• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Selam kızlar :KK43: ben 23 haftalık hamileyim, kılolu bir yapım var ama aşırı hareketleyim yoga pilates huruyus yapıyorum ve hamilelikte şimdiye kadar 2 kg aldım bastada vermişti hatta. Konum su ki 3. Aylarda hamilelikte bir ritm bozuklugum olmuştu doktora gittim ekg eko holter yaptırdık eevet hafif bir ritim bozuklugu var ama ılaclık drgıl dogumunuda asla etkılemez rahat ol dedi. 2 aydır hıc ritm bozuklugum yoktu son 2 gundur aşırı bir eitm bozuklugum oldu hatta oyle olduki panık atagımı tetıklettı ve panık atak ttuttu hastaneye gittim ekg cektiler gene onemlı bısı yok ama bu ritm bozuklugu neden bianda arttı gene ? Hıc olan var mı aranızda ? Yururken cok hızlanıyor kalbım uykuya dalmakta zorluk cekiyorum 2 gundur oluyor bunlar hep. Isım geregi yurtdısına seyahat ediyorum son kez salı günü gideceğim ama panık atagm ya tutarsa orda diye cok gerılıyorum ilaçta alamıyorum diye :KK43: yaşayan var mı bu aniden fazlalaşan ritm bozuklugunu?
Bende oldu . Ama sanırım sizin de bendeki gibi stresten oluyor . İstediğiniz kadar hareket edin ama eğer stresliyseniz oluyor ilaki çarpıntı. Ben kendim odağımı değiştirerek ve nefes egzersizleri yaparak aştım bu durumu. Bazen aklıma endişeler kaygılar geliyor mesela özellikle de yatarken . Ben kendime şunu diyorum - şu an uyumak istiyorum yarın kahvaltıdan sonra endilerime kulak veririm.şimdi uyacağım . Sonra sabah korkularımı endişelerimi düşünüyorum aslını bulmaya çalışıyorum sonra da kendime mantıklı açıklamalar yapıyorum. Dua ediyorum arkadaşlarımla buluşuyorum . İnşallah sizin de geçicek . Gebelikte hormonlar da çok etkili biliyorsunuz . Tadınız çıkarın. 🌹

Benim baya çıktı karnım. Normalde göbekli biri değilim ama artık epey belli. Bir önceki mesajda yanlış yazmışım 21+2 yim sizin gibi 😀😇
Aynı gün mü doğar acaba🤗 bazen bi an önce doğsun istiyorum bazen de bu rahat günlerimi arayacağımı bildiğimden içerde mi dışarda mı iyi karar veremiyorum😀

E bir de İpek koydun adını, daha şimdiden hanım hanımcık takılıyor ne güzel işte 😍🧿
Yeğenim İpek .hiperaktif .duvara tırmanıyor ...öyle yaramaz...her isim herkeste aynı olmuyor... Çoğu yaramazlığın da genetik olduğunu düşünüyorum ...
Zaten huy ilim ve ahlak genetik deniyor..

Hafif olanların adı ne oluyordu? Ben bu kabin, travel, baston pek anlamıyorum 🤦🏼‍♀️ Farkları nedir?
Şimdi şöyle . Travel deneyler hem bebek arabası hem de üzerine poşet takılanlar . Bence çok hantal gereksizler 😃 pusetler genelde 1,5 filan gibi yaşlardan sonra kullanılan hafif ve dikine kapanan arabalar . Kabin boylar tek elle kapanan ve uçak kabinine sığan doğumdan itibaren kullanılan hafif arabalar . Bu arabaların tutma kolu sabittir ve tentesi tam kapanmıyor . Ki bence ikisi de eksi değil . Olsa iyi olurmuş ama yine de bir eksikliğini hissetmedim. Tek elle açılır kapanır be çok az yer kaplıyorlar . Baby 2go marka var bende kızımdan kalma . Yine kullanıcam onu bordo renkli .araba İçin de ayrı pusetimiz var .

