• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Ay kızlar bebişi henüz hissedemedim ama iki üç gündür sağ tarafım şişik sanırım orda duruyo çok komik görünüyor dokununca da sol taraf boş gibi sağ sert geliyor 😄

Kisiden kisiye degisiyormus o canim gorumcemin kapkaraydi benim cok fazla olmadi tabiki koyulasma var ama aman aman degil benimkiler
Ben çok beyazım normalde, belki ondan değişik geldi bir an
Ay kızlar bebişi henüz hissedemedim ama iki üç gündür sağ tarafım şişik sanırım orda duruyo çok komik görünüyor dokununca da sol taraf boş gibi sağ sert geliyor 😄
Benim özellikle sabah uyandığımda öyle oluyor 😄

Merhaba kızlar,

20+3 teyim. Cok stresli bir 4 gün geçirdim 2-3 gün ağlama krizleri stres hat safhada günler. Şimdi mide agrısı çekiyorum biraz gece de uyuyamadım gaz ve mide agrısından ancak bebege bişey olmuş mudur dıye dusundum. Sanmıyorum cumartesi gordum ama saglıklıydı panik oldum, beni daha da panik yapmıcak cevaplara ihtiyacm var :( bişi olmamıştır bebeğe değil mi mide agrısı yaratmaz yani olsa ? Anksiyete bozuklugum tekrar nüksett bu hafta.
Ayrıca ben arada boğaz agrım oldugunda kloroben spreyi gargara yapıp tükürüyorum, bir de strepsilin c vitaminli pastilini de yedim boğzm agırdıgında eczacı cok almazsanız etken maddeler zarar vermez demişti. Yanlıslıkla bişey yapıcam diye oyle gerılıyorum ki. Nolur yardım edin :( haftaya detaylı taramam var bişi olsa cıkar dmı
Bir sürü hamile işinde evinde çeşit türlü stresler yaşıyor ve sağlıkla sürdürüyor hamileliğini. Hiç olmadı ekonomiyi güncel konuları vs kafamıza takıyoruz. Şu an vücut ve hayatımızdaki değişimler çok daha fazla takıntılı yapıyor hepimizi. Kafamızı rahatlatmamızı engelliyor. Doğal birşey bu. Rusya savaşı bile rüyama girmişti bir ara benim 🤷🏼 gündüzleri neşeli müzikler açıp temiz havada tek başına yürüyüş yapmak harika geliyor içini ferahlatma ihtiyacına. Hamilelik için de yürüyüş hep tavsiye ediliyor zaten.

Merhaba kızlar,

20+3 teyim. Cok stresli bir 4 gün geçirdim 2-3 gün ağlama krizleri stres hat safhada günler. Şimdi mide agrısı çekiyorum biraz gece de uyuyamadım gaz ve mide agrısından ancak bebege bişey olmuş mudur dıye dusundum. Sanmıyorum cumartesi gordum ama saglıklıydı panik oldum, beni daha da panik yapmıcak cevaplara ihtiyacm var :KK43: bişi olmamıştır bebeğe değil mi mide agrısı yaratmaz yani olsa ? Anksiyete bozuklugum tekrar nüksett bu hafta.
Ayrıca ben arada boğaz agrım oldugunda kloroben spreyi gargara yapıp tükürüyorum, bir de strepsilin c vitaminli pastilini de yedim boğzm agırdıgında eczacı cok almazsanız etken maddeler zarar vermez demişti. Yanlıslıkla bişey yapıcam diye oyle gerılıyorum ki. Nolur yardım edin :KK43: haftaya detaylı taramam var bişi olsa cıkar dmı
Merhaba cnm, sanmıyorum kötü birsey olacağını dert etme sen. Hamileyken Allah korusun insanlar sevdiklerini kaybediyor yine birsey olmuyor, takilma dua et konus bebisinle kendini iyi hissedecek uğraş bul. Hem sana hem bebisine iyi gelecektir🤲♥️

Umarım covid değildir cok tedirginim
Canım geçmiş olsun bende iki gündür aynıyım. Sanmıyorum covit olduğunu, genel salgın var, ben geç kaldım diyordum nazar ettim kaptım şifayı. ALLAHIM şifa versin cümlemize🤲❤️

Merhaba kızlar,

20+3 teyim. Cok stresli bir 4 gün geçirdim 2-3 gün ağlama krizleri stres hat safhada günler. Şimdi mide agrısı çekiyorum biraz gece de uyuyamadım gaz ve mide agrısından ancak bebege bişey olmuş mudur dıye dusundum. Sanmıyorum cumartesi gordum ama saglıklıydı panik oldum, beni daha da panik yapmıcak cevaplara ihtiyacm var :KK43: bişi olmamıştır bebeğe değil mi mide agrısı yaratmaz yani olsa ? Anksiyete bozuklugum tekrar nüksett bu hafta.
Ayrıca ben arada boğaz agrım oldugunda kloroben spreyi gargara yapıp tükürüyorum, bir de strepsilin c vitaminli pastilini de yedim boğzm agırdıgında eczacı cok almazsanız etken maddeler zarar vermez demişti. Yanlıslıkla bişey yapıcam diye oyle gerılıyorum ki. Nolur yardım edin :KK43: haftaya detaylı taramam var bişi olsa cıkar dmı
Ben kızıma hamileyken işyerimde inanılmaz derecede mobbinge ve kronik strese maruz kaldım yorgunlukla birlikte aylarca. Maşallah gayet sakin mutlu ve sağlıklı bir bebekti şimdi normal bir 5 yaş çılgınlığında her çocuk gibi. Ben de cumartesiden dün geceye kadar inanılmaz ağlama krizlerinde üzgündüm ama deprem olunca hiçbişeyin can sağlığımızdan önemli olmadığını anladım bi daha şimdi rahatım. Bol bol inşirah suresini dinleyin, nefes egzersizi anksiyeteye en iyi gelen Allah kalbini ferahlatsın sıkıntın her ne ise gidersin 🙏

İnşallah cnm ya eşime o kadar kızdım ki pazar günü düğüne gitti dedim maske tak takmadı evde uzak dur o da yok maske tak evde o da yok pozitif çıkarsak gercekten cok kotu bozusucaz yani ben o kadar koruyorum kendimi şu an sadece hafif halsizlik var bende umarım hastalık değildir birazda boğazımda gıcıklık
Değilsindir insallah bu beylere laf anlatmak bazen imkansız olabiliyor napalım🤷🏼‍♀️ sıkıntıların da artmaz insallah

Benimde ayni sekilde canim idrar verdim bisey cikmadi sanirim mesaneye baski yapiyor o yuzden oluyor onceden sadece sabahlari oluyodu banada simdi gun icinde azicik sıkışsam hemen oluyo
Kızlar bende idrara sıkışma değilde kaçırma oluyor, en ufak öksürük hapşırık hatta kusarken, istemsiz gidiyor 🤭 adım sidikliye cikacak, dakika başı çamaşır değiştiriyorum🙃😏

Kızlar son günlerde idrara çok sıkıştıktan sonra gidince (özellikle sabah ilk kalktığımda) karnımın sağ ve sol tarafında boşaltımdan sonra ağrı gibi bir şey oluyor. Yanma vs yok. Mesane çok dolu olduğu için mi yoksa böbrekle ya da enfeksiyon ile alakası olabilir mi? Yaşayan var mı?
Bence mesane boşaldığı için bebek de çöküyor üstüne

Back
X