• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Bunu öyle düşünme lütfen, sen burada kendi özeline göre bir karar vermek durumunda kalmadın ki.. Allah biliyor içini en iyi. Nasıl zorlandığını, içinin yandığını..
Hemde nasıl 😢

Günaydın kızlar, size iyi haberlerle gelmeyi çok isterdim ama malesef nasip değilmiş. Ayrıntılı ultrasonda bebeğin diyaframi olmadığını bundan sebeple organların yer değiştirdiğini öğrendik. Ve yaşam oranı %19 çıkarttı doktor. Doktor bize birakti ama sonlandırmami tavsiye etti. Yaşam şansı çok düşük doğar doğmaz İstanbulda sadece bi hastanede ameliyat olması lazımmış oda 19 luk oranla. Sonrasında da sağlık sorunları olan bir bebek olacakmis. O kadar zor bir karar ki dünden beri helak olduk eşimle. Daha önce 3 kaybımız var birini doğduktan 10 gün sonra kaybettik , eşim bi daha o süreci atlatamam hem sana hem çocuğa eziyet etmeyelim diyor. Bebeğim hiç birseyden habersiz içimde kıpır kıpır... dua edin en hayırlısı neyse şu süreci atlatayım. Rabbım sizlerin bebislerini sizlere bagislasin🤲♥️
Canım çok üzgünüm, ne diyeceğimi bilmiyorum, dua edeceğim

İnşallah 😀 olmasa da sen giydir az bir şeyde üstünde kalsa yeter görmüş olursn 😍

İnan o kadar kolay oldu ki. O içeck hiç rahatsız etmedi. Kan verdim sonra ilacı içtim 1 saat doldu tekrar kan verdim sonrasında kahvaltı yapabilirsin dedi. Sabah erken saate al bu randevuyu daha kolay olur
Sevindim canım sonucun da güzel çıkar inşallah 🥰

Günaydın kızlar, size iyi haberlerle gelmeyi çok isterdim ama malesef nasip değilmiş. Ayrıntılı ultrasonda bebeğin diyaframi olmadığını bundan sebeple organların yer değiştirdiğini öğrendik. Ve yaşam oranı %19 çıkarttı doktor. Doktor bize birakti ama sonlandırmami tavsiye etti. Yaşam şansı çok düşük doğar doğmaz İstanbulda sadece bi hastanede ameliyat olması lazımmış oda 19 luk oranla. Sonrasında da sağlık sorunları olan bir bebek olacakmis. O kadar zor bir karar ki dünden beri helak olduk eşimle. Daha önce 3 kaybımız var birini doğduktan 10 gün sonra kaybettik , eşim bi daha o süreci atlatamam hem sana hem çocuğa eziyet etmeyelim diyor. Bebeğim hiç birseyden habersiz içimde kıpır kıpır... dua edin en hayırlısı neyse şu süreci atlatayım. Rabbım sizlerin bebislerini sizlere bagislasin🤲♥️
Canım çok üzgünüm sana kocaman sarılıyorum. Bir başka doktor daha görse keşke🥹

İnşallah 😀 olmasa da sen giydir az bir şeyde üstünde kalsa yeter görmüş olursn 😍

İnan o kadar kolay oldu ki. O içeck hiç rahatsız etmedi. Kan verdim sonra ilacı içtim 1 saat doldu tekrar kan verdim sonrasında kahvaltı yapabilirsin dedi. Sabah erken saate al bu randevuyu daha kolay olur
Canım kaç saat aç kaldın su vs içtin mi kalkınca bir de kaça randevu almıştım?

Ay bende başlarda tatlıdan nefret ettim, şimdi yemeye başladım ama şekerden korkuyorum. Henüz şeker yükleme testini yaptırmadım, çevremdekiler yaptırma diyor ama kararsızım
Bu şeker yükleme konusunu dünyada hiç bir ülke konuşmuyorken bizde herkesin kendini doktor sanıp da konuşması 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️ doktorlarda bile var🤦🏼‍♀️ bana sağlık ocağındaki doktor “yaptırmasan mı acaba, inceciksin gerek yok” gibi saçma sapan bir şeyler söyledi de neyse ki bilime olan inancım tam olduğundan kendisini duymazdan gelip cevap bile vermedim

Şeker ile ilgili bir probleminiz varsa bunu öğrenmek için tek yolunuz bu testi yaptırmak. Testi yaptırmayıp metabolizmanız açısından normal olmayan bir şekilde, yani diyabetik olarak hamileliği sürdürürseniz çocukta sorun çıkabilir, kilosu önden gidip normal doğumu zorlaştırabilir, kötü gebelik sonucu çıkarabilir vs vs… lütfen bilime inanın. Aldığınız şeker 2 dilim baklavaya eşdeğer. Hamile kaldığınızdan beri de illa ki şeker içeren bir şeyler yemişsinizdir. Haddimi aşmış olmak istemem ancak böyle fırsatlarımız varken, herhangi bir hastalığı önceden teşhis edebiliyorken bu testleri yaptırmamak bana içinde bulunduğumuz devirde yaşamayıp taş devrinde yaşamak gibi geliyor

