• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Sonrasında üzüldü tedavi olmam içinde destek verdi ama iş işten geçmişti ne yazık ki olan oldu. Ben değiştimek istedim teklif ettim. Birini sildirelim ben koyayım dedim.( mahkeme anne baba ortak kararıyla değiştiriyor) onada elalem ne der oldu. Ben maşallah elaleme hizmetteyim hayat boyu😂😅çok acı benim için asla hakkımıda helal etmiyorum bu konuda. İleride oğlum rahatsız olursa o değiştirir diye düşünüyorum çünkü aynı evde aynı isimden 2 kişi
yine devam yani elalem ne der durumuna , vay arkadaş, elaleme doğurduk çocugu zaten. neyse ilerde kendi insiyatifine kalsın bakalım, ama arada sizin pskloji gitmiş , bu sefer karsımıyordur sanırım heralde galiba inşallah :KK45:

yine devam yani elalem ne der durumuna , vay arkadaş, elaleme doğurduk çocugu zaten. neyse ilerde kendi insiyatifine kalsın bakalım, ama arada sizin pskloji gitmiş , bu sefer karsımıyordur sanırım heralde galiba inşallah :KK45:
Bu sefer ağzını açamaz😂 ki o zaman içinde aslında kendime kızgınım karşı çıktım çıkmadım değil ama daha çok karşı çıksaydım keşke. Sevgili annesinin adı da abisinin kızına verildiği için😅Bu sefer bir kızımız olacak ve onun adını ben koyacağım bi zahmet😂 yoksa ortalık çok pis karışır😎

Benimki geçen gün tam 17. haftadayken 13 cm 186 gr dı ya çok komikk değil mi böyle söyleyince ama karın ağrısı bel ağrısı falan yappıyorlar 🤣🤣

Benim de 16+0da 14.5 cm 146 gr dı. Doktor gayet iyi dedi. Ama annem beni darlıyo ye de çocuk zayıf olmasın diye. Arada 40gr var senin bebişle. Zayıf çıkarsa çocuk annem neler der kim bilir 😂 iyi besleniyorum bence ama bilmiyorum. dr a sorucam. Acaba bebek kilosu anne beslenmesiyle direkt ilgili mi diye. Sonra beni suçlamasınlar. Bazen ne kadar iyi yersen ye bebek zayıf doğabiliyormuş. Bunu merak ediyorum.

Evet temiz çıktı ikili
Benim ikilide risk sınıra yakın çıktığı için fetal DNA yaptırmıştım. Doktora sordum 3 lü ve 4 lü yapılmayacak dedi. O yüzden yaptırmadım. Eğer maddi olarak imkanınız varsa öneririm. Tek başına detaylı yeterli olur mu bilemediğim için bu konuda yorum yapmak istemem. Belki detaylıya iyi bir perinatoloğa gidip ondan da görüş alabilirsiniz bu durum için. O da gerekli görürse yaptırırsınız.

Bu sefer ağzını açamaz😂 ki o zaman içinde aslında kendime kızgınım karşı çıktım çıkmadım değil ama daha çok karşı çıksaydım keşke. Sevgili annesinin adı da abisinin kızına verildiği için😅Bu sefer bir kızımız olacak ve onun adını ben koyacağım bi zahmet😂 yoksa ortalık çok pis karışır😎
helal be içine sinen güzzeeeel bi isim koy , daha da sussunlar bence de evet :) aklında var mı bi kaç isim

kızlar bu isim konusu açılmış, tam da bu durumdan canım cok sıkkın, varmı aile büyüklerinin ismi konulmalı diyen etrafınızda:KK43: ben eşimle dünden beri bozuğum, ya illaki doğru bulan vardır saygu duyarım ama ya konulmasını istenen isim hosuma gitmeyen anlamı hos olmayan bi isim, eşim de babam hasta zaten bekler falan, isim koymak babanın hakkıymışta falan filan valla cok fena kaosa girdim :KK12:
Malesef birçok ailede bu büyük sorun. Benim kızım da kayinvalidem direk benim adimi kullanarak, yani ben taa nişanlıyken demişim kızım olursa Ayşe koyacak diye😅 öyle öyle yerini yaptı, eşim de illa da koyalım demedi Allah var. Kayinpederin ismini eltim koymuştu, kaynana ismi bana kaldı 😅 kayinvalidemi de severdim ve Ayşe ismini de hep sevmişimdir, başka isim olsaydı düşünürdüm 😇 ve Ayşe Mina koydum. Hoş oda olay oldu tek isim olsaydı söylenmez vs. Vs. Duymadım bile 🤭 ve sonuç olarak herkes Ayşeyi hiç kullanmiyor Mina kullanılıyor, ben ikisi bir kullanılsın istedim ama söylenmedi şimdi okulda ikisini kullanıyorlar neyse ki♥️

ah ya gerçekten isteyen koysum cidden ama böyle talepler arada bırakıyor, severim eşimin ailesini, ismi de güzel olsaydı kayınpedermn inan hiç kırmazdım, ama derler ya anlamların çocuğun karakterine hayatına sirayeti var diye , bundan korkuyorum, höf iki isim işini de sevmiyorum normalde, ama o yollar görünüyo gibi
Ona bende katılıyorum mesela ismi konulacak kişinin bildiğim kötü bir özelliği varsa koymak istemiyorum, o sebeple kimsede olmayan isim ariyorum😅

