• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Hiç Bi şekilde kendini suçlama canim bende evlilik aşamasında çok sorunlar yaşadım ağlamadığım gün değil saat yoktu neredeyse sonrasında evlendim ilk bebegim düşük oldu ama sonra 2 tane sağlıklı oğlum oldu şimdi 3. Ye hamileyim sende inşallah en kısa zamanda bunları atlatıp sağlıklı evlatlar alirsin kucağına tüm dualarımız seninle Rabbim acını alsın en kısa zamanda mutlu haberlerle karşılaştırsın seni insallah
inşallllah öyle olur herkezın kendı babamın bıle bana vermediği deger beni yıprattı ama bebeğim bana cok iyi gelmişti ve suan boşluktayım umarım yenıden tadarım bu duyguyu

amin inş sankı bırseyler eksık gıbı hıssedıyorum hayatımda zaten cok uzuntulu süreçler gecirdik nişanlılık evlilik ılk zamnları falan şimdidide bebeğim benı bıraktı gitti:KK43:(
Öyle düşğnmeyin lütfen hep yaşadık. Ama şuna innaınki. Her. Karanlığın ardından mutlaka bir aydınlık oluyor. Hayat bizi aslında o güzel günlere hazırlıyor. Hep böyle düşünün. Birde hep olumlama yapın. Ya doğsaydı ve bir sürü hastalıkla mücadele etseydi. Küçücük bedeni bu acılara nasıl dayanırdı. Siz nasıl dayanırdınız... Daha güzel günler için bu günleri yaşamanız gerek belkide.. Hep güzel iyi şeyler dileyin. Hep olumlu cümleler kurun. Sağlıklı bir evladım olacak inşallah gibi...

Kizlar ya tatli konusunda kendimi durduramamaya basladim :( sadece cikolata yemek istiyorum sekerim cikar diye korkuyorum valla tecrubeliler soylesin hemen cikar mi 😄

Kizlar ya tatli konusunda kendimi durduramamaya basladim :KK43: sadece cikolata yemek istiyorum sekerim cikar diye korkuyorum valla tecrubeliler soylesin hemen cikar mi 😄
Seker problemin yoksa hicbisey olmaz canım kan değerlerinde bakılmıştır şekerine de varsa o zaman tetikler ama tabi sen çok yememeye calis yapabilirsen sonra hepsi kilo olarak dönüyor bize bende tatlı değil ama tuzlu ekşi sürekli yemek istiyorum bende durdurmaya çalışıyorum ama başarılı olamıyorum sanırım keza 6 kilo almış durumdayım :KK49:

inşallllah öyle olur herkezın kendı babamın bıle bana vermediği deger beni yıprattı ama bebeğim bana cok iyi gelmişti ve suan boşluktayım umarım yenıden tadarım bu duyguyu
Seni o kadar iyi anliyorumki ilk evlendiğim dönem annemle kanlı bıçaklı gibiydik düşük yaptım aman nolcak Bi daha olur dedi hiç Bi zaman yanımda olmadı ama inan hepsi zamanla geçiyor şu an annemlede aramda hiç Bi sorun kalmadı sağlıklı evlatlarım da oldu Rabbim siniyor sonra en güzel şeylerle mukafatlandiriyor kalbini ferah tut her şey çok güzel olacak insallah:KK200:

Gecmis olsun sanada canim zor tabi benimde kendimi yormamam gerekiyor cok fazla o yuzden normal dogum yapma ihtimalim yok bile
Teyzem sizin durumunuzda. Tabii o şu an 45 yaşında. 19 unda evlendiği için ilk doğumunu 20 yaşında normal yaptı. Arkasından ikinciyi de normal doğurdu. Tabii kendine dikkat etmediği için bu yaşa gelene kadar hastalığı daha çok zorlamaya başladı. Çocukları sağlıklı kocaman yetişkin oldular. Sizin de öyle olacaktır🙏

Allianz benimkisi 3 yildir vardi sigortam benim zaten dogum icin ilk 12 ay beklemeniz gerekiyor benim policemde ama baska sigorta firmalarinda beklemesiz policelerde varmis oyle duydum isterseniz arastirin onu
Ben Acıbadem beklemeli yaptırdım. 2021 Ağustos ayında. 2022 temmuzda hamile kalınca doğum teminatıyla yenilemek istedik. Senesi de dolmuştu tam. 2021 de doğum teminatlı sigortaya 20-25 bin arası demişlerdi, 2022 olup gebelik gerçekleşince 56 bin istediler 😃 muayene tahlil tetkik doğum vs hepsi içinde. Ama doğum hariç her şeyin yüzde 20 sini alıyorlar. Haliyle 100 bini buluyordu, kabul etmedik. Boşuna beklediğimizde ve bekleme parası verdiğimizle kaldık. O yüzden sizinki çok uygun, keşke ben de alianz beklemeli falan yaptırsaydım. Acıbadem yaptırdığım için pişmanım.

