• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Merhaba canım bende 15+4 üm 2 kere hisseder gibi oldum birinde kayma gibi biseydi birinde de hafif Bi hareketti ama tabi daha çok erken 2 3 haftaya kadar ins bariz tekmeleri hissedeceğiz çok değişik bir his içinde canından bir parça hareket ediyor tarif edilemez mutluluk :KK68:
Bende bazen pit pit bisi hissediyorum ama bence damar hissediyorum 😄 henuz bana erken sanki anlayamamm

Bugün randevuma gittim. 🥰
Dörtlü test için kan verdim.

Cinsiyet çok net göründü bizde. çoğunluğun tahmin ettiği gibi çıkmadı.
Benim hislerim rüyalarım da yalan oldu. 😂😂
Çünkü KIZIM oluyorr :KK36::KK49::anneadayı:
Çok mutlu oldum. Eşimin tarafında da benim tarafta da erkek çok fazlaydı. Onlar arasında bir çiçek gibi gelecek kızım inşallah 😇😇

Papatya0593 Papatya0593 beni de ekleyebilirsin. 🥰
Hayirli ugurlu olsuunn ❤️ bende hep erkek hissetmistim,belirtilerimi soyleyince herkes erkek diyordu ruyamda erkek goruyordum 😄 benim de kizmis sasirdim ve sevindim cok o yuzden sizi cok iyi anliyorumm

Bizim doktor ozellikle cinar baran ve bora koymayin kac tane bu isimlerde bebegim olduysa hepsi asiri yaramazlar haberiniz olsun dedi 😂😂
Isim cok etkiliyo ya gercekten inaniyorum ben buna 😄 alp’li isimlerde cok yaramaz oluyor benim gordugum :D yigitte yine ayni oluyor ohooooo isim kalmiycak boyle zaten.En guzeli Kamil filan koymak akilli uslu otursun cocuk 😄

İsim bencede çok etkiliyor benim büyük oğlum Hamza ismi gibi heybetli sert haşin 9 yaşında hala durdurulamıyor çok hareketli :D küçük oğlum Furkan o daha sakin dingin kendi halinde kızımız da cemre olacak cemreler nasıl hiç bı fikrim yok tanıdığı olan varmi kizlar cemre adında :D

İsim bencede çok etkiliyor benim büyük oğlum Hamza ismi gibi heybetli sert haşin 9 yaşında hala durdurulamıyor çok hareketli :KK70: küçük oğlum Furkan o daha sakin dingin kendi halinde kızımız da cemre olacak cemreler nasıl hiç bı fikrim yok tanıdığı olan varmi kizlar cemre adında :KK70:
ay benimde oğlum var 5 yaşında ismi hamza, ilk doğduğu andan beri hep hareketliydi zordu,sertti. ben de inanıyorum isim etkisine, bu sefer mülayim falan koysammı diyorum :KK48:

İsim bencede çok etkiliyor benim büyük oğlum Hamza ismi gibi heybetli sert haşin 9 yaşında hala durdurulamıyor çok hareketli :KK70: küçük oğlum Furkan o daha sakin dingin kendi halinde kızımız da cemre olacak cemreler nasıl hiç bı fikrim yok tanıdığı olan varmi kizlar cemre adında :KK70:
Yaa sanki furkan daha hareketli hamza daha sakindir gibi gelmisti bana 😄😄

Bende aldim denerken dikkat edin kuvetin bacaklarini kapatmakta zorlandim biraz bi bacaginin ufak biyeri kirildi esim sagolsun cat diye kapatinca 😂
Bir şey söyleyim mi alırken ben bunu kesin kırarım dedim 😅😅😅 ay çok sakarım ben 😅 açınca daha kapatmam madem 🤷🏼‍♀️
Eşim de dalga geçiyor çocuğun en önemli ihtiyacını aldık diye 😅😅😅

Aynıyım maalesef 😢 lazere 4 seans gittim ve hamile olduğumu öğrendim. Ondan önce de 8 seans gitmişliğim var pandemi öncesi.
Yani ben ki zaten az tüylü bir insandım ama şimdi hızlıca arttı. 😑 hatta ben lazer sonrası tüylerim uzayınca acaba hamile miyim bu işte bir anormallik var diye düşünüp de test yapmıştım.

Lazerli olduğum için kıl olarak değil de çok ince tüy şeklinde çıkıyor şu an. O açıdan rahatım. Ama yine de rahatsız ediyor. Ağda yaptırmadan olmayacak. 😢 doktora gittiğimde de göbek çevremi alacağım. Lazerden sonra en ufak bir kıl tüy batıyor gözüme.😏 Şu dönemde iyice sinir oldum.

Ama yine de bebeğim için değer😍😍😍 onun verdiği mutluluğun yanında tüyün lafı olmaz.
Doğururuz sonra yine gideriz lazere🥰
Herhangi bir sorun olur muymuş acaba doktorunuz birşey söyledi mi?

Bir şey söyleyim mi alırken ben bunu kesin kırarım dedim 😅😅😅 ay çok sakarım ben 😅 açınca daha kapatmam madem 🤷🏼‍♀️
Eşim de dalga geçiyor çocuğun en önemli ihtiyacını aldık diye 😅😅😅
Bende kendimden bekliyodum o performansi ama bende sakar oldugum icin dikkatli davrandim 😂 esim sagolsun halletti cok bi problem olmadi kirilan yeri ama keske kirilmasaydi tabi 😂😂 biraz sert kapama yerleri sadece benimki mi oyleydi bilmiyorum

Bende kendimden bekliyodum o performansi ama bende sakar oldugum icin dikkatli davrandim 😂 esim sagolsun halletti cok bi problem olmadi kirilan yeri ama keske kirilmasaydi tabi 😂😂 biraz sert kapama yerleri sadece benimki mi oyleydi bilmiyorum
Ben paketi hiç açmadım daha ama alırken bana da sert geldi açıkçası 😄

Back
X