• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Kizlar eger almayi dusunuyosaniz fiyati cok iyi bende bunu tercih ettim yorumlari cok iyi

Eklentiler

• Screenshot_20221121-190151.webp
    Screenshot_20221121-190151.webp
    30,2 KB · Görüntüleme: 62
Kizlar eger almayi dusunuyosaniz fiyati cok iyi bende bunu tercih ettim yorumlari cok iyi
Çok tatlılar. Ben de normalinden almıştım. Night olanı değil.😇
Avent biberon da aldım küçük cam ve 1+ ay kullanım için cam olmayan daha büyük boyundan. Ama şu anki fiyatlar benim aldığımdan daha yüksek. Kasımın ilk haftalarında almıştım.
Yine de bu ay bitmeden alışveriş yapmak çok hesaplı olacak. Biz daha bebek arabası almadık. Bize bir arkadaşımız hediye verecekti kraft. Ki bizim de istediğimiz marka o. Onu beklerken maxi cosi, chicco gibi markaların indirimlerini kaçırmış olduk. Hala hediye arabamızı bekliyoruz. Kendimiz talep etmedik asla. Karşı taraf çok ısrarcı oldu. Ama beni indirimlerden etti.😂

Çok tatlılar. Ben de normalinden almıştım. Night olanı değil.😇
Avent biberon da aldım küçük cam ve 1+ ay kullanım için cam olmayan daha büyük boyundan. Ama şu anki fiyatlar benim aldığımdan daha yüksek. Kasımın ilk haftalarında almıştım.
Yine de bu ay bitmeden alışveriş yapmak çok hesaplı olacak. Biz daha bebek arabası almadık. Bize bir arkadaşımız hediye verecekti kraft. Ki bizim de istediğimiz marka o. Onu beklerken maxi cosi, chicco gibi markaların indirimlerini kaçırmış olduk. Hala hediye arabamızı bekliyoruz. Kendimiz talep etmedik asla. Karşı taraf çok ısrarcı oldu. Ama beni indirimlerden etti.😂
Evet kesinlikle guzel indirimler oluyo su aralar bide yilbasindan sonra asgari ucrete zam gelince tabiki herseye zam gelicek aslinda yilbasindan once bitirmekte fayda var alisveris isini. Biz de henuz bebek arabasini alamadik ne guzel hediye olarak gelicekmis buyuk bi masraftan kurtaricaklar sizi israr ettiklerine gore alirlar elbet 😂

Canım bu rutin bir şey. Benim de eksi bi seviyede değildi. Belirtilen aralık içindeydi ama hamilelere her zaman veriliyor. O değer normal olsa bile. Çünkü bebek çok alıyormuş demiri. Kandan besleniyor. Senden çok şey alıyor. Seni halsiz yorgun bırakmamak için aslında. Çok önemli o yüzden. Ve doğumdan sonra da devam ettiriyorlar.
Bu arada gynoferon kullanıyorum pembe bir hap. Bende kabızlık bulantı gibi etkileri olmadı. Olsa değiştirmesini isterdim doktorumdan sanırım.
Öyleymiş canim bende internetten okudum ama demirin fazlası da atılmıyor vücutta birikim yapıyor o yüzden mi düşünce verseler dedim , bana da feramat diye bir ilaç vermiş doktorum.
Bulanti degil de mide yanmasi yapiyor demislerdi bana ben henuz baslamadim kullanmaya ama doktorum da ayni seyi soylemisti.Bulanti baska biseyden olabilir mi acaba
Yok canim bulanti yapmadi da daha içmeden sordum , bulantıyi hiç sevmem de, bugün ilk içtim bende gerçekten hafif yanma hissettim hemen
Evet kesinlikle guzel indirimler oluyo su aralar bide yilbasindan sonra asgari ucrete zam gelince tabiki herseye zam gelicek aslinda yilbasindan once bitirmekte fayda var alisveris isini. Biz de henuz bebek arabasini alamadik ne guzel hediye olarak gelicekmis buyuk bi masraftan kurtaricaklar sizi israr ettiklerine gore alirlar elbet 😂
Ben alışveriş işini bıraktım ya,üst baş almıştım zaten ama onun dışında hicbise yok,bi tek ufak olumsuzluk duymak bana yetti, burada erteleyen arkadaşların duygusunu anladim, 7 ay olmadan birsey almayacağım, para olduktan sonra o zamandan sonra da alınır nasılsa maasada zam gelecek diye teselli buluyorum😅

Ben alışveriş işini bıraktım ya,üst baş almıştım zaten ama onun dışında hicbise yok,bi tek ufak olumsuzluk duymak bana yetti, burada erteleyen arkadaşların duygusunu anladim, 7 ay olmadan birsey almayacağım, para olduktan sonra o zamandan sonra da alınır nasılsa maasada zam gelecek diye teselli buluyorum😅
Beni de eşim durdurdu, hepsi bir günde alınır yeter ki sağlıkla doğsun hiçbiri gözümüzde değil diye ☺️

Kızlar bebeğin hareketlerini dışardan gözlemleyen var mı? Biraz daha ileri haftalarda olan arkadaşlar mesela? 🤔
Dışarıdan belli olması için erken haftalardayiz, 30lara yakın olması lazim. Son ayda kafasını ayağını secebiliyorsunuz çok güzel bir his❤️

Dışarıdan belli olması için erken haftalardayiz, 30lara yakın olması lazim. Son ayda kafasını ayağını secebiliyorsunuz çok güzel bir his❤️
Benim belli oluyor canım o yüzden sordum normal bir durum mu diye. Bazen çok güçlü vuruyor eşim karnımın hareketini görüyor

Öyleymiş canim bende internetten okudum ama demirin fazlası da atılmıyor vücutta birikim yapıyor o yüzden mi düşünce verseler dedim , bana da feramat diye bir ilaç vermiş doktorum.

Yok canim bulanti yapmadi da daha içmeden sordum , bulantıyi hiç sevmem de, bugün ilk içtim bende gerçekten hafif yanma hissettim hemen

Rabbim korusun insallah hepimizin bebislerini bizleri de 🌸 Ben olumsuz dusunmemeye calisiyorum ama boyle dusunenlere de hak veriyorum 😊 illa alinir para olduktan sonra ben de cok bisey almadim aslinda ama yine de aldim biseyler 😊

Umarım öyle olur 😂
Evet yılbaşından sonra çok fena olacakmış. Maaşa yapılan zamla ürünlere yapılan zam aynı oranda olmadığı için telaşa kapılıyor insan. Almak istiyor. Ederinden fazlasını vermek içime oturuyor. Yoksa alacak gücüm var ama neden fazladan vereyim.
Sadece fikrini tecrübesine çok inandığım biri bana 32.haftan dolmadan beşik alma dedi.
En kritik dönemler ilk üç ay ve 30-31.hafta dedi. O kadar çok çevresi var ki. Hem kendisi hem de çevresinden gördükleriyle bu yorumu yapıyor. O haftalarda kayıp görmüş çok fazla. Orayı da geç öyle alırsın demişti. Onu dinleyeceğim. Allah hepimizin bebeklerini korusun, iyi düşünelim her şeye rağmen. 🙏🏻

Back
X