- 24 Kasım 2021
- 5.232
- 6.434
- 148
- 32
- Konu Sahibi Papatya0593
- #17.541
Değilsindir inşallah içini ferah tut normal salgın daha yaygın suan canim herkes hasta, stres yapma , ne kadar sakinsakta olabiliyor malesefUmarım covid değildir cok tedirginim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Değilsindir inşallah içini ferah tut normal salgın daha yaygın suan canim herkes hasta, stres yapma , ne kadar sakinsakta olabiliyor malesefUmarım covid değildir cok tedirginim
Kisiden kisiye degisiyormus o canim gorumcemin kapkaraydi benim cok fazla olmadi tabiki koyulasma var ama aman aman degil benimkilerKızlar göğüslerin koyu kısmı varya orası iyice karardı benimsizde de oldu mu acaba? Bir de bunu mu dert edeyim kendime
![]()
İçerde kaç dakika sürüyor muane pekiYok canim normal ultrasondan bi farkı yok
Ben çok beyazım normalde, belki ondan değişik geldi bir anKisiden kisiye degisiyormus o canim gorumcemin kapkaraydi benim cok fazla olmadi tabiki koyulasma var ama aman aman degil benimkiler
Benim özellikle sabah uyandığımda öyle oluyorAy kızlar bebişi henüz hissedemedim ama iki üç gündür sağ tarafım şişik sanırım orda duruyo çok komik görünüyor dokununca da sol taraf boş gibi sağ sert geliyor![]()
Bir de hissetseydim inşallah hayırla çok merak ediyorum o pıt pıtlarıBen çok beyazım normalde, belki ondan değişik geldi bir an
Benim özellikle sabah uyandığımda öyle oluyor![]()
Canim 20 dk-30 dk o civar sürdü benim kiİçerde kaç dakika sürüyor muane peki![]()
Tamamdır teşekkür ederimCanim 20 dk-30 dk o civar sürdü benim ki
Test verdi simdi umarım negstiftir yani söz dinlemiyorlar deliriyorumYa kabus gibi, bir hastalık bitiyor diğeri başlıyor. Umarım covid değildir, iyi düşünün. Ben de eşime kalabalık yerlere girince maske tak diyorum ama malesef![]()
Bir sürü hamile işinde evinde çeşit türlü stresler yaşıyor ve sağlıkla sürdürüyor hamileliğini. Hiç olmadı ekonomiyi güncel konuları vs kafamıza takıyoruz. Şu an vücut ve hayatımızdaki değişimler çok daha fazla takıntılı yapıyor hepimizi. Kafamızı rahatlatmamızı engelliyor. Doğal birşey bu. Rusya savaşı bile rüyama girmişti bir ara benimMerhaba kızlar,
20+3 teyim. Cok stresli bir 4 gün geçirdim 2-3 gün ağlama krizleri stres hat safhada günler. Şimdi mide agrısı çekiyorum biraz gece de uyuyamadım gaz ve mide agrısından ancak bebege bişey olmuş mudur dıye dusundum. Sanmıyorum cumartesi gordum ama saglıklıydı panik oldum, beni daha da panik yapmıcak cevaplara ihtiyacm varbişi olmamıştır bebeğe değil mi mide agrısı yaratmaz yani olsa ? Anksiyete bozuklugum tekrar nüksett bu hafta.
