- 10 Ağustos 2022
- 591
- 960
- 33
- Konu Sahibi Papatya0593
- #15.601
Aminnn Allah korusunYersiz yere korkutmuşlar sizi. Çok geçmiş olsun, öyle doktorlardan da allah korusun bizi![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aminnn Allah korusunYersiz yere korkutmuşlar sizi. Çok geçmiş olsun, öyle doktorlardan da allah korusun bizi![]()
İnan acilarlar paylaştıkça azalıyor heleki aynı acıya sahipseninsallah canım benm cok sagolasın :)) yazdığın ıcın cok tesekkur ederım bazen bırının benı anlaması cok ıyı geliyor inanki
Ben normalde aşırı pozitif biriyimdir hep konustum bebeğimle, doğum iznine ayrıldıktan sonra bi gebe eğitimine katıldım orda yoga falan yapmıştık nefes egzersizleri sanki sıfırlanmıstı hersey. Ama şöyle güzel bi etkisi oldu “ben yıllarca o piskopat patronu cektim cocugumun mu kahrını cekemicem” diye öyle bir sakinlik geldi ki üstüme baya bi işime yaradı sonra
Çocuğum Allaha şükür dünyada gördüğüm en uslu bebeklerden biriydi. Buna iş arkadaşlarım da ben de çok şaşırdık. 40+6 da doğdu ne gaz sancısı çekti, ne fazla ağlayan bi bebek oldu, ne alerji oldu, ne diş çıkarırken ne memeden keserken hiç üzmedi bizi yavrum. O yüzden şimdi ikiz geliyo eyvah yandınız diyo çoğu arkadaşım ama ben ablalarına çekerler insallah diyorum hiç korkmuyorum. Bebek bakımından yani ev ne olacak onu hiç bilmiyorum![]()
![]()
Benim gebeligimin başında beri alttan muayene olmadim , devam eden karın ağrısı kasik ağrısı yada başka bir şikayet olursa alttan muayene gerekebilir tabi ama bir şikayet yoksa alttan muayeneye gerek yok kanaatimce çünkü bu haftalarda erken doğum nadir gözüken birsey Rabbım bizlere yaşatmasın, korusun inşallah bebeklerimizibi arkadasim var ikizlerine hamileydi.az önce ögrendim bebeklerini kaybetmis.21.haftasindaydi tüp bebek ile hamile kalmisti.doktor hep karnindan ultrasonla bakiyomus.acile devlete gitmis rahatsizlaninca.rahmi 4 cm acilmis. kurtaj yapan doktor söyle demis.kontrollere gidince 14.haftadan sonra alttan da muayene olunmasi acilma olup olmadigina bakilmasi lazimmis.sizlerin muayeneleri ne sekilde oluyor
Bende idrar da enfeksiyon çıktı o tek kullanımlık ilaçtan verdi eğer ağrın olursa gel dedi ama dün gece karnım çok ağrıdı doktor yatış verdi antibiyotik serum ağrı kesici derken şimdi daha iyiyimBenimde idrarda yanma, sızlama vs yoktu. Gebeliğin başından beri devam eden akıntı vardı, normal sanıyordum. Asıl şikayetim karın ağrısıydı
Ayyy aynı benKizlar benimde son 1 haftadır özellikle kalça ağrısı şikayetim var, internetten okudum normal diyor ama biraz erken başladı gibi geliyor daha 19. Haftadayim , 7. Ayda fln olur dedi arkadaşlarım ama karnimda hızlı büyüdü sanki, kalkınca açılana kadar bacağım zor basıyorum, şimdiden böyleyse 8-9 ayı dusunemiyorum![]()
Rabbim dayanma gücü versinbi arkadasim var ikizlerine hamileydi.az önce ögrendim bebeklerini kaybetmis.21.haftasindaydi tüp bebek ile hamile kalmisti.doktor hep karnindan ultrasonla bakiyomus.acile devlete gitmis rahatsizlaninca.rahmi 4 cm acilmis. kurtaj yapan doktor söyle demis.kontrollere gidince 14.haftadan sonra alttan da muayene olunmasi acilma olup olmadigina bakilmasi lazimmis.sizlerin muayeneleri ne sekilde oluyor
