- 5 Ağustos 2015
- 374
- 554
- 103
- 35
- Konu Sahibi Papatya0593
- #19.541
Bende oldu . Ama sanırım sizin de bendeki gibi stresten oluyor . İstediğiniz kadar hareket edin ama eğer stresliyseniz oluyor ilaki çarpıntı. Ben kendim odağımı değiştirerek ve nefes egzersizleri yaparak aştım bu durumu. Bazen aklıma endişeler kaygılar geliyor mesela özellikle de yatarken . Ben kendime şunu diyorum - şu an uyumak istiyorum yarın kahvaltıdan sonra endilerime kulak veririm.şimdi uyacağım . Sonra sabah korkularımı endişelerimi düşünüyorum aslını bulmaya çalışıyorum sonra da kendime mantıklı açıklamalar yapıyorum. Dua ediyorum arkadaşlarımla buluşuyorum . İnşallah sizin de geçicek . Gebelikte hormonlar da çok etkili biliyorsunuz . Tadınız çıkarın.Selam kızlarben 23 haftalık hamileyim, kılolu bir yapım var ama aşırı hareketleyim yoga pilates huruyus yapıyorum ve hamilelikte şimdiye kadar 2 kg aldım bastada vermişti hatta. Konum su ki 3. Aylarda hamilelikte bir ritm bozuklugum olmuştu doktora gittim ekg eko holter yaptırdık eevet hafif bir ritim bozuklugu var ama ılaclık drgıl dogumunuda asla etkılemez rahat ol dedi. 2 aydır hıc ritm bozuklugum yoktu son 2 gundur aşırı bir eitm bozuklugum oldu hatta oyle olduki panık atagımı tetıklettı ve panık atak ttuttu hastaneye gittim ekg cektiler gene onemlı bısı yok ama bu ritm bozuklugu neden bianda arttı gene ? Hıc olan var mı aranızda ? Yururken cok hızlanıyor kalbım uykuya dalmakta zorluk cekiyorum 2 gundur oluyor bunlar hep. Isım geregi yurtdısına seyahat ediyorum son kez salı günü gideceğim ama panık atagm ya tutarsa orda diye cok gerılıyorum ilaçta alamıyorum diye
yaşayan var mı bu aniden fazlalaşan ritm bozuklugunu?