- 13 Temmuz 2019
- 3.063
- 2.926
- 133
- 39
- Konu Sahibi Papatya0593
- #13.261
Geçmiş olsun canım. Çok ayakta mı kaldın?Kızlar bir bel ağrısı yasiyorumki adım atamıyorum bugün sanki son ayımdayım![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçmiş olsun canım. Çok ayakta mı kaldın?Kızlar bir bel ağrısı yasiyorumki adım atamıyorum bugün sanki son ayımdayım![]()
Sağol canim genel olarak sabah 7.3 dan akşama kadar ayaktayım 2 oglan çocuk var evde okula götür getir ev işleri yemek çamaşır bide sağa sola git gel derken akşam oluyor ama bugünkü gibi olmamıştım hiçGeçmiş olsun canım. Çok ayakta mı kaldın?
Ah kıyamam ya bende bir oğlan var sende bi de 2 tane senin dinlenmeye ihtiyacın var. Mümkünse güzel bir banyo yapıp beline destek koyup uzan ya da ayaklarının altına destek yastık koyarak belki iyi gelirSağol canim genel olarak sabah 7.3 dan akşama kadar ayaktayım 2 oglan çocuk var evde okula götür getir ev işleri yemek çamaşır bide sağa sola git gel derken akşam oluyor ama bugünkü gibi olmamıştım hiç![]()
Aslında bu a101 e yarın anne yanı beşik gelecekti bulup atayım hemenHayır değil. İstediğimiz gibi paylaşabiliriz.
Hatta ben yarın a101e gelecekleri bi daha paylaşayım. Bakmak isteyen baksın.
Eki Görüntüle 3144646
Sağol canim denicem tesekkurlerAh kıyamam ya bende bir oğlan var sende bi de 2 tane senin dinlenmeye ihtiyacın var. Mümkünse güzel bir banyo yapıp beline destek koyup uzan ya da ayaklarının altına destek yastık koyarak belki iyi gelir![]()
kızlar günaydın, ya bizim bu forum başlığımız ne olcak ya, hemşire kontrolündeydi girişteki bilgiler güncelleniyordu falan şu an editör diyor, cinsiyetler falan güncel değil, sayfamızın tadı kaçtı niye böyle yaptılar ya, bi sürü kişi yok oldu falan, bilgisi olan var mı, özledik diğerlerini ve meraktayız gebelikleri nasıl gidiyor iyiler mi
Evet arkadaşlar ben hariç tüm arkadaşlarım banlandı giremiyorlar oysaki sadece masum bir wp grubu açıldı aynı şekil burdan devam edilecekti anlamsız bir şekilde başka topiclerde de wp grupları açıldı ama bir tek burdaki göze baktı keşke böyle yapmasalardı yapacak bişey yok sorularınıza istinaden yazıyorum onların AdınaBen de bu konuya üzülüyorum. Cidden sayfanın tadı tuzu kaçtı. Ama daha en baştan oldu bu. İlk tartışma zamanları. Whatsapp olayı sonrası bozuldu zaten. Şimdi iyice sessizleşti. Hepimiz heyecanımızı paylaşıyorduk ne güzel. En aktif isimler yok oldu. Listeden de silindiklerine göre bir daha gelmeyecekler demek ki. Nisan annelerinin şanssızlığı maalesef![]()
Tahmin edebiliyorumYaa masallah Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin 2 oglum var erkek annesi olmakta cok guzel ikiside hayran bana hele küçüğümün bir ask dolu bakislari var![]()
Canim ne güzel şeyler bulmuşsun bayildim, hepimize fikir olacak teşekkür ederizBir de kızlar kendinden eldivenli takımlar tulumlar çok kullanışlı oluyor . Bebek eldiveni bir şekilde çıkarıyor. Bir dönem çorap giydirmiştim çıkarmasjm diye aklınızda bulunsun![]()
Canim bilgi verdiğin için teşekkür ederiz , bence de çok büyüdü anlamsizEvet arkadaşlar ben hariç tüm arkadaşlarım banlandı giremiyorlar oysaki sadece masum bir wp grubu açıldı aynı şekil burdan devam edilecekti anlamsız bir şekilde başka topiclerde de wp grupları açıldı ama bir tek burdaki göze baktı keşke böyle yapmasalardı yapacak bişey yok sorularınıza istinaden yazıyorum onların Adına
Ayy hepsini alasım geldi cinsiyet bilmeden hepsi de çok tatlııBir de kızlar kendinden eldivenli takımlar tulumlar çok kullanışlı oluyor . Bebek eldiveni bir şekilde çıkarıyor. Bir dönem çorap giydirmiştim çıkarmasjm diye aklınızda bulunsun![]()
Beşik güzelmiş ama anne yanı değil canım yan tarafı çıkmıyorAslında bu a101 e yarın anne yanı beşik gelecekti bulup atayım hemen![]()
canım o bende de çok oluyor doktora sordum, magnezyum ve kalsiyum takviyesi verdi, gerçi hala alamadım bi gidipte :)) belki sana da iyi gelir, ama arada bir yasıyorsan aykları kaldır biraz belini dinlendir, ılık tutKızlar bir bel ağrısı yasiyorumki adım atamıyorum bugün sanki son ayımdayım![]()

sanırım diğerleriyle irtibattasın, acaba ne kadar süreliğine banlandılar biliyomusun, dönecekler mi yaniEvet arkadaşlar ben hariç tüm arkadaşlarım banlandı giremiyorlar oysaki sadece masum bir wp grubu açıldı aynı şekil burdan devam edilecekti anlamsız bir şekilde başka topiclerde de wp grupları açıldı ama bir tek burdaki göze baktı keşke böyle yapmasalardı yapacak bişey yok sorularınıza istinaden yazıyorum onların Adına
ahahha:))) alemsin ya. biraz konusup sakinleştirmke lazım onu:) ilişki biz de oluyor ya, fazla harikiri yapmadan klasik, :)))Kızlar günaydın, bir şey soracağım ilişkiye giriyor musunuz? Benim eşim korkuyor, doktora bile ya hocam biraz daha bekleyelim bir şey olur diye aklım çıkıyor dedi son kontroldedelirtti adam beni, yakında kafasına sert bir cisimle vurup, bayıltıp ona zorla sahip olacağım
![]()