Bendeki bunun bordosu ama 2sene önce 600tleye almıştım 🥸

Eklentiler

• 37575B86-B9CA-4A7E-8378-6362D6692B42.webp
    37575B86-B9CA-4A7E-8378-6362D6692B42.webp
    15,9 KB · Görüntüleme: 59
Bende de baby 2go cabin boy var . Aşırı memnunum.
Bakıyorummm☺️
Yeğenim İpek .hiperaktif .duvara tırmanıyor ...öyle yaramaz...her isim herkeste aynı olmuyor... Çoğu yaramazlığın da genetik olduğunu düşünüyorum ...
Zaten huy ilim ve ahlak genetik deniyor..
Muhakkak her isim herkeste aynı olmaz, doğduğu ay gün saat hatta soyisim dahi etkili.
Kanz s-go travel system aldım ben tek tuşla kapanıyor pusetli setlerden bakalım şimdilik hoşumuza gitti inşallah kullanımıda iyi olur
Aslında birçoğu için yorumlar güzel ama benim için tekerlek çok önemli. Yaşadığım yerde yollar maalesef ki rezalet 🙄 inşAllah memnun kalırsınız
Şimdi şöyle . Travel deneyler hem bebek arabası hem de üzerine poşet takılanlar . Bence çok hantal gereksizler 😃 pusetler genelde 1,5 filan gibi yaşlardan sonra kullanılan hafif ve dikine kapanan arabalar . Kabin boylar tek elle kapanan ve uçak kabinine sığan doğumdan itibaren kullanılan hafif arabalar . Bu arabaların tutma kolu sabittir ve tentesi tam kapanmıyor . Ki bence ikisi de eksi değil . Olsa iyi olurmuş ama yine de bir eksikliğini hissetmedim. Tek elle açılır kapanır be çok az yer kaplıyorlar . Baby 2go marka var bende kızımdan kalma . Yine kullanıcam onu bordo renkli .araba İçin de ayrı pusetimiz var .
Bir bakayım canım bazılarına da yenidoğan yazsa bile uygun değil diyenler olmuş.
Pandemiydi, bebek kaybıydı derken tatile çıkamadık hiç, bu yaz gezmek istiyoruz bebeklerimiz de 3-6 ay arası oluyor yazın
Bende elektrikli alırsam pişman olurnmuyum diye düşünüyorum 🤣
O ahşap görünüm mesela aşırı hoşuma gidiyor 🥰 öyle onun içinde uslu uslu mışıl mışıl uyusa falan gibi "hayaller" 😄

Bakıyorummm☺️

Muhakkak her isim herkeste aynı olmaz, doğduğu ay gün saat hatta soyisim dahi etkili.

Aslında birçoğu için yorumlar güzel ama benim için tekerlek çok önemli. Yaşadığım yerde yollar maalesef ki rezalet 🙄 inşAllah memnun kalırsınız

Bir bakayım canım bazılarına da yenidoğan yazsa bile uygun değil diyenler olmuş.
Pandemiydi, bebek kaybıydı derken tatile çıkamadık hiç, bu yaz gezmek istiyoruz bebeklerimiz de 3-6 ay arası oluyor yazın

O ahşap görünüm mesela aşırı hoşuma gidiyor 🥰 öyle onun içinde uslu uslu mışıl mışıl uyusa falan gibi "hayaller" 😄
İlk aylar uyuyor da sonra ordan kaydırıp yere atıyor kendini 😅

Bakıyorummm☺️

Uygun değil diyenleri anlayamadım ama içine özel sünger konabilir . Ben de puset sevmem mesela çocuğun beli bükülüyor acayip bir şekilde illa desteklemek gerekiyor .

Bakıyorummm☺️

İnşallah doya doya gezersiniz bebeğinizle 🥰 kanguru yA wrap sling de tavsiye ederim . Çok keyifli oluyor

İlk aylar uyuyor da sonra ordan kaydırıp yere atıyor kendini 😅
Anlat anlat başımıza gelecekleri önden bilelim 😅
Baby 2go lar gene daha iyi geldi fiyat olarak
Şuanki piyasaya göre çok çok iyi 🤷🏼‍♀️
Uygun değil diyenleri anlayamadım ama içine özel sünger konabilir . Ben de puset sevmem mesela çocuğun beli bükülüyor acayip bir şekilde illa desteklemek gerekiyor .
Tam yatmıyormuş bazıları canım onların yorumlarında yazıyor

Back
X