• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Kizlar kötü bir rüya gördüm, o kadar kötüydü ki bebeğini kaybedersin demisler bakıyorum 1 gün fln yazmışlar, bebeğimin hareketini hissetmeye çalışıyorum, Allahim lütfen diyerek uyandım, cok kötüydü ya niye böyle oldu o kadar üzgün hissediyorum ki , Allahim inşallah hemen hareket ederde beni rahatlatır bugün

Kizlar kötü bir rüya gördüm, o kadar kötüydü ki bebeğini kaybedersin demisler bakıyorum 1 gün fln yazmışlar, bebeğimin hareketini hissetmeye çalışıyorum, Allahim lütfen diyerek uyandım, cok kötüydü ya niye böyle oldu o kadar üzgün hissediyorum ki , Allahim inşallah hemen hareket ederde beni rahatlatır bugün
Kizlar ne zor ya şimdiden annelik valla bambaşka bi duygu şimdiden hayattaki en büyük derdimiz oldular cidden annelik delilikmis

Herkese merhaba kızlar tüp bebek 5 gün embriyosu suan 13+4 haftayım bugün 4 günüm kanamam var Dr 2 cm kanama alanı gördü ama bebek iyi dedi suyu iyi defi suan iğneler tekrar başladım kanama yaşayıp bu haftalara bebeğini kucağına alana yada tecrübesi olan arkdaşalrımdan bilgi rica ediyorum lütfen

Kızlar demin ben bişeyler okudum bu ara lekelenme kanama olanların cogu erkek bebekmiş erkek bebekler tutunurken daha hassaslarmıs zor tutunurlarmıs anneyi hırpalarlarmıs kız bebekler hemen tutunuyomus
Nedidi bilmediğim bir his hamile kaldığım günden beri erkek hissediyorum hatta herkese söyledim erkek diye benden başka herkes kız diyor bebeğe şuan kanamam var 4 günüm inşallah bende evladımı kucağıma alırım çok bekledik çünkü 🙏

Herkese merhaba kızlar tüp bebek 5 gün embriyosu suan 13+4 haftayım bugün 4 günüm kanamam var Dr 2 cm kanama alanı gördü ama bebek iyi dedi suyu iyi defi suan iğneler tekrar başladım kanama yaşayıp bu haftalara bebeğini kucağına alana yada tecrübesi olan arkdaşalrımdan bilgi rica ediyorum lütfen
Merhaba ikinci hamileliğim bu benim. Benimde 6. Haftadan 12. Haftaya süren rahim içi kanama alanım vardı. Doktorum tüm önlemleri aldı ve şükür geçti. Benim bebeğimde kız( diğer teori için söyledim. Sizede geömil olsun.

Merhaba ikinci hamileliğim bu benim. Benimde 6. Haftadan 12. Haftaya süren rahim içi kanama alanım vardı. Doktorum tüm önlemleri aldı ve şükür geçti. Benim bebeğimde kız( diğer teori için söyledim. Sizede geömil olsun.
Ay şuan okdar duygulandım ki anlatamam geçti diyince siz inşallah gerçekten çok korkuyorum gece sabah dua ediyorum Allah kim istiyor ise evladını bağışlasın inşallah şuan içime su serptiniz gerçkten Allah razı olsun inşallah perşembe günü kontrolümüz var 3 gün hastanede yattık dün evimize geldik inşallah sağlıkla gelsin başka hiç bişey istemiyorum Allah nasip ederse ilk bebeğim olacak

Kizlar 4. Aya girdigimden beri istahimda ekstra artis olmamasina ragmen kilo alimim cok hizlandi ustelik yuruyus ve pilateste yapiyorum :( normal mi sizce bu artis hizi :(

Kizlar bende de kramplar başladı, gece bi an boş bulundum gerindim ve bacağıma kramp girdi , bugünde ayağıma girdi , cidden ağrıyor ama normalden kuvvetli bir kramp
Canin kalsiyum alimina dikkat et nasi boy uzarken kramp girerdi ya ergenligimizde ayni oyle kalsiyumumuz yetmiyo olabilir :(

Kızlar hepinizi etiketleyemedim kusura bakmayın ☺️ hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim, soranlar olmuş ağrım var haliyle ama geçecek günden güne iyi hissediyorum hamdolsun 🤲🏻 çok sağ olun iyi ki varsınız 💜
Allahım şafi ismiyle bol bol şifa versin o güzel yavruya da annesinede ikinizide sağlıklı öpüyorum 🤲🏻😘

Ben tam 20 haftaligim küçük kipirtilar hissediyorum nadiren. Hapymom uygulaması da hala hissetmediyseniz 23 24 haftalara kadar vaktiniz var diyor. Aslında en doğrusu doktordan bilgi almak işte. Tekme dedikleri bence son aylara doğru olur. Bilmiyorum bu haftalarda olup tekme hisseden var midir
Ben bariz tekmeleniyorum içerden . Yani sabah akşam gece gündüz yemekten sonra yatakta her yerd e. Dışardan da görülüyor ve eşim elini koyduğunda o da hissediyor

Ay şuan okdar duygulandım ki anlatamam geçti diyince siz inşallah gerçekten çok korkuyorum gece sabah dua ediyorum Allah kim istiyor ise evladını bağışlasın inşallah şuan içime su serptiniz gerçkten Allah razı olsun inşallah perşembe günü kontrolümüz var 3 gün hastanede yattık dün evimize geldik inşallah sağlıkla gelsin başka hiç bişey istemiyorum Allah nasip ederse ilk bebeğim olacak
Canım benim çok zor bir süreç ama geçecek güzel şeyler düşün , stres olma doktorunu mutlaka dinle. Bebeğini sev, konuş. Kucağına alıp doyasıya sevdiğin günlerin olsun inşallah❤️🙏

Canım benim çok zor bir süreç ama geçecek güzel şeyler düşün , stres olma doktorunu mutlaka dinle. Bebeğini sev, konuş. Kucağına alıp doyasıya sevdiğin günlerin olsun inşallah❤️🙏
Amin canım benim inşallah çok teşekkür ederim desteğin ve bilgin için moral oldu bana hep konuşuyorum sağlıkla gel annem diye inşallah çokk çokk teşekkür ediyorum

Kizlar benim bi tanıdık doktorum var doc aynı zamanda ona bu bana dedikleri kordonum duzmus hocam dedim, oda eee dedi, bende dedim ileriki haftalarda gerilik olabilirmiş, oda benim baktığım birsey bile değil 2 arter 1 ven olsun yeter biraz yapisaldir bunlar hiç kafana takacagin birsey yok ben hastalarımda buna dikkat bile etmiyorum dedi, hamileliğin tadını çıkar yemene içmene bak dedi,kizlar dünyalar benim oldu ha bana bi ev bi araba al bedava senin olsun deseler bu kadar mutlu olmazdim😅

Back
X