• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
12+4te özeldeki doktor baya inceledi 3 boyutlu da baktı hatta en son kıza benziyor dedi. Bugün de 14+5im devlet hast. Doktor da görmeye çalıştı sol bacağı görünürken diğer tarafta çıkıntı gibi bir şey vardı ben de gördüm buna dayanarak mı söylüyosunuz dedim evet dedi ama %51 erkek diyebilirim dedi alt taraftan da bakınca arada bir şey yok gibiydi. O gördüğümüz kordon falan da olabilir yani ay bilmiyorum çok kafam karıştı 😁
Miniğine bak ya şimdiden kandıran görüntüler😂😂 doktorlar doğuma doğru karar verir inşallah😂 sağlıklı olsunda🙏 işte pozisyonu çok önemli valla

Merhaba kızlar, ben de nisan annesi olucam Allah'ım nasip ederse inşallah 🤲 şuan 13 hafta bitiyor bu 3. Gebeligim, 7 yasinda bir kızım var. İlk bebeğimi kaybettim. Yaşım 36. Hamileliğim zor geçiyor mide bulantısı yüzünden buna şükür deyip dayanıyorum. Sizler nasilsiniz♥️

Merhaba kızlar, ben de nisan annesi olucam Allah'ım nasip ederse inşallah 🤲 şuan 13 hafta bitiyor bu 3. Gebeligim, 7 yasinda bir kızım var. İlk bebeğimi kaybettim. Yaşım 36. Hamileliğim zor geçiyor mide bulantısı yüzünden buna şükür deyip dayanıyorum. Sizler nasilsiniz♥️
Merhaba hoşgeldiniz😍 İlk bebeğiniz için üzgünüm dilerim allah 2 yavrunuzu sağlıklı size bağışlasın. Hayat boyu elleriniz hiç ayrılmasın. 🙏🌸 Yakın zamanda cinsiyeti de öğreneceksiniz sanırım🥰

Merhabalar 🥰 bizde 14haftalık olduk
Ama bitmeyen bir mantar sorunumuz var aranızda yaşayan varmıı nasıl çözüm buldunuz delirmek üzereyimmm

Merhaba hoşgeldiniz😍 İlk bebeğiniz için üzgünüm dilerim allah 2 yavrunuzu sağlıklı size bağışlasın. Hayat boyu elleriniz hiç ayrılmasın. 🙏🌸 Yakın zamanda cinsiyeti de öğreneceksiniz sanırım🥰
Hoş buldum 😍 güzel dileklerin için çok teşekkür ederim inşallah 🤲 ewet geçen hafta kontrolde doktorum baktı ama göremedi, bi daha ki kontrole inşallah 😍 sizin belli mi

Hoş buldum 😍 güzel dileklerin için çok teşekkür ederim inşallah 🤲 ewet geçen hafta kontrolde doktorum baktı ama göremedi, bi daha ki kontrole inşallah 😍 sizin belli mi
Bir sonraki kontrol 2 hafta sonra mı? Benimde henüz belli değil 2 li test sırasında kızımsı gözüküyor şimdilik ama yinede kesin değil demişti. Sonra 16. Haftada gel hem apf mom testi ile beraber cinsiyeti söylerim dedi. 7 kasım da randevum çatlamak üzereyim😅 En son 13 ünde gittim😂 2. Gebeliğim bir oğlum var benimde ama yinede güzel heyecanlar🙏🥰 Çok az kaldık öğrenemeyen ama önümüzdeki 2 haftada sanırım yani inşallah minişlerde gösterirlerse hepimiz öğrenmiş oluruz😍❤️

Ama bitmeyen bir mantar sorunumuz var aranızda yaşayan varmıı nasıl çözüm buldunuz delirmek üzereyimmm
Merhaba geçmiş olsun, inanırmisin sırf mantar yorumlarına bakmak için girmiştim kk ya burayı görüp onu unuttum 😅 cnm bnmde bir haftadır çok kötü durumda ben diğer gebeligimde de çok çektim, krem kullandim diye hatırlıyorum evde de kremim var ama yinede cesaret edemedim ama kullanıcam galiba

