• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Ahhh canım kızlar :KK68:Beğenileriniz ve güzel mesajlarınız için çok teşekkür ederim hepinize.:KK200:
Kızım olacağı fikrine iyice adapte oldum. Çok güzel bir hismiş bu.
Cinsiyet bilince hayal kurması da çok güzel oluyor.
Artık pembeli morlu çiçekli tavşanlı tatlı desenleri olan kıyafetlere bakabiliyorum.
Net olarak bilince özgür oluyor insan. Büyük rahatlıkmış bu. :KK51:

Ve yoğun birkaç günü geride bıraktım.
Dinlenme moduna geçtim. O yüzden sayfayı yeni inceleyebiliyorum.
Bugün 16+5 oldum. Hiçbir hareket hissetmiyorum. Bu haftada olup hissettiğini söyleyenler var ama erken gibi sanki.
Doktorum da sordu hissediyor musun diye.
Hayır dediğimde 20. hafta ve sonrası hissetmeye başlarsın dedi.
Cinsiyeti öğrendikten sonra da onu hissetmek için sabırsızlanmaya başladım.
O günlerimizi de paylaşırız umarım burada. :dua::KK200:
Aynen canim bende artık kızım diye sevdikçe daha çok hoşuma gidiyor ismiyle de hitap ediyorum artık 17+2 yıl bende bu hafta artık sesleride duymaya basliyolarmis bende hissetmiyorum henüz Bi iki çok hafif biseyler hisseder gibi oldum ama emin değilim güçlü tekmeler gelmiyor henüz vakti var:anneadayı::KK200:

Memorial doğum paketinde sadece doğum var değil mi? Ben yazın sormuştum, muayeneli seçeceğimiz yok demişlerdi. Ortalama 30k bir ücretti sadece doğum. Siz ne kadar ödediniz?
Yok canım olur mu öyle şey tüm muayeneler, testler, tahliller, doğum, bebeğin ilk testleri ve daha birçok şey dahil. 23 bin tl. Ankara için konuşuyorum bu arada. Ama içerik istanbulda da aynı diye biliyorum sadece fiyat daha yüksek

Aynen canim bende artık kızım diye sevdikçe daha çok hoşuma gidiyor ismiyle de hitap ediyorum artık 17+2 yıl bende bu hafta artık sesleride duymaya basliyolarmis bende hissetmiyorum henüz Bi iki çok hafif biseyler hisseder gibi oldum ama emin değilim güçlü tekmeler gelmiyor henüz vakti var:anneadayı::KK200:

Evet ismiyle sevmesi de ayrı bir güzel. Şükürler olsun 💕🙏🏻🥰
Ses duyma olayı da şahane.
Hem kendim konuşup hem de güzel bir şeyler dinletmeyi ihmal etmicem bu süreçte. 😇

Yok canım olur mu öyle şey tüm muayeneler, testler, tahliller, doğum, bebeğin ilk testleri ve daha birçok şey dahil. 23 bin tl. Ankara için konuşuyorum bu arada. Ama içerik istanbulda da aynı diye biliyorum sadece fiyat daha yüksek
Memorial Ataşehir ile konuşmuştum ben. Sadece doğum fiyatı verdiler. Normal geldi bana çünkü Acıbadem den bi tık aşağı söylediler fiyatı. Siz şanslısınız, burda aşırı pahalı iyi hastaneler.

Haklısın siyah üzüm alayım. Aslında en çok kan yapan şey dalak ama sakatat yasak 🚫 et yemem lazım bol bol. Gel gör ki gebelikten bu yana sebze yemeği yemek istiyorum sürekli. Önerilerin için teşekkürler 🤩
Evet benimde aklıma dalal geldi ama yazamadım o yüzden bende hergun pekmez kuru üzüm tüketmeye çalışıyorum seninde ins seruma falan gerek kalmadan atlatırsın canim bu süreci ;)

image.webp

Kızlar şöyle yazlık tulumlar ve takım almıştım. 3-6 ay biorganic marka. Burdan duymuştum ben de markayı, uzun kollularından da üç takım aldım daha önce, beğenmiştim kalitesini. Bunlar da bugün geldi. Trendyol dan satıcı jokerbaby. 90-95 TL arasıydı. Kalmışsa bakının derim 🎉🥰