Benimde karnım kocaman arkadaşımKizlar benimde son 1 haftadır özellikle kalça ağrısı şikayetim var, internetten okudum normal diyor ama biraz erken başladı gibi geliyor daha 19. Haftadayim , 7. Ayda fln olur dedi arkadaşlarım ama karnimda hızlı büyüdü sanki, kalkınca açılana kadar bacağım zor basıyorum, şimdiden böyleyse 8-9 ayı dusunemiyorum![]()
Ah keşke kalça ağrım olsa arkadaşım üç gündür kalp çarpıntısı, baskı ile uğraşıyorumKizlar benimde son 1 haftadır özellikle kalça ağrısı şikayetim var, internetten okudum normal diyor ama biraz erken başladı gibi geliyor daha 19. Haftadayim , 7. Ayda fln olur dedi arkadaşlarım ama karnimda hızlı büyüdü sanki, kalkınca açılana kadar bacağım zor basıyorum, şimdiden böyleyse 8-9 ayı dusunemiyorum![]()
Benim de aynı durum geçen hafta oldu. Ama çektiğim ağrının tarifini yapamam, o derece. Hala bir ağrı baskı gibi bir şey var tam kasıklara doğru. Enfeksiyonum mu geçmedi diye düşünüyorum. Umarım sağlıkla atlatırız bu süreci. Hala hastanede misiniz? 1 gece mi yattınız?Bende idrar da enfeksiyon çıktı o tek kullanımlık ilaçtan verdi eğer ağrın olursa gel dedi ama dün gece karnım çok ağrıdı doktor yatış verdi antibiyotik serum ağrı kesici derken şimdi daha iyiyim
O kadar erken yorulmanız kansızlıktan olabilir mi? Baktırdınız mı? Benim de değerlerim düşük, halsizlik yapar bu şekilde dediler.Ayyy aynı benben çok çabuk yoruluyorum . Bi tur attım mı belim ağtıyor hemen .
Ben sata göre 20. Haftanın içine aldım, daha doğrusu doktorun sekreteri öyle hesapladı. 21. Hafta tavsiye ediyoruz demişti.Kızlar merhaba, ayrıntılı ultrason randevunuzu kaçıncı haftaya aldınız acaba?
Bende de ritim sıkıntısı var. Bazen çarpıntım oluyor, özellikle merdiven yokuş vs hızlı çıkınca. Daha önce doktora sormuştum, gerekirse gebeliğin 3 ayından sonra beloc kullanabilirsin demişti. Gebe kaldıktan sonra hiç doktora görünmedim.Ah keşke kalça ağrım olsa arkadaşım üç gündür kalp çarpıntısı, baskı ile uğraşıyorumne oldu bize böyle
![]()
Tamam canım 21 diye düşünüyordum ben deBen sata göre 20. Haftanın içine aldım, daha doğrusu doktorun sekreteri öyle hesapladı. 21. Hafta tavsiye ediyoruz demişti.
Ekg ve eko çekildim holter sonucum 10 gün sonra çıkacakmış ona göre bir şeyler verir diye düşünüyorum. Diğer gebelikte en ufak sıkıntı yaşamadım. Şu üç gün yüreğim ağzımda geçtiBende de ritim sıkıntısı var. Bazen çarpıntım oluyor, özellikle merdiven yokuş vs hızlı çıkınca. Daha önce doktora sormuştum, gerekirse gebeliğin 3 ayından sonra beloc kullanabilirsin demişti. Gebe kaldıktan sonra hiç doktora görünmedim.
Geçmiş olsun, sonucunuz temiz çıkar inşAllahMerhabalar herkese.Bebeğimde 11 haftada ödem görülmüş sonra kaybolmuştu ama doktorum hala risk olduğunu söylediği için 2 gün önce amniyosentez yaptırdım. Şimdilik herhangi bir sıkıntı yaşamadım inşallah yaşamam da. Bebeğim için risk geçmiştir umarım .Sonuçları bekliyoruz şimdilik.
Amin inşallahGeçmiş olsun, sonucunuz temiz çıkar inşAllah![]()
Canim gecen gun ben acillik oldum o kalp carpintisi yuzunden sanki oturdugum koltuk sallaniyordu oyle bir carpinti ekg falan cekti kardiyolog boyle seyler olabiliyor ama 7. Aydan sonra daha cok bekliyoruz biraz erken olmus dedi magnezyum icmemi onerdi carpintinin tek caresi suan senjn icin bu dedi bende suan oyle bisey hissedince hem magnorm kullaniyorum hemde 1-2 adet maden suyu iciyorum iyi geliyor aklinda bulunsunAh keşke kalça ağrım olsa arkadaşım üç gündür kalp çarpıntısı, baskı ile uğraşıyorumne oldu bize böyle
![]()