Ayrıca ben arada boğaz agrım oldugunda kloroben spreyi gargara yapıp tükürüyorum, bir de strepsilin c vitaminli pastilini de yedim boğzm agırdıgında eczacı cok almazsanız etken maddeler zarar vermez demişti. Yanlıslıkla bişey yapıcam diye oyle gerılıyorum ki. Nolur yardım edinhaftaya detaylı taramam var bişi olsa cıkar dmı
İnşallah cnm Allah korusun hepimiziDeğilsindir inşallah içini ferah tut normal salgın daha yaygın suan canim herkes hasta, stres yapma , ne kadar sakinsakta olabiliyor malesef
Merhaba cnm, sanmıyorum kötü birsey olacağını dert etme sen. Hamileyken Allah korusun insanlar sevdiklerini kaybediyor yine birsey olmuyor, takilma dua et konus bebisinle kendini iyi hissedecek uğraş bul. Hem sana hem bebisine iyi gelecektirMerhaba kızlar,
20+3 teyim. Cok stresli bir 4 gün geçirdim 2-3 gün ağlama krizleri stres hat safhada günler. Şimdi mide agrısı çekiyorum biraz gece de uyuyamadım gaz ve mide agrısından ancak bebege bişey olmuş mudur dıye dusundum. Sanmıyorum cumartesi gordum ama saglıklıydı panik oldum, beni daha da panik yapmıcak cevaplara ihtiyacm varbişi olmamıştır bebeğe değil mi mide agrısı yaratmaz yani olsa ? Anksiyete bozuklugum tekrar nüksett bu hafta.
Ayrıca ben arada boğaz agrım oldugunda kloroben spreyi gargara yapıp tükürüyorum, bir de strepsilin c vitaminli pastilini de yedim boğzm agırdıgında eczacı cok almazsanız etken maddeler zarar vermez demişti. Yanlıslıkla bişey yapıcam diye oyle gerılıyorum ki. Nolur yardım edinhaftaya detaylı taramam var bişi olsa cıkar dmı
Canım geçmiş olsun bende iki gündür aynıyım. Sanmıyorum covit olduğunu, genel salgın var, ben geç kaldım diyordum nazar ettim kaptım şifayı. ALLAHIM şifa versin cümlemizeUmarım covid değildir cok tedirginim
Ben kızıma hamileyken işyerimde inanılmaz derecede mobbinge ve kronik strese maruz kaldım yorgunlukla birlikte aylarca. Maşallah gayet sakin mutlu ve sağlıklı bir bebekti şimdi normal bir 5 yaş çılgınlığında her çocuk gibi. Ben de cumartesiden dün geceye kadar inanılmaz ağlama krizlerinde üzgündüm ama deprem olunca hiçbişeyin can sağlığımızdan önemli olmadığını anladım bi daha şimdi rahatım. Bol bol inşirah suresini dinleyin, nefes egzersizi anksiyeteye en iyi gelen Allah kalbini ferahlatsın sıkıntın her ne ise gidersinMerhaba kızlar,
Değilsindir insallah bu beylere laf anlatmak bazen imkansız olabiliyor napalımİnşallah cnm ya eşime o kadar kızdım ki pazar günü düğüne gitti dedim maske tak takmadı evde uzak dur o da yok maske tak evde o da yok pozitif çıkarsak gercekten cok kotu bozusucaz yani ben o kadar koruyorum kendimi şu an sadece hafif halsizlik var bende umarım hastalık değildir birazda boğazımda gıcıklık
Kızlar bende idrara sıkışma değilde kaçırma oluyor, en ufak öksürük hapşırık hatta kusarken, istemsiz gidiyorBenimde ayni sekilde canim idrar verdim bisey cikmadi sanirim mesaneye baski yapiyor o yuzden oluyor onceden sadece sabahlari oluyodu banada simdi gun icinde azicik sıkışsam hemen oluyo
Amin cnm sana da çok geçmiş olsunCanım geçmiş olsun bende iki gündür aynıyım. Sanmıyorum covit olduğunu, genel salgın var, ben geç kaldım diyordum nazar ettim kaptım şifayı. ALLAHIM şifa versin cümlemize![]()
İnşallah cnm cok sağolDeğilsindir insallah bu beylere laf anlatmak bazen imkansız olabiliyor napalımsıkıntıların da artmaz insallah
Bence mesane boşaldığı için bebek de çöküyor üstüneKızlar son günlerde idrara çok sıkıştıktan sonra gidince (özellikle sabah ilk kalktığımda) karnımın sağ ve sol tarafında boşaltımdan sonra ağrı gibi bir şey oluyor. Yanma vs yok. Mesane çok dolu olduğu için mi yoksa böbrekle ya da enfeksiyon ile alakası olabilir mi? Yaşayan var mı?