Çok geçmiş olsun canım senin kendindemi kalp deliği
Evet canım bende doğuştan var
Yaa çok tatlı bende alacağım bunlardan sağlıkla giydiği günleri gormekte nasip olsun canım :KK68:
Aminn Aminn canım inşAllah 😍🤲🏻
Eki Görüntüle 3154832
Kızlar şöyle yazlık tulumlar ve takım almıştım. 3-6 ay biorganic marka. Burdan duymuştum ben de markayı, uzun kollularından da üç takım aldım daha önce, beğenmiştim kalitesini. Bunlar da bugün geldi. Trendyol dan satıcı jokerbaby. 90-95 TL arasıydı. Kalmışsa bakının derim 🎉🥰
Oyyy maşAllah 🥰🧿

Kızlar apf mom testi
Benim gibi hala bebeğinin cinsiyetini öğrenememiş olanlar kimler 🥰 bu hafta karın ağrısı yaşıyorum. Geçmesi için neler yapıyorsunuz?
merhaba bende henüz öğrenemedim nasipse randevum 7 sinde pazartesi öğreneceğim. Benimde karın ağrılarım oluyor ama bişey yapamıyorum bazen çok yorulunca oluyor. Sizede geçmiş olsun bol bol dinlenin imkanınız varsa❤️🥰

Eki Görüntüle 3154832
Ayy nasıl tatlilar sağlıkla giysin ins :KK68:

Eki Görüntüle 3154832
oyyy maşallah sağlıkla giysin bebişinnn kuzum 😍😍

Çok geçmiş 8lsun rabbim bir daha yaşatmasın... Benimde 2 yavrumu farklı nedenlerle kaybettim. Çok zor bilirim. Kğrtajlardan sonra hep ağladım ben doktorlara bir daha asla falan diyerek.. Doktorum o zaman çok güzel teselli vermişti🙏 rabbim bim bir an önce kucağınızı doldursun inşallah
amin inş sankı bırseyler eksık gıbı hıssedıyorum hayatımda zaten cok uzuntulu süreçler gecirdik nişanlılık evlilik ılk zamnları falan şimdidide bebeğim benı bıraktı gitti:((

detaylı ultrason içinmı aldın randevunu yoksa normal muaynemı ben kürtaj oldum bebegım karnımda kalbı durdu ama ıyı bır doktora muayne olmak ıstıryorum bır sonrakı hamılelıgım ıcın
Ahmet hocaya normal muayene için aldım. Detaylı ücreti daha farklı oluyor. Geçen hafta sağ tarafımda tespit edemedikleri bir ağrı oldu, 2 gece hastanede yattım. O yüzden işinin ehli birine daha görünmek istedim. Çünkü hafif şekilde ağrı devam ediyor. Hoca hakkındaki yorumlar çok iyi, sen de bakabilirsin. Kendisi Prof. Gebe takibi de yapıyormuş ama asış yaptığı ameliyatlar vs çok başarılıymış. Tabii kendim tecrübe etmedim henüz hocayı ama olumsuz bir yorum da okumadım hiç.

Eğer yakınsan hastaneye bir dene derim.

Kızlar n11 de saat 9, 14 ve 20 de tık hızımda kuponlar oluyor. Hemen o saatlerde girip yüklemeniz lazım. Ben sepete daha önce 10 şu hastane çıkışı atmıştım. 500 e 100 kuponunu da kapınca hastane çıkışı (499 TL) ve bir çift eldiven (15 TL) 414 TL ye geldi. Biorganic marka yine. Hesapladım, en ucuz şekilde ayrı ayrı alsam da bundan fazla oluyordu total. İsteyen bakabilir 🎉

Back
X