- Konu Sahibi Papatya0593
- #17.381
Egzersiz esneme yapmaya calisin bol bol umarim cok kisa sureli bir sorundurÇok ağır değil çok şükür 20+4 üz ama yeni başladı benim![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Egzersiz esneme yapmaya calisin bol bol umarim cok kisa sureli bir sorundurÇok ağır değil çok şükür 20+4 üz ama yeni başladı benim![]()
Bulanti degil de mide yanmasi yapiyor demislerdi bana ben henuz baslamadim kullanmaya ama doktorum da ayni seyi soylemisti.Bulanti baska biseyden olabilir mi acabaKizlar bu demir hapı hemen bulanti yapıyor mu ya
Bende 1 ay oldu kullanıyorum benim de 4 5 oluyor ya bı sorun olacağını da sanmıyorumBenimki de o bana da 4 dedi de damlatırken 5 kesin oluyo 2 aydır kullanıyorum
Çok tatlılar. Ben de normalinden almıştım. Night olanı değil.Kizlar eger almayi dusunuyosaniz fiyati cok iyi bende bunu tercih ettim yorumlari cok iyi
Evet kesinlikle guzel indirimler oluyo su aralar bide yilbasindan sonra asgari ucrete zam gelince tabiki herseye zam gelicek aslinda yilbasindan once bitirmekte fayda var alisveris isini. Biz de henuz bebek arabasini alamadik ne guzel hediye olarak gelicekmis buyuk bi masraftan kurtaricaklar sizi israr ettiklerine gore alirlar elbetÇok tatlılar. Ben de normalinden almıştım. Night olanı değil.
Avent biberon da aldım küçük cam ve 1+ ay kullanım için cam olmayan daha büyük boyundan. Ama şu anki fiyatlar benim aldığımdan daha yüksek. Kasımın ilk haftalarında almıştım.
Yine de bu ay bitmeden alışveriş yapmak çok hesaplı olacak. Biz daha bebek arabası almadık. Bize bir arkadaşımız hediye verecekti kraft. Ki bizim de istediğimiz marka o. Onu beklerken maxi cosi, chicco gibi markaların indirimlerini kaçırmış olduk. Hala hediye arabamızı bekliyoruz. Kendimiz talep etmedik asla. Karşı taraf çok ısrarcı oldu. Ama beni indirimlerden etti.![]()
Öyleymiş canim bende internetten okudum ama demirin fazlası da atılmıyor vücutta birikim yapıyor o yüzden mi düşünce verseler dedim , bana da feramat diye bir ilaç vermiş doktorum.Canım bu rutin bir şey. Benim de eksi bi seviyede değildi. Belirtilen aralık içindeydi ama hamilelere her zaman veriliyor. O değer normal olsa bile. Çünkü bebek çok alıyormuş demiri. Kandan besleniyor. Senden çok şey alıyor. Seni halsiz yorgun bırakmamak için aslında. Çok önemli o yüzden. Ve doğumdan sonra da devam ettiriyorlar.
Bu arada gynoferon kullanıyorum pembe bir hap. Bende kabızlık bulantı gibi etkileri olmadı. Olsa değiştirmesini isterdim doktorumdan sanırım.
Yok canim bulanti yapmadi da daha içmeden sordum , bulantıyi hiç sevmem de, bugün ilk içtim bende gerçekten hafif yanma hissettim hemenBulanti degil de mide yanmasi yapiyor demislerdi bana ben henuz baslamadim kullanmaya ama doktorum da ayni seyi soylemisti.Bulanti baska biseyden olabilir mi acaba
Ben alışveriş işini bıraktım ya,üst baş almıştım zaten ama onun dışında hicbise yok,bi tek ufak olumsuzluk duymak bana yetti, burada erteleyen arkadaşların duygusunu anladim, 7 ay olmadan birsey almayacağım, para olduktan sonra o zamandan sonra da alınır nasılsa maasada zam gelecek diye teselli buluyorumEvet kesinlikle guzel indirimler oluyo su aralar bide yilbasindan sonra asgari ucrete zam gelince tabiki herseye zam gelicek aslinda yilbasindan once bitirmekte fayda var alisveris isini. Biz de henuz bebek arabasini alamadik ne guzel hediye olarak gelicekmis buyuk bi masraftan kurtaricaklar sizi israr ettiklerine gore alirlar elbet![]()
Beni de eşim durdurdu, hepsi bir günde alınır yeter ki sağlıkla doğsun hiçbiri gözümüzde değil diyeBen alışveriş işini bıraktım ya,üst baş almıştım zaten ama onun dışında hicbise yok,bi tek ufak olumsuzluk duymak bana yetti, burada erteleyen arkadaşların duygusunu anladim, 7 ay olmadan birsey almayacağım, para olduktan sonra o zamandan sonra da alınır nasılsa maasada zam gelecek diye teselli buluyorum![]()
Yeni fitil bitti cnm bakalım ne olcak bakalım inş bu defa işe yararAh kaç gündür yoğunluktan giremedim hiç buralara. Şimdi başladım sayfa sayfa okumaya
İyiyim çok teşekkür ederimtansiyon normale döndü gibi duruyor
sen nasılsın? Fitil iyi geldi mi?
