- Konu Sahibi Papatya0593
- #21.221
Siz de ben gibi geçince yapsanız öyle çıkardı kesin. Adete 6 gün kala 29 da iyi bi değerAy maşallahben de 29 düşük diye tedirgin olmuştum hamdolsun düzenli yükseldi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Siz de ben gibi geçince yapsanız öyle çıkardı kesin. Adete 6 gün kala 29 da iyi bi değerAy maşallahben de 29 düşük diye tedirgin olmuştum hamdolsun düzenli yükseldi
Benim 11Benimde yarin 16:30 da zaman gecmiyoor![]()
Ben de hem lcw hem h&m aldım, düşüyor, çok rahatsız edici, kemer takıyorum o da rahatsız ediyor öyle komik komik giyiyorum, neysek hep evdeyim sadece kontrollerde giyiyorumEvet lcw kalıpları biraz değişik yani hamile pantolonu zaten düşüyor genelde ama bendede sıkıntı olmuştu o sebeple tercihim h&m olmuştu. Mangodada var ama siyah değilbilmedik markadan da alınmaz aslında en güzeli gidip denemen. Bakayım ben başka marka denk gelirse atarım
![]()
Benimki kabul etmiyor erken döllenmeyi ki bence öyleBen de yumurtlama testi yapıyordum dış gebelikten sonra takip etmek için 9. günde olmuştu çatlama. Normalde 28 günlük döngüde 13. 14. günler olması gerekiyordu. Karın çevresi bi haftadan da bi tık daha önde çıkınca doktor erken döllenmeyi kabul etse de şekerde olabilir dedi ihtimal yani içimiz rahat etsin diye yaptıralım dedi. Halbuki eşimin ailesinde genetik göbeklilik bence ondan![]()
21+6 bugun tam 22 de girmis olcam detayliyaBenim 11inşallah güzel haberleri paylaşacağız beraber bugün 21+4 üm, siz?
İşte hepsi düşüyor ağ kısmı göbek altı mecburBen de hem lcw hem h&m aldım, düşüyor, çok rahatsız edici, kemer takıyorum o da rahatsız ediyor öyle komik komik giyiyorum, neysek hep evdeyim sadece kontrollerde giyiyorum![]()
Sen şimdi böyle söyleyince çok merak ettim grubun en minişini ve en büyüğünü21+6 bugun tam 22 de girmis olcam detayliyaBiz grubun en kucukleriyiz heralde
Mümkün21+6 bugun tam 22 de girmis olcam detayliyaBiz grubun en kucukleriyiz heralde
Yaş olarak en büyük benimdir kesinSen şimdi böyle söyleyince çok merak ettim grubun en minişini ve en büyüğünübi listeye bakayım
Biz 20+121+6 bugun tam 22 de girmis olcam detayliyaBiz grubun en kucukleriyiz heralde
Öğretim üyesi misiniz? Ben de mühendislik alanında doçentim...Mümkün
Yaş olarak en büyük benimdir kesinçocuk da yaparım kariyerde kısmının çocuk faslı bitmiş kariyere devam ederken sürpriz yumurtam oppps dedi akademiye biraz daha mola
![]()
Biyoloji doçentiyim, profesörlük bekliyorum :)Öğretim üyesi misiniz? Ben de mühendislik alanında doçentim...
Çok güzel benim daha 2 senem var... Proflukta yıla takılanlar diye platform kuracağımBiyoloji doçentiyim, profesörlük bekliyorum :)
Eski bir haber sanırım bu aşının belli bir partisi için toplatma kararı çıkarıldı ve toplatıldı diye biliyorum. Benim doktorum iki gebeliğimde de tetanoz aşısına gerek görmedi artık evde ahırda doğuran mı kaldı herkes hastanede steril şartlarda doğuruyor gerek yok dedi.Allah muahafaza umarım yanlış haberdi
off benim de püsküllü belam, ilk hamileliğimin hatırası, olabildiğince kabız olmamaya çalış arada büyüyüp küçülebiliyor. Doğumdan uygun bi