- 20 Mart 2011
- 13.979
- 32.605
- 798
- Konu Sahibi Papatya0593
- #17.281
Kızlar yakın zamanda perinatolojiye randevusu olan var mı? Benim için bir şey sormanızı rica edeceğim farklı doktor görüşleri önemli
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim hamileliğin başından beri öyle bu durum bende burun tıkanıklığı bile yapıyor. doktor da normal dedi bebeğe de kan pompalandığı için böyle oluyormuş yavaş hareket etmek dinlenmek lazım benceKızlar bende de özellikle bişeyler yedikten sonra kalp çarpıntısı sorunu başladı. Kilo sorunum hiç yok hamileliğe 56 kilo başladım şuan 58'im neden böyle oluyo anlamıyorum. Bazen otururken bile kalbim çıkıcak gibi çarpıyo. Tansiyonumu ölçüyoruz normal çıkıyo ama nabız yükseliyo 90'a kadar. Benzer durum yaşayan var mı ne yapmak lazımdır
Ben geçen çarşamba yaptırdım ilk gün hiçbişey yoktu sonrasında iki gün ağrıdı bi yere vurmuş gibi oluyo sonrasında bişeyin kalmıyoBugün tetenozu yaptıracam var mı aranızda yaptıran. Çok ağrısı olur mu![]()
Muhakkak test ver doktoruna da bilgi ver kan sulandirici uygun görebilir cok geçmiş olsunKizlar ben sanırım covid oldum, ailem ziyarete gelmişti dönünce rahatsizlanmislar pozitif çıkmislar dün, dünden beri boğaz ağrısı kuru öksürük başladı bende de![]()
90 normal febelikte ben 130 bile gördüm doktor takılma dediKızlar bende de özellikle bişeyler yedikten sonra kalp çarpıntısı sorunu başladı. Kilo sorunum hiç yok hamileliğe 56 kilo başladım şuan 58'im neden böyle oluyo anlamıyorum. Bazen otururken bile kalbim çıkıcak gibi çarpıyo. Tansiyonumu ölçüyoruz normal çıkıyo ama nabız yükseliyo 90'a kadar. Benzer durum yaşayan var mı ne yapmak lazımdır
Canım çok geçmiş olsun ama korkma bende oldum burdan birkaç kişi daha oldu kendine iyi bakacaksın sarımsak et suyu kemik suyu çorbalar içiceksin bol terliceksin ben7 haftalık hamileyken oldum vicks bile sürmek yasaktı düşün ama bu çorbalarla aşırı terliyordum bol acılı bahratlı miss gibi. ama test ver tabi sen mutlaka. kan sulandırıcı uygun görür mü bilmem bana vermemişti doktorum hiç ilaç kullanamadım.Kizlar ben sanırım covid oldum, ailem ziyarete gelmişti dönünce rahatsizlanmislar pozitif çıkmislar dün, dünden beri boğaz ağrısı kuru öksürük başladı bende de![]()
Canimm bana yazdin sanirimm :)) evet orda da arada bir oluyodu doktorum geccek 12. Hafta dedi gercekten bicak gibi kesildi benim umarim yasamam bidaha gercekten cok agir yasadim cunkuBen senin bir ay önünde sayılırım, büyük bir fark yok karnımız büyüyor bide işte bel kalça ağrıları oldu bende
bel kalça dışında ağrın oldu mu özel bölgede mesela![]()
Doktoruna soyle muhakkak hic korkulacak bir sey yok bence suan salgin olan grip daha agir emin ollKizlar ben sanırım covid oldum, ailem ziyarete gelmişti dönünce rahatsizlanmislar pozitif çıkmislar dün, dünden beri boğaz ağrısı kuru öksürük başladı bende de![]()
Verdim canim zaten çalışıyorum rapor için vermem gerekti , sonuç çıksın doktora hemen yazacagimMuhakkak test ver doktoruna da bilgi ver kan sulandirici uygun görebilir cok geçmiş olsun
Canım çok geçmiş olsun ama korkma bende oldum burdan birkaç kişi daha oldu kendine iyi bakacaksın sarımsak et suyu kemik suyu çorbalar içiceksin bol terliceksin ben7 haftalık hamileyken oldum vicks bile sürmek yasaktı düşün ama bu çorbalarla aşırı terliyordum bol acılı bahratlı miss gibi. ama test ver tabi sen mutlaka. kan sulandırıcı uygun görür mü bilmem bana vermemişti doktorum hiç ilaç kullanamadım.
Ah kizlar ben tek yaşıyorum iş nedeniyle valla kim kemik suyu çorba yapacak bana bilmemDoktoruna soyle muhakkak hic korkulacak bir sey yok bence suan salgin olan grip daha agir emin ollet suyu tavuk suyu corba,bol sivi al canim gecmis olsunn
Canim benim bel kalça haricinde öyle bir ağrı şikayetim henüz yokBen senin bir ay önünde sayılırım, büyük bir fark yok karnımız büyüyor bide işte bel kalça ağrıları oldu bende
bel kalça dışında ağrın oldu mu özel bölgede mesela![]()
Çok geçmiş olsun sana da ailene de Rabbim şifa versin canımKizlar ben sanırım covid oldum, ailem ziyarete gelmişti dönünce rahatsizlanmislar pozitif çıkmislar dün, dünden beri boğaz ağrısı kuru öksürük başladı bende de![]()
İnşallah canım sen nasilsinÇok geçmiş olsun sana da ailene de Rabbim şifa versin canımarkadaşlar detaylı yazmış zaten yapılacakları, inşAllah kısa sürede çabucak atlatırsın
![]()
Gecmis olsun.Bende Cumartesi günü çıktım kkba burun spreyi verdi doğal tuzlu su gibi bir de öksürük için şurup rahatladım şükürÇok geçmiş olsun sana da canım
Ben aynıyım canım, hastanede takibe devam. Dayanabildiğim kadar bekleyeceğiz bebek biraz daha büyüsün diyeI
İnşallah canım sen nasilsin
Çok geçmiş olsun mutlaka test verin doktor kontrolünde kalın, ester C, d vit desteği önemli, zaten d vit alıyorsunuzdur, acil şifalar diliyorumKizlar ben sanırım covid oldum, ailem ziyarete gelmişti dönünce rahatsizlanmislar pozitif çıkmislar dün, dünden beri boğaz ağrısı kuru öksürük başladı bende de![]()
kaçıncı haftadasınız ?Ben aynıyım canım, hastanede takibe devam. Dayanabildiğim kadar bekleyeceğiz bebek biraz daha büyüsün diye
20 bitecek bugünkaçıncı haftadasınız ?