Ben demir hapina başladım bulantidan ölüyordum bi de içeriği temiz aldim güya doktorum kestirdi sadece ocean mummy içiyorum içinde varKizlar bu demir hapı hemen bulanti yapıyor mu ya
Ya ben bugün vitafemine başladım omega vitamin vs bulantı yaptı istifrağ ettim iki saat sonra falan da kan ilacını içtim yine biraz kötü etti uzandım falan daha iyiyim. Böyle olunca hapları içmeye korkuyorum yaa
Bende yapıyor mide bulantısı, o yüzden gece yatmadan önce aliyorumKizlar bu demir hapı hemen bulanti yapıyor mu ya
Dışarıdan belli olması için erken haftalardayiz, 30lara yakın olması lazim. Son ayda kafasını ayağını secebiliyorsunuz çok güzel bir hisKızlar bebeğin hareketlerini dışardan gözlemleyen var mı? Biraz daha ileri haftalarda olan arkadaşlar mesela?![]()
Benim belli oluyor canım o yüzden sordum normal bir durum mu diye. Bazen çok güçlü vuruyor eşim karnımın hareketini görüyorDışarıdan belli olması için erken haftalardayiz, 30lara yakın olması lazim. Son ayda kafasını ayağını secebiliyorsunuz çok güzel bir his![]()
Bugünlük bisey yok bakalım bende bir kaç güne belli olur heraldeBen demir hapina başladım bulantidan ölüyordum bi de içeriği temiz aldim güya doktorum kestirdi sadece ocean mummy içiyorum içinde var
Rabbim korusun insallah hepimizin bebislerini bizleri deÖyleymiş canim bende internetten okudum ama demirin fazlası da atılmıyor vücutta birikim yapıyor o yüzden mi düşünce verseler dedim , bana da feramat diye bir ilaç vermiş doktorum.
Yok canim bulanti yapmadi da daha içmeden sordum , bulantıyi hiç sevmem de, bugün ilk içtim bende gerçekten hafif yanma hissettim hemen
Ben alışveriş işini bıraktım ya,üst baş almıştım zaten ama onun dışında hicbise yok,bi tek ufak olumsuzluk duymak bana yetti, burada erteleyen arkadaşların duygusunu anladim, 7 ay olmadan birsey almayacağım, para olduktan sonra o zamandan sonra da alınır nasılsa maasada zam gelecek diye teselli buluyorum![]()
Yaa . Allah yardımcın olsun. Senin bi çocuk daha var dimi?Ben aynıyım canım, hastanede takibe devam. Dayanabildiğim kadar bekleyeceğiz bebek biraz daha büyüsün diye
Evet kesinlikle guzel indirimler oluyo su aralar bide yilbasindan sonra asgari ucrete zam gelince tabiki herseye zam gelicek aslinda yilbasindan once bitirmekte fayda var alisveris isini. Biz de henuz bebek arabasini alamadik ne guzel hediye olarak gelicekmis buyuk bi masraftan kurtaricaklar sizi israr ettiklerine gore alirlar elbet![]()
Yok canım ölü doğumum var, cennette benim kuzumYaa . Allah yardımcın olsun. Senin bi çocuk daha var dimi?
Cennette bekliyorlar bizi inşallah bizi almadan da girmeyecekler meleklerimizYok canım ölü doğumum var, cennette benim kuzum![]()
Rabbim bu yavrunu bağışlasın sana . Öbürü de cennete vesilen olsun …Yok canım ölü doğumum var, cennette benim kuzum![]()