Ne güzel! Ben de zangır zangır titriyorum, çarpıntım oluyor doktora gidince. O benlik bir şey tabii 😂
Nasıl oldun sen, daha iyi misin? İlacını yazdı mı doktor, faydası oldu mu?
Dun mesaj attı vajinayi sabah aksam sirkeli pamuk ile sil dedi 3 günlükte bir fitil verdi o acil olarak gititigm doktorun yaptığı kültürde bir cacık çıkmadı sen ahmet hocaya güven ben gerçekten yakın olsam ona giderdim

Allianz benimkisi 3 yildir vardi sigortam benim zaten dogum icin ilk 12 ay beklemeniz gerekiyor benim policemde ama baska sigorta firmalarinda beklemesiz policelerde varmis oyle duydum isterseniz arastirin onu
benimkide allianz ocak ayıonda doğum paketiyle birlikte yaptırdım 1 senedir bedava para ödüyorum şuanda hamile olduğum için her muayeneye malesef 300 tl ödüyorum Ocak ayında yenilenince bakalımm kaç para isteyecekler benden.

Seni o kadar iyi anliyorumki ilk evlendiğim dönem annemle kanlı bıçaklı gibiydik düşük yaptım aman nolcak Bi daha olur dedi hiç Bi zaman yanımda olmadı ama inan hepsi zamanla geçiyor şu an annemlede aramda hiç Bi sorun kalmadı sağlıklı evlatlarım da oldu Rabbim siniyor sonra en güzel şeylerle mukafatlandiriyor kalbini ferah tut her şey çok güzel olacak insallah:KK200:
şu lafın o kadar içimi rahatlatıcı etkideydiki 'seni o kadar iyi anlıyorum ' lafınız işte cevremdde eşimde içine kendı annemde ıcınde olmak şartıyla kmse benı anlamadı cevremde hıc kımse bir baba kızına deger vermezse elin adamı ve ailesımı deger vercek ben cok fazla hayal kurmusum .. umarım bende feraha kavusurum vbir tane bebegım olsun onunla oyalanayım butun sevgimi ona vereyım istiyorum

Dun mesaj attı vajinayi sabah aksam sirkeli pamuk ile sil dedi 3 günlükte bir fitil verdi o acil olarak gititigm doktorun yaptığı kültürde bir cacık çıkmadı sen ahmet hocaya güven ben gerçekten yakın olsam ona giderdim
Rahatladıysan sorun yok geçer, boşuna kültürü beklicektin. İyi oldu kendi doktoruna görünmen👍

Merhaba geçmiş olsun, enfeksiyon şüphesi ile mi danıştınız doktorunuza?

kızlarr bugün artık isme karar vermek için en yakınlarıma ve aileme 9 seçenek sundum yarın akşama kadar vakitleri var hepsi 2 isim seçecek ve içinden en çok oy alan 1 taneyi kesinleştireceğiz çoook heyecanlı ya ağlıyorum hep 😍😍🤣 sizede söyliyim erkek anneleri için belki fikir olur. anlamları da çok güzel ayrıca.

KUZEY, ALPER, ASİL, KAYRA, BERKE, KUBİLAY, BARAN, KARAN, ÇINAR.

Yarın akşam kesinleşecek inşallah hayırlı sağlıklı evlatlarımız olsun hepimizin Rabbim isteyen herkese nasip etsin ❤❤

Bu ileri aylarda bebeğini kaybetme hikayeleri beni çok korkutuyor. Risk bitti diye düşünüyordum 12. haftadan sonra ama hala o ihtimal var yani bir sürü duydum böyle seyler. Allah korusun. Kayıp yaşayan annelere de Allah sabır versin düşüncesi bile üzücü. Cumartesi randevum var. Ve o gün doğum günüm. İnşallah güzel şeyler duyarım. En büyük isteğim 🙏 hepimiz de bebeklerimizi sağlıkla alalım kucağımıza inşallah. 🥲

kızlarr bugün artık isme karar vermek için en yakınlarıma ve aileme 9 seçenek sundum yarın akşama kadar vakitleri var hepsi 2 isim seçecek ve içinden en çok oy alan 1 taneyi kesinleştireceğiz çoook heyecanlı ya ağlıyorum hep 😍😍🤣 sizede söyliyim erkek anneleri için belki fikir olur. anlamları da çok güzel ayrıca.

KUZEY, ALPER, ASİL, KAYRA, BERKE, KUBİLAY, BARAN, KARAN, ÇINAR.

Yarın akşam kesinleşecek inşallah hayırlı sağlıklı evlatlarımız olsun hepimizin Rabbim isteyen herkese nasip etsin ❤❤
Hepsi de çok güzel canım bakarsın adaş olur bebelerimiz 😍
Bu ileri aylarda bebeğini kaybetme hikayeleri beni çok korkutuyor. Risk bitti diye düşünüyordum 12. haftadan sonra ama hala o ihtimal var yani bir sürü duydum böyle seyler. Allah korusun. Kayıp yaşayan annelere de Allah sabır versin düşüncesi bile üzücü. Cumartesi randevum var. Ve o gün doğum günüm. İnşallah güzel şeyler duyarım. En büyük isteğim 🙏 hepimiz de bebeklerimizi sağlıkla alalım kucağımıza inşallah. 🥲
Korkmayın nasibimizde ne varsa onu yaşayacağız. Olumlu, güzel şeyler düşünün ☺️ Stres olmamamız lazım 🌸

benimkide allianz ocak ayıonda doğum paketiyle birlikte yaptırdım 1 senedir bedava para ödüyorum şuanda hamile olduğum için her muayeneye malesef 300 tl ödüyorum Ocak ayında yenilenince bakalımm kaç para isteyecekler benden.
Gebe kalmadan mı doğum paketi ile aldınız. Bu ocakta ikinci paketi alacaksınız yani? Ne kadar ödemiştiniz ocakta?

Back
X