• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Benimde kasik alt karın ve özel bölge çok ağrıyor. Hele ki oturup kalkınca sanki yer bana batıyor da içim dışıma çıkacak gibi değişik bir ağrısı var

Bende her gün kaşığa 4 damla damlatıp direk ağzıma atıyorum
damla sayıları neye göre değişiyor bana bir damla dedi sadece

haklısın.aslında yaptırmasak bu tür testleri daha iyi belki de .boşuna canımız sıkılmaz.sonuçta anne karnındayken tedavisi olmuyo malesef. ya aldırıcaz ya kabul edicez herhangi bi sıkıntı bile olsa.bana da amniyosentez yada fetal dna yaptırabilirsin dedi.ikili testim temiz çıkmıştı
Öyle canim bu yüzden ben ikili testte yaptirmamistim, annem diyor ki kızım bu ultrasonlar ne kadar gelişmiş herseyi görüyorlar, bu kadar bakılırsa illa bise bulunur😑

haklısın.aslında yaptırmasak bu tür testleri daha iyi belki de .boşuna canımız sıkılmaz.sonuçta anne karnındayken tedavisi olmuyo malesef. ya aldırıcaz ya kabul edicez herhangi bi sıkıntı bile olsa.bana da amniyosentez yada fetal dna yaptırabilirsin dedi.ikili testim temiz çıkmıştı
İşte bu yüzden beni de geriyor detaylı ultrason. Boşuna moral bozuyorlar bazen. Aslında sonradan düzelen şeyler de oluyor bebekte. Çünkü dayımın oğlunda da yaşandı aynı şey. Dr çok korkuttu onları ama birkaç hafta sonra düzelmişti sorun. Sadece diğer bebeklere göre biraz geç olmuştu o kadar. Umarım sorun olmaz sende de. Fetal temiz çıkıp detaylı sorun çıkan anneler de var. Daha önce de yazmıştım. Öteki anne gruplarından birinde okudum.
Ne yorucu bi süreç ya. Hem çok harika hem endişe verici😕

C Canimmmmm arkadaşın oğlunda dediler detaylıda. Her ultrasonda takip edildi büyüme. Ama hiçbir şey çıkmadı. Durdu büyüme. Gayet sağlıklı bir bebek şu an 2 yaşına yaklaşıyor.

Kızlar merhaba. Cinsiyeti belli oldu bebeğin. Kızmış👩‍👧
Gözün aydın canım, sağlıkla gelsin prenses 🥰
inşallah benim de o şekilde olur. erkek bebeklerde görülebiliyomuş bu durum.bebeğin idrarını tutması ile ilgili de olabilirmiş.down sendromlu ihtimali de olabilirmiş
Hemen kötüyü getirme aklına, bu tarz şeyleri mutlaka duyacağız Allah korktuğumuzu başımıza getirmesin canım 🤲🏻

kızlar öksürüğün bebeğe zararı var mıdır sizce. ama normal bir öksürük değil yani benimki artık. öksürmekten kusacak gibi oluyorum. 1 ay oldu hasta olalı covit gibiydim ama test negatifti. öksürüğüm geçmiyor. çok şiddetli ve kriz şeklinde. geceleri de 2 katına çıkıyor. ne yapsam da geçmiyor. kasıklarım ağrıyor bazen öksürmekten çok üzülüyorum artık. ilk defa böyle geçmek bilmeyen bir hastalık yaşıyorum
cevizin iç kısmındaki bölmeli zar var ya canım, onu kaynat iç çok faydasını görürsün

Back
X