• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Kızlar yakın zamanda perinatolojiye randevusu olan var mı? Benim için bir şey sormanızı rica edeceğim farklı doktor görüşleri önemli

Kızlar bende de özellikle bişeyler yedikten sonra kalp çarpıntısı sorunu başladı. Kilo sorunum hiç yok hamileliğe 56 kilo başladım şuan 58'im neden böyle oluyo anlamıyorum. Bazen otururken bile kalbim çıkıcak gibi çarpıyo. Tansiyonumu ölçüyoruz normal çıkıyo ama nabız yükseliyo 90'a kadar. Benzer durum yaşayan var mı ne yapmak lazımdır

Kızlar bende de özellikle bişeyler yedikten sonra kalp çarpıntısı sorunu başladı. Kilo sorunum hiç yok hamileliğe 56 kilo başladım şuan 58'im neden böyle oluyo anlamıyorum. Bazen otururken bile kalbim çıkıcak gibi çarpıyo. Tansiyonumu ölçüyoruz normal çıkıyo ama nabız yükseliyo 90'a kadar. Benzer durum yaşayan var mı ne yapmak lazımdır
Benim hamileliğin başından beri öyle bu durum bende burun tıkanıklığı bile yapıyor. doktor da normal dedi bebeğe de kan pompalandığı için böyle oluyormuş yavaş hareket etmek dinlenmek lazım bence

90 normal febelikte ben 130 bile gördüm doktor takılma dedi

Kizlar ben sanırım covid oldum, ailem ziyarete gelmişti dönünce rahatsizlanmislar pozitif çıkmislar dün, dünden beri boğaz ağrısı kuru öksürük başladı bende de😔
Canım çok geçmiş olsun ama korkma bende oldum burdan birkaç kişi daha oldu kendine iyi bakacaksın sarımsak et suyu kemik suyu çorbalar içiceksin bol terliceksin ben7 haftalık hamileyken oldum vicks bile sürmek yasaktı düşün ama bu çorbalarla aşırı terliyordum bol acılı bahratlı miss gibi. ama test ver tabi sen mutlaka. kan sulandırıcı uygun görür mü bilmem bana vermemişti doktorum hiç ilaç kullanamadım.

Ben senin bir ay önünde sayılırım, büyük bir fark yok karnımız büyüyor bide işte bel kalça ağrıları oldu bende😅
bel kalça dışında ağrın oldu mu özel bölgede mesela🧐
Canimm bana yazdin sanirimm :)) evet orda da arada bir oluyodu doktorum geccek 12. Hafta dedi gercekten bicak gibi kesildi benim umarim yasamam bidaha gercekten cok agir yasadim cunku :(

Kizlar ben sanırım covid oldum, ailem ziyarete gelmişti dönünce rahatsizlanmislar pozitif çıkmislar dün, dünden beri boğaz ağrısı kuru öksürük başladı bende de😔
Doktoruna soyle muhakkak hic korkulacak bir sey yok bence suan salgin olan grip daha agir emin oll :( et suyu tavuk suyu corba,bol sivi al canim gecmis olsunn

Canım çok geçmiş olsun ama korkma bende oldum burdan birkaç kişi daha oldu kendine iyi bakacaksın sarımsak et suyu kemik suyu çorbalar içiceksin bol terliceksin ben7 haftalık hamileyken oldum vicks bile sürmek yasaktı düşün ama bu çorbalarla aşırı terliyordum bol acılı bahratlı miss gibi. ama test ver tabi sen mutlaka. kan sulandırıcı uygun görür mü bilmem bana vermemişti doktorum hiç ilaç kullanamadım.

Doktoruna soyle muhakkak hic korkulacak bir sey yok bence suan salgin olan grip daha agir emin oll :KK43: et suyu tavuk suyu corba,bol sivi al canim gecmis olsunn
Ah kizlar ben tek yaşıyorum iş nedeniyle valla kim kemik suyu çorba yapacak bana bilmem😅 ama 2 kere sinovac oldum bide 2. gecirisim zaten o yüzden kendim açısından rahatım hatta ilkine göre hafif geçiyor bunu anlıyorum ama bebek için korkuyorum inşallah etkilenmiyordur, tetanoz vurulacaktim erteleyecegim onuda , test yapılan yerde bile maske takılmıyordu pes dedim yani demek ki kimse onemsemiyor ama ben de takmıyordum artık maske ve kesinlikle avm den kaptım mescitten çok kalabalıktı bu ara dikkat edin gitmeyin kalabalıklara.

Çok geçmiş olsun sana da ailene de Rabbim şifa versin canım 🤲🏻 arkadaşlar detaylı yazmış zaten yapılacakları, inşAllah kısa sürede çabucak atlatırsın 🤲🏻

Çok geçmiş olsun mutlaka test verin doktor kontrolünde kalın, ester C, d vit desteği önemli, zaten d vit alıyorsunuzdur, acil şifalar diliyorum

Back
X