• Beğen
Reactions: tdv
Bir sonraki kontrol 2 hafta sonra mı? Benimde henüz belli değil 2 li test sırasında kızımsı gözüküyor şimdilik ama yinede kesin değil demişti. Sonra 16. Haftada gel hem apf mom testi ile beraber cinsiyeti söylerim dedi. 7 kasım da randevum çatlamak üzereyim😅 En son 13 ünde gittim😂 2. Gebeliğim bir oğlum var benimde ama yinede güzel heyecanlar🙏🥰 Çok az kaldık öğrenemeyen ama önümüzdeki 2 haftada sanırım yani inşallah minişlerde gösterirlerse hepimiz öğrenmiş oluruz😍❤️
Bnm de 2 li taramada baktı bir hafta once, bi dahaki kontrolüm üç hafta sonra o zamana belli olur galiba, hayırlısı sağlıkla gelsin de basimiz üstüne😍 bnm planlı bebis değildi, sürpriz yumurta, cinsiyetide mi öğrenmesek diyorum eşim istemiyor🤭

karnınızın sağ alt köşesine elinizle bastırın ve hızlıca çekin. eğer çekerken sizi zıplatacak derecede bir ağrı oluyorsa yüksek ihtimalle apandisit olabilir. geçen yıl apandisitim patladığı için ameliyat olmuştum doktorum bu hareketle anlamıştı olduğunu

Geçmiş olsun canım. Mutlaka görün doktora ağrın devam ediyorsa
Teşekkür ederim arkadaşlar. Doktora gittim geçmeyince epey endişelendim, çünkü şiddetleniyor gibiydi. Acilden içeri girince ağrım azalıp kesildi 😂 kadım doğum uzmanına muayene oldum, bebek iyi bir sıkıntı yok, gaz sancısı olabilir dedi, ağrı kesici serum yapacaktı ağrım geçtiği için istemedim. Eve gidince tekrar olursa parol içebilirsin diyip gönderdi. Eve girdim ağrım tekrar başladı ve bazen dayanılmaz oluyor. Parol aldım geçmesini bekliyorum. Apandisit olsa şüphelenirdi heralde diye düşünüyorum ama herhangi bir tahlil vs yapmadı.

Merhaba hoşgeldiniz ☺️🌸 keşke kayıplarımız hiç olmasa ama hayatta bunlar da, Rabbim sağlıkla kavuştursun yavrularımıza 🤲🏻

Merhabalar bana da orta risk var 3lü taramadan sonra mutlaka perinatolojiye gitmen gerekir dedi. Ultrason sonuçlarına göre birşey saptanmadı ama free hcg ve papp-a düşük dedi kan sonuçlarına göre risk varmış. Anlamadım, risk var mı endişelenmeli miyim dedim,takip edilmesi gerekir endişe yok diyemem dedi. 3lü tarama iyi gelse bile mi gitmeliyim dedim ne olursa olsun herkesten aminyosentez ıvır zıvır bi kaç test söyledi anlamadım açıkçası çok canım sıkıldığı için. Raporda risk düşük diyor doktorum orta risk diyor ben anlayamadım sonucu böyle yada benzer olan birileri yardımcı olabilir mi
Bana da papp-a düşük çıkmış dendi. Sınıra yakın çıktığı için nifty yaptırabilirsin dedi doktorum, ki zaten ikili sonucunu beklemeden kan vermiştim nifty için. Hoş verdiğim yer 13 gün oldu hala sonuçları vermedi. O da benim için ayrı bir stres konusu. Maddi imkanınız varsa içiniz rahat etsin diye nifty fetal DNA yaptırabilirsiniz.

Merhaba geçmiş olsun, inanırmisin sırf mantar yorumlarına bakmak için girmiştim kk ya burayı görüp onu unuttum 😅 cnm bnmde bir haftadır çok kötü durumda ben diğer gebeligimde de çok çektim, krem kullandim diye hatırlıyorum evde de kremim var ama yinede cesaret edemedim ama kullanıcam galiba
Ben gebelikten önce çok çektim bundan, en sonunda geçmese de şöyle hafifletebilmiştim. Her adet olduğum gün duobalance bv diye kadınlara özel üretilen probiyotiğe başlayıp bir kutu bitiriyordum. 14 günde bitiyor zaten. Fakat Gebe kalınca bıraktım, zararı olur mu diye de hiç sormadım açıkçası. Ayrıca doktorum nasmed intim likit jel önermişti, o da kaşıntı ve yanmayı dıştan da olsa önlüyordu. Gebelikte ve sonrasında da intim jele devam edebilirsin dedi. Belki kısmen de olsa size de faydası olur.

Bana da papp-a düşük çıkmış dendi. Sınıra yakın çıktığı için nifty yaptırabilirsin dedi doktorum, ki zaten ikili sonucunu beklemeden kan vermiştim nifty için. Hoş verdiğim yer 13 gün oldu hala sonuçları vermedi. O da benim için ayrı bir stres konusu. Maddi imkanınız varsa içiniz rahat etsin diye nifty fetal DNA yaptırabilirsiniz.
Merhaba hangi şehirde verdiniz? Size bir süre verilmiş miydi?

