2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Kizlar bende a101 e gittim sabah, ürünleri beğendim şahsen tabi ki aman aman değil desenler fln ama 100 de 100 pamuk, hastane cikisi 70 lira, bana çok uygun geldi, battaniye flnda var😊🌸
ağlıycam aklım orda, ama mesai var öğle arasına da muhtemeln ucmuş olur iyiler :işsiz:

Kizlar günaydın rüyamda hep erkek bebek görüyorum.Benim değil bebek arkadaşlarımın yada tanidiklarin vs.Bir kızım var kız bebek çok istiyor oynamak için.Tabiki önceliğim sağlıklı olması Sizde görüyor musunuz böyle rüyalar
Bende Bi defa cinsiyet gördüm canım kızım olmuştu sonraki rüyalar hep cinsiyetsiz hatta dün gece rüyamda 3 peritanolog dolaşıyorum hiç biri söylemiyor nasıl sinir oluyorum :D

canım benımki kokusuz oluyor ama sürekli bi ıslaklık hali rahatsız edici, seninki kokulu mu oluyor, öyleyse daha zorlar tabi, az kalmış sıkalım dişimizi
tam olarak kokulu diyemem ama bana keskin kokuyor bide taş düşürdüm ya ben geçen hafta orda çişimdende kan kokusu geliyordu iyice takmıştım kafama ben kokuyorum diye umarım geçer çünkü psikolojim bozuluyor 😂

aa evet diğer vitaminlere başlaman da rahatlatır belki , ne zaman doktor cok agrın varsa erkene al bence
Aslında Ay sonuna gitmeyi planlıyordum canım ama önümüzdeki hafta gidicem sanırım takviyelere başlamak için cinsiyet iyice belli olsun diye ayak sürüyorum biraz :KK68:

tam olarak kokulu diyemem ama bana keskin kokuyor bide taş düşürdüm ya ben geçen hafta orda çişimdende kan kokusu geliyordu iyice takmıştım kafama ben kokuyorum diye umarım geçer çünkü psikolojim bozuluyor 😂
Psikolojik olarakta olabilir canım bide şu an kokulara çok hassasiz kardeşim benimle dalga geçiyor k9 köpeği gibisin diyo herseyin kokusunu o kadar keskin aliyorumki :D

Ayy bi de tüy kıl sorunu var.. İnanılmaz hızlı uzuyor ya sizde de öyle miii. Bi de ben öyle pek tüylü bi tip değildim Ama şuan hem çoğaldı hem inanılmaz hızlı uzuyo çok fena . ilkinde böyle dikkat çekici birşey yaşamamıştım. Hamilelik haberimi aldığım gün de epilasyon randevum vardı güüya şok haberi alınca kaldı tabiii :KK48:

burnumız hassaslaştı biraz da canım , senin hastalıkta tuzu biberi olmuş, insan kendni temiz hissetmeynce de dolayısıyle ilişki moduna da geçemiyorsun ki çok normal:) az idare etsinler seni ya, hamileyiz biz özel durum :oops:
Aslında Ay sonuna gitmeyi planlıyordum canım ama önümüzdeki hafta gidicem sanırım takviyelere başlamak için cinsiyet iyice belli olsun diye ayak sürüyorum biraz :KK68:
git bence de çocuklarda varmış ağrı sızı zor olur senin için, umarım tek tasla cinsiyeti de öğrenir gelirsin ama kesinse söylesinler

Günaydınlarrrr...
ya koku dediniz de benim ilk 12 haftada hiç bulantım olmazdı ama son iki haftadır bi mide bulantım olmaya başladı. çıkarmıyorum, uzun da sürmüyor ama bi midem bulanıyor ortam değişiyorum fln oyalanıyorum bi şekilde geçiyor. şimdi okuyunca acaba kokulara hassasiyet başladı da ondan mı oluyor dedim :):KK16:

Yaaa nasıl güzelleer, dişlerimi sıkıyoruuum! :)))
Büyük bir sınav veriyorum vallahi almayarak, dayanmak çok zooor😋 Ama cinsiyete kadar tutmak istiyorum kendimi. Sonra saldıracğım heralde :-)

Ya ben dün oturken karnımın göbek deliği hizasında bir kayma hissettim. Yani bişey hoop diye kaydı sankii :)
Hiç de dinlemiyordum kendimi çok erken dama ciddi hissettim yani. E

Yaa :KK43: çok geçmiş olsuun. Dinlenmek için fırsat bulmak çok zor değil miii. Ama işte o fırsatı yaratmak durumundayız aslında . Siz de biraz boşverin dinlenin yapılacaklar hep var, erteleyin gitsin

Hahaha ya erkekler biraz daha endişeliler sanırım benim eşimde önce ama olurmu ki ya falan oldu 😂 Yani herhangi bir yasak durumu olmadığından bizde devam Black87 Black87 in dediği gibi fazla atraksiyona girmeden klasik şekilde tabii :)))
Kaçıncı gebelik peki ilkinde erken hissetmek pek mümkün olmuyormuş da☺️

Ayy bi de tüy kıl sorunu var.. İnanılmaz hızlı uzuyor ya sizde de öyle miii. Bi de ben öyle pek tüylü bi tip değildim Ama şuan hem çoğaldı hem inanılmaz hızlı uzuyo çok fena . ilkinde böyle dikkat çekici birşey yaşamamıştım. Hamilelik haberimi aldığım gün de epilasyon randevum vardı güüya şok haberi alınca kaldı tabiii :KK48:
Bende de öyle yaaa ahh lazer ne büyükmüş kıymetini bilememişiz😅

2. benim :) yani bakınca ona göre de erkenmiş herhalde aslında ama dünkü o kayma hissi baya netti şaşırdım ben de çok :)
Ayy hadi bakalım ben de hissetmek için elim sürekli karnımda çocuğu daralıyorum hadi bi kay hadi bi zıpla diye😅😅

Ayy hadi bakalım ben de hissetmek için elim sürekli karnımda çocuğu daralıyorum hadi bi kay hadi bi zıpla diye😅😅
😅 İlkse evet ilklerde daha ileri haftalarda bekleniyor zaten. Ben yanlış hatırlamıyorsam ilkinde 19-20. hafta gibi hissetmiştim ilk :) O kısımlar çok tatlı ama

günaydın hiç birşekilde poz vermıyor gostermıyor catlıcam merakdan :)
4A8CED41-B4CE-4941-A239-A72F96052CF9.webp

Back
X