- 18 Ekim 2022
- 2.462
- 3.454
- 83
- Konu Sahibi Papatya0593
- #17.361
1000 3000 gibi iu değerleri var d vitaminlerinin. Sanırım ona göre belirleniyor damla sayısı.damla sayıları neye göre değişiyor bana bir damla dedi sadece
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
1000 3000 gibi iu değerleri var d vitaminlerinin. Sanırım ona göre belirleniyor damla sayısı.damla sayıları neye göre değişiyor bana bir damla dedi sadece
Kalp ve böbrekler artık daha fazla çalışmak zorunda hepimizde. O yüzden çarpıntı olması normal. Yemek yedikten hemen sonra uyumayın ya da uzanmayın. Yürürken ben de bazen zorlanıyorum, özellikle yolda eğim varsa. Biraz da nefes almayla ilgili sanırım. Doğru nefes alamayınca daha çok tıkanıyorum.son 1 haftadır geceleri çok çarpıntım oluyor hatta çarpıntıdan uyuyamıyorum bugün kontrolüm vardı doktor EKG istedi çekildim sorun yok görünüyor ama ben gün içinde bile 10 dk yürüsem nefes nefese kalıyorum. Yine 10 dk yürüsem kasık ağrılarım oluyor çok fazla doktor sakin şekilde yürü kendini zorlama dedi ama ben şimdiden bu kadar zorlanacağımı beklemiyordum![]()
Katılıyorum sana cnm bana da geçen özele gittim yok mide boş yok diyafram görünmüyor, kurcaladikca birsey çıkıyor iki hafta sonra gel takip edicez dedi, o gün mahvoldum, namazlarımı düzenli kılamıyordum, o günden sonra dikkat ediyorum midem bulansada kılmaya çalışıyorum aşırı iyi geldi rahatladım çok sukurCanim banada kordon kivrimli değil düz 35 ten sonra gelişim geriliği olabilir dendi kac gun üzüldüm valla araştırmadan bi hal oldum biseyde bulamadim, bazen diyorum valla bilmemek daha iyi, zaten anne karninda yapacakları bise yok, sende canını sıkma, bana doktor stres yapmana gerek yok gerek olsa söylerim dedi onun dediğini dinliyorum düşünmemeye çalışıyorum suan
Ah kaç gündür yoğunluktan giremedim hiç buralara. Şimdi başladım sayfa sayfa okumayaNasılsın cnm
Çok şükür cnmKizlar teslim negatif çıktı, cok şükür ama o kadar şaşırdım ki daha öncede geçirdim aynı boğaz ağrısı var, kuru öksürük var ve annemle birlikte uyudum buradayken anlayamadım yani inşallah üst solunum yolu enfeksiyonudur
Canım takilma benimde ilk bebeğime demişti zamanla düzeliyor doğuma yakın düzelmiş demistiçok şükürinşallah ben dede bi sıkıntı olmaz arkadaşınızdaki gibi.,2 hafta sonra tekrar bakacak
Bende 10 damla kullaniyorumdamla sayıları neye göre değişiyor bana bir damla dedi sadece
geçmiş olsun. 1 ay önce aynı şekildeydim covit negatif çıktı ama ben daha önce 2 kere covit geçiren biri olarak söylüyorum belirtiler birebir aynıydı. kemik ağrılarım ve boğaz ağrım geçti. ama öksürüğü 1 aydır çekiyorum. covitte bile maksimum 10 gün öksürdüm bu seferki sanki daha ağırı. inşallah hemen atlatırsınızKizlar teslim negatif çıktı, cok şükür ama o kadar şaşırdım ki daha öncede geçirdim aynı boğaz ağrısı var, kuru öksürük var ve annemle birlikte uyudum buradayken anlayamadım yani inşallah üst solunum yolu enfeksiyonudur
Ayy çok kötü bi ağrı yaa ayaklarımı lavaboda yıkarken inliyorum resmenBenimde kasik alt karın ve özel bölge çok ağrıyor. Hele ki oturup kalkınca sanki yer bana batıyor da içim dışıma çıkacak gibi değişik bir ağrısı var
Bende her gün kaşığa 4 damla damlatıp direk ağzıma atıyorum
Çok ağır değil çok şükür 20+4 üz ama yeni başladı benimCanimm bana yazdin sanirimm :)) evet orda da arada bir oluyodu doktorum geccek 12. Hafta dedi gercekten bicak gibi kesildi benim umarim yasamam bidaha gercekten cok agir yasadim cunku![]()
Rahim büyüdükçe baskı yapıyor işte aşağı taraflara ama özel bölge ağrısı çok değişikCanim benim bel kalça haricinde öyle bir ağrı şikayetim henüz yok
O kadar çok mu. Bı doktora mı görünseniz acabaAyy çok kötü bi ağrı yaa ayaklarımı lavaboda yıkarken inliyorum resmen![]()
Ya ben bugün vitafemine başladım omega vitamin vs bulantı yaptı istifrağ ettim iki saat sonra falan da kan ilacını içtim yine biraz kötü etti uzandım falan daha iyiyim. Böyle olunca hapları içmeye korkuyorum yaaKizlar bu demir hapı hemen bulanti yapıyor mu ya
Bende şeyi anlamıyorum ya demirimize fln bakmadan niye herkese yazıyorlar ki belki demirim iyiYa ben bugün vitafemine başladım omega vitamin vs bulantı yaptı istifrağ ettim iki saat sonra falan da kan ilacını içtim yine biraz kötü etti uzandım falan daha iyiyim. Böyle olunca hapları içmeye korkuyorum yaa
Canım bu rutin bir şey. Benim de eksi bi seviyede değildi. Belirtilen aralık içindeydi ama hamilelere her zaman veriliyor. O değer normal olsa bile. Çünkü bebek çok alıyormuş demiri. Kandan besleniyor. Senden çok şey alıyor. Seni halsiz yorgun bırakmamak için aslında. Çok önemli o yüzden. Ve doğumdan sonra da devam ettiriyorlar.Bende şeyi anlamıyorum ya demirimize fln bakmadan niye herkese yazıyorlar ki belki demirim iyi
Benimki de o bana da 4 dedi de damlatırken 5 kesin oluyo 2 aydır kullanıyorumBilmiyorum ki 4 dedi hiç sormadım neden diye. 1 le de ne vitamin Alcan kibenimki coledan-D ismi