Ben gebelikten önce çok çektim bundan, en sonunda geçmese de şöyle hafifletebilmiştim. Her adet olduğum gün duobalance bv diye kadınlara özel üretilen probiyotiğe başlayıp bir kutu bitiriyordum. 14 günde bitiyor zaten. Fakat Gebe kalınca bıraktım, zararı olur mu diye de hiç sormadım açıkçası. Ayrıca doktorum nasmed intim likit jel önermişti, o da kaşıntı ve yanmayı dıştan da olsa önlüyordu. Gebelikte ve sonrasında da intim jele devam edebilirsin dedi. Belki kısmen de olsa size de faydası olur.
Bnm evde travacort mantar kremi vardi öncesinde kullandığım, 3. AyDan sonra kullanılır yazıyor, rabbime sığınıp kullandim, zarar fayda hesaplamak lazim diye düşündüm, faydalı gördüm kullandim 😅🤲

canım benmde 14 haftalıkken bir hafta önce kürtaj oldum özeldeki doktorum normal rutin kontrolde ense kalınlığını 4.5 mm gördü fetal dna yada amiyosentez önerdi bizimde maaşımızı almamıza 2 hafta vardı fetal dna yaptıralım dedik sonra başka özel muaynanesi olan bi doktora gittik heryeri ödemdi ense kalınlıgını ölçmedi bile direkj çam sakuraya perinatolojıye gönderdi amiyo sentez için gecen hafta pazartesi randevum vardı gittiğimde kalbinin durdugunu öğrendim ve hemen yatış yaptılar gece hastanede kaldım bişi yeme içme dediler alttan ve dil altına ilaç verildi ikinci ilaçta düşük yaptım ve sonrasında hıc bayıltmadan ve uyuşturmadan kürtaja aldılar bebeğimin sonucu patolojıye gitti ama genetiğede gönderebiliyormusum o an biz söyleyebılıyormusuz benım bılgım yoktu demedim bişi suan pişmanım ve hastaneye kontrole gittimde cok ugrastım genetiğede gitsin die ama ona o an karar veriyormuşuz bu konuda bılgisi olan varmı kandanda versek aynı seymı bebeğimi unutamıyorum allahım kmseyı hastaneden eli boş cıkarmasın suan ben yenıden hamile kalmak istiyorum canım ben saha lohusayım benm gögüslerime sütte birikmişti o sütü temizllerken bebeğimiz rızkı die ağladım allahım kımseye bu acıyı yaşatmasın doktor devletteki 6 ay dedi ama patalojı sonucum cıksın özeldeki doktoruma gidecegım bakalım o ne diyecek umarım sende yenıden aynı duyguları tadarsın canım beraber tadarız seni cok iyi anlıyorumn :KK43:((
İnan ne diyeceğimi bilmiyorum şuan. Çok üzüldüm çok anlıyorum seni. Allah savır versin size. 3.5 aylık olmuş artık onun varlığına alışmış oluyorsun ben bile 9 haftalıktı bir ay kadar hamilelik sürecini yaşadım. Ben bile çok üzüldüm. Bugün sağlık ocağından aradılar 15 haftalık hamile gözüküyorsunuz deyince nasıl ağladım. Allah size sabır versin çok yıpratmayın kendinizi. Onlar melek oldu. Babannem derdi kadının yavrusu kendinden önce vefat ederse o yavru cennette annesini bekler derdi. İnşallah hayırlı hamilelik hayırlı doğum hayırlı evlat nasip eder size de bana da olmayan isteyen herkese de.

Kızlar iyi akşamlar, geçen gün kendime birkaç kitap sipariş ettim. Bebek doğmadan önce biraz bilgi olur diye. Hem kendim okuyorum, hem de sevdiğim ve bilmesini istediğim kısımları eşime okutuyorum. Tecrübeli annelerin belki ihtiyacı olmaz ama benim gibi ilk gebeliği olanların işine yarayabilir. Paylaşmak istedim. ☺️❤️
601BC970-790E-4262-8457-9BD9722B9ABE.webp

Kızlar iyi akşamlar, geçen gün kendime birkaç kitap sipariş ettim. Bebek doğmadan önce biraz bilgi olur diye. Hem kendim okuyorum, hem de sevdiğim ve bilmesini istediğim kısımları eşime okutuyorum. Tecrübeli annelerin belki ihtiyacı olmaz ama benim gibi ilk gebeliği olanların işine yarayabilir. Paylaşmak istedim. ☺️❤️Eki Görüntüle 3152089
Mucize haftaları mutlaka edinmelisin. Atak haftaları baş ucu kitabı😂

Aramıza hosgeldiniz çok şükür sağlıklı bi kızınız var bu bebeğinizi de sağlıkla alacaksınız ins :KK200: :KK68:

Back
X