Benim de 16+0da 14.5 cm 146 gr dı. Doktor gayet iyi dedi. Ama annem beni darlıyo ye de çocuk zayıf olmasın diye. Arada 40gr var senin bebişle. Zayıf çıkarsa çocuk annem neler der kim bilir 😂 iyi besleniyorum bence ama bilmiyorum. dr a sorucam. Acaba bebek kilosu anne beslenmesiyle direkt ilgili mi diye. Sonra beni suçlamasınlar. Bazen ne kadar iyi yersen ye bebek zayıf doğabiliyormuş. Bunu merak ediyorum.
canım yok ya ben sanmıyorum bunun bir suç olacağını da düşünmüyorum kim evladının iyiliğini istemez kii sen annene azcık trip at bence beni bu kadar darlama diye 😁
u sefer ağzını açamaz😂 ki o zaman içinde aslında kendime kızgınım karşı çıktım çıkmadım değil ama daha çok karşı çıksaydım keşke. Sevgili annesinin adı da abisinin kızına verildiği için😅Bu sefer bir kızımız olacak ve onun adını ben koyacağım bi zahmet😂 yoksa ortalık çok pis karışır😎

ya çok kızıyorum ben yukardaki yyazışmaları da okudum yani ben mi çok dik kafalıyım diyorum ama bu kesinlikle annenin hakkı hadi belki anneyle babanınn ortak ama ne babanne ne anneanne ne dedeler yani onlara ne oluyor kendi doğurduklarına o ismi koysalarmış. asla müsaade etmem kimin haddine yani ! kocama gelince de genel konuuyorum babalar annelere göre hem 2. planda olur çünkü bebeklikten büyütene okula ödevlerine terbiyesine kadar herşeyiyle anne ilgileniyor ama ismi baba istiyor ne güzel ya.. onlara da ayrı gıcık oluyoorum asla istemediğim bir ismi kabul etmem sonucuna katlanır vallahi.

canım yok ya ben sanmıyorum bunun bir suç olacağını da düşünmüyorum kim evladının iyiliğini istemez kii sen annene azcık trip at bence beni bu kadar darlama diye 😁

ya çok kızıyorum ben yukardaki yyazışmaları da okudum yani ben mi çok dik kafalıyım diyorum ama bu kesinlikle annenin hakkı hadi belki anneyle babanınn ortak ama ne babanne ne anneanne ne dedeler yani onlara ne oluyor kendi doğurduklarına o ismi koysalarmış. asla müsaade etmem kimin haddine yani ! kocama gelince de genel konuuyorum babalar annelere göre hem 2. planda olur çünkü bebeklikten büyütene okula ödevlerine terbiyesine kadar herşeyiyle anne ilgileniyor ama ismi baba istiyor ne güzel ya.. onlara da ayrı gıcık oluyoorum asla istemediğim bir ismi kabul etmem sonucuna katlanır vallahi.
Çok haklısınız. Burada ya ortak karar almak uzlaşmak ya da anneyi üzmemek önemli. Dediğiniz gibi tüm sorumluluk annedeyken annenin bir fikri isteğinin dikkate alınmaması çok acı. Ben başaramadım ve çok pişmanım ama şimdiki aklım olsa dünyaları yıkarım artık çok geç. O sebeple sizde asla pes etmeyin. Sonuçlarına katlansın

Kızlar dün taburcu oldum. Ama covidin etkileri devam ediyor. Halsizlik var. Kolumu kıpırdatamıyorum. İnşallah geçer hemen. Bugün 6. Gün pozitiflikte.
İsim konusuna gelince eşim kesinlikle babasının veya annesinin ismini istemiyor. Beraber karar vereceğiz cinsiyeti öğrenebilirsek.
canımm Allah şifa versin çok güzel dinlen kafana da kanamayı takmamaya çalış doktorun ne dediyse onları uygula inşallah rabbim şifa versin tez vakitte ❤ bende korona da kemik ilik suyu çorba çok iyi gelmişti yapabilecek biri varsa söyle yapsın bol limonlu sarımsaklı iç onu günde 3 öğün.
Canım çok sevindim taburcu olmana 😍🧿 covid de geçecek Allah’ın izniyle 🤲🏻
kuzum sana da Rabbim şifa versin en tez vakitte çık inşallah hastaneden sağ salim yavrunla birlikte hep aklımdasınız Allah yardımcınız olsun ❤