Kalitesi nasıl merak ediyorum ben de
Bende şu modeli beğendim 🌸 ama ağırmıdır dedim
Aldım kızlar linkte attığım modelin siyah-gri olanını, sitede videolar var umarım güzel çıkar
iyi dileklerin için çok teşekkür ederim çok teşekkür ederim umarıum hepimiz en doğru zamanda gelişimlerini tamamladıkları zaman alırız kucağımıza yavrularımızı. isteyeceğim rapor mecbur en iyisi bu süreçte dinlenmek
Rica ederim, umarım herşey güzel olacak 🙏🍀🍀

Son düzenleme:
Evet okula başladıkları zamanlarda olacak inşallah 😍🌷
Ada ismine cidden bayılırım ama kıbrıslıyım ada da yaşıyorum ve burda çok ada ismi var🤭
Azra ismine gelecem, Ablamın kızına koyması için söylediğim isim 😅 ve koydularda, 2. Kızına da Hira ismini koydu.
Zevklerimiz çok yakınmış 😍🌷 peki sen ne koyacaksın çocuğunun ismini merak ettim.

Ela ismine yakınım ben daha çok ama böyle herkes kullanınca da soğuyorum bi yandan😂 bilemedim

Ahh ne desem. Allah yardımcın olsun. Bir an önce feraha çıkarsın inşallah🤲🏻

Ay bende başlarda tatlıdan nefret ettim, şimdi yemeye başladım ama şekerden korkuyorum. Henüz şeker yükleme testini yaptırmadım, çevremdekiler yaptırma diyor ama kararsızım

Ben de doktorum kesinlikle yaptır derse yaptıracağım. Yoksa yaptırmam.
Zaten şeker olunca genelde vücutta belli oluyor.

Bebeğin önde olması, iri olması, suyun fazla olması vs. bunlar hemen şeker düşündüren şeyler.

Benim ailemde de yok. Ama tüm bunlara karşın gizlice sinsice yerleşmiş de olabilir tabii. O açıdan doktorum ne derse ona göre hareket edeceğim.

Mesela arkadaşım erken haftalarda anladı. Zayıf bir kız aslında ama suyu fazlaymış. Diyetisyene yönlendirdiler hemen. Parmaktan şeker ölçüp. Böyle şeyler fikir veriyor.

Bende şu modeli beğendim 🌸 ama ağırmıdır dedim

Bu da çok güzelmiş.
Ben de aldım anne bebek çantamı kasım indiriminde 😍 böyle siyah gold fermuarlı. Üst kısım leopar desenli. 😁
Ağır değil bunlar.
Bendeki gibiyse iç kısmı falan da; aynıdır zaten. Ağırlık yok.
Benimki bu. Aslında yanında takım olarak yemek çantası da vardı küçük ama onu almadım.
9BB637CB-BEAD-4482-BAD7-F6D9B01279AE.webp

Bu da çok güzelmiş.
Ben de aldım anne bebek çantamı kasım indiriminde 😍 böyle siyah gold fermuarlı. Üst kısım leopar desenli. 😁
Ağır değil bunlar.
Benimki bu. Aslında yanında takım olarak yemek çantası da vardı küçük ama onu almadım.
Eki Görüntüle 3180144
Buda güzelmiş canım😍

Canım kaç saat aç kaldın su vs içtin mi kalkınca bir de kaça randevu almıştım?
Gece 12den sonra yeme içmeyi kestim. Ama 2 gibiydi su içtim onu söyledim sorun değil yemek olmasn tamamdır dedi. 8.45 te kan aldı sonra içeceği verdi iç başka birşey yiyip içme 9.50 de yine kan verdim ve bitti. Sonuç 2 saate çıkar e nabzda doktorun bakar Artk dedi.

Bu da çok güzelmiş.
Ağır değil bunlar.
Eki Görüntüle 3180144
Uuuu leopar 😍 annem bayılır ondan göre göre ben de sevdim ☺️

Ne desem bilemedim kocaman sarılmak istedim sadece sana. Allahım hakkınızda hayırlı olan kararı vermenizi nasip etsin, içinize ferahlık versin 🙏

Merhaba hanımlar ayrıntılı ultrason girdim herseyine bakıldı çok şükür herşy yolunda detaylıca inceledi doktor o kadar netti ki anlatamam görseli darısı sizlerin başına sizlerde hayırlısıyla atlatın inşallah
Cumartesiyi iple cekiyorum bende saglikli olsunda varsin yuzunu gostermesin icim icime sigmiyor vallahi

Back
X