya kız oldu grupta. Ben de yarın gideceğim belki tahminde bulunur doktor bakalım kız istiyorum ben de oğlum var çünkü ama hayırlısı olsun tabi yine de. Ama içime erkekmis gibi doğuyor bu kadar kız oldu grupta benim ki de erkektir heralde diyorum sonuçta birileri de erkek doğuracak 😂😂
Öyle deme daha mayıs anneleri var şubat mart anneleri var olabilir yani hem burda erkek olanda var baya gerilerde kaldi coğunluk kız ama erkek de var yani ümidinizi kesmeyin rabbim gönlüne göre versin 🤗😍

Öyle deme daha mayıs anneleri var şubat mart anneleri var olabilir yani hem burda erkek olanda var baya gerilerde kaldi coğunluk kız ama erkek de var yani ümidinizi kesmeyin rabbim gönlüne göre versin 🤗😍
Amin canım inşallah oncelik sağlıklı ve hayırlı evlat olması tabii. Ama insan değişik istiyor işte😍

Ya lütfen bu konuda iyice araştırmadan kesin konuşmayın çünkü o öyle olmuyor 12.haftada bakılan kan akimindan ileri haftalarda yasanabilicrk riskler görülüp önlem alınabilir doktorunuz detaylı bir şekilde inceledi mi mesela damarlara bakti mi bebegin beyin yapısını kalbini inceledi mi ?
İkili test için perinatoloğa gerek yoktur. Doktor bir şey yapmıyor hemşire kan alıyor. Konu bu kadar net. 😄
Evet doktorum detaylı inceledi12.haftada.
Perinatoloğa 20-21 haftalarda gönderecek.
Perinatolog zaten en detaylı şekilde o zaman bakacak. 1-1.5 saat kadar sürecekmiş

Herkese merhaba…Kızlar çok acil bişey sorucam fetal dna testi yaptırdınız mı? İzmirde olanlar nerede yaptırdınız ve fiyat nedir? Ben 650 dolar fiyat aldım daha uygunu var mıdır merak ettim..Başka şehirde yaptıranlarda yazarsa çok sevinirim fikir olsun
Genelde 300-350 dolara yaptırdı burdakiler ama bu ay zam mı geldi de o kadar arttı acaba. Çok fazla söylemişler

İkili test için perinatoloğa gerek yoktur. Doktor bir şey yapmıyor hemşire kan alıyor. Konu bu kadar net. 😄
Evet doktorum detaylı inceledi12.haftada.
Perinatoloğa 20-21 haftalarda gönderecek.
Perinatolog zaten en detaylı şekilde o zaman bakacak. 1-1.5 saat kadar sürecekmiş
Sizinle tartışacak değilim yaşadığım acı tecrübeleri burda anlatırsam kosa kosa 12.haftada perinatologa gidersin inan nereye giderseniz gidin Allah Allah

Sağlıcakla kucağınıza alın kızınızı baya kız oldu grupta. Ben de yarın gideceğim belki tahminde bulunur doktor bakalım kız istiyorum ben de oğlum var çünkü ama hayırlısı olsun tabi yine de. Ama içime erkekmis gibi doğuyor bu kadar kız oldu grupta benim ki de erkektir heralde diyorum sonuçta birileri de erkek doğuracak 😂😂
Amin teşekkür ederim.❤️
Allah gönlünüze göre versin, tabii önce saglıklı olsun🫶
Bence hissettiklerimiz doğru cıkıyor.🙈

Dedi canım benim dedi de mesela benim bir arkadaşım var 23. haftaya kadar kız sanıyorlardı bir anda erkek oluverdi 🙈 gerçi açıkça gördüğünü söyledi doktorum ortadan yok olacak değil herhalde gördüğü 😂 aldıklarımı elimden geldiğince uniseks aldım ama yine de erkek bebeğe daha uygunlar, değişirse yıkılırım her şey çok pahalıııııı 😅
Aynen ya bebek kıyafetleri bile almış başını gitmis sen yinede fişlerini sakla canım her ihtimale karşı :D

Kızlar cıktm kontrolden şükür herşey yolunda fıkır fıkır hiç durmuyordu🥰 ben sormadan bu sefer kendi söyledi yine erkeğe benzyor diye, ekledgm resmdeki cıktı biraz benzyor ama net değil degişebilir dedi, 😒yine kafamı karıstırdı, bi aysonra gel o zaman netleşir dedi

Eklentiler

• B8388109-58C1-4D1E-B41B-46D9C865AEB5.webp
    B8388109-58C1-4D1E-B41B-46D9C865AEB5.webp
    23,2 KB · Görüntüleme: 70
Back
X