İsim konusunda baya dertli var aramızda. O kadar çok haksızlık yapılmış ki annelere, sinirlendim resmen okurken. Burda yazılanlarım tam tersine ben bebeğin adını babamın adı koymak istiyorum 😂 eşim de ismi beğendiği için olur dedi. Çünkü çok klasik ve güzel bir isim. Geçen gün kayınvalidemde yemek yerken mevzu açıldı, ben de kimse akıl buyurmasın diye düşündüğüm ismi baştan söyledim. Ki hala da yüzde yüz emin değilim onu koyacağıma. Kayınvalidem bunu duyunca ‘o ne demek sizde bir tane …. var zaten’ dedi. Ki kendi ismini de en büyük oğlu kızına koymuş 🧐

Sonrasında üzüldü tedavi olmam içinde destek verdi ama iş işten geçmişti ne yazık ki olan oldu. Ben değiştimek istedim teklif ettim. Birini sildirelim ben koyayım dedim.( mahkeme anne baba ortak kararıyla değiştiriyor) onada elalem ne der oldu. Ben maşallah elaleme hizmetteyim hayat boyu😂😅çok acı benim için asla hakkımıda helal etmiyorum bu konuda. İleride oğlum rahatsız olursa o değiştirir diye düşünüyorum çünkü aynı evde aynı isimden 2 kişi
Benimde kuzenim var 20 yasinda ismi selahattin cocuk universiteye falan gidiyor berklerin mertlerin arasinda utaniyor cocuk biz hep cocuklugundan beri selo deriz selo kaldi cocugun adi ikinci ismide yok garibimin

Çok haklısınız. Burada ya ortak karar almak uzlaşmak ya da anneyi üzmemek önemli. Dediğiniz gibi tüm sorumluluk annedeyken annenin bir fikri isteğinin dikkate alınmaması çok acı. Ben başaramadım ve çok pişmanım ama şimdiki aklım olsa dünyaları yıkarım artık çok geç. O sebeple sizde asla pes etmeyin. Sonuçlarına katlansın
sende üzülme artık eğerki eşin anladıysa hatasını ne ala. sende büyük bir yara bırakmış buna hiçkimsenin hakkı yok. bu sefer İnşallah gönlünden geçen olsun canım ❤ eşim Demir ismini çok istedi ben sevmedim. o Alparslan dedi, alperen dedi gökay dedi ben istemedim. ben hep kuzey istemiştim o hiç beğenmedi. Kayra dedim istemedi Asil dedim istemedi en sonn Karan dedim aa onu çok beğendi çevremize en yakınlarımıza sorduk onlarda beğenince el sıkıştık eşimle anlaşma imzalar gibi KARAN da kesin sözleştik 🤣🤣 ailelerimize sonra söyledik isim belli oldu diye. inşallah sizinde içinize sinen bir isim olur kimse böyle güzel bir anıyı berbat etmeisn.

İsim konusunda baya dertli var aramızda. O kadar çok haksızlık yapılmış ki annelere, sinirlendim resmen okurken. Burda yazılanlarım tam tersine ben bebeğin adını babamın adı koymak istiyorum 😂 eşim de ismi beğendiği için olur dedi. Çünkü çok klasik ve güzel bir isim. Geçen gün kayınvalidemde yemek yerken mevzu açıldı, ben de kimse akıl buyurmasın diye düşündüğüm ismi baştan söyledim. Ki hala da yüzde yüz emin değilim onu koyacağıma. Kayınvalidem bunu duyunca ‘o ne demek sizde bir tane …. var zaten’ dedi. Ki kendi ismini de en büyük oğlu kızına koymuş 🧐
Babamın annemin vs asla böyle bir talebi yok. Ama biz 4 kız kardeşiz, hiç erkek çocukları olmadı istemelerine rağmen. Biraz da o yüzden anlamı olsun istiyorum.

sende üzülme artık eğerki eşin anladıysa hatasını ne ala. sende büyük bir yara bırakmış buna hiçkimsenin hakkı yok. bu sefer İnşallah gönlünden geçen olsun canım ❤ eşim Demir ismini çok istedi ben sevmedim. o Alparslan dedi, alperen dedi gökay dedi ben istemedim. ben hep kuzey istemiştim o hiç beğenmedi. Kayra dedim istemedi Asil dedim istemedi en sonn Karan dedim aa onu çok beğendi çevremize en yakınlarımıza sorduk onlarda beğenince el sıkıştık eşimle anlaşma imzalar gibi KARAN da kesin sözleştik 🤣🤣 ailelerimize sonra söyledik isim belli oldu diye. inşallah sizinde içinize sinen bir isim olur kimse böyle güzel bir anıyı berbat etmeisn.
Ne çok sevindim adınıza eşinizle ortak paydada buluşabilmeniz harika olmuş🥰 ismiyle yaşasın karan🥰😍

kendine gelince laf yok fikir senden çıkınca ''olur muu öyle şey!'' demekkkk 🤣🤣 boşveerrr eşin senle aynı fikirseyde eğerki baktın laf edicek kalan aylarıda sana laf sokarak geçirecekse çocuk doğana kadar netleştirmedik ismi diyin sonra eşinn yazdırsın gelsin adını çocuğun sonra al koyduk diyin bunu hakediyo bazıları vallahi kız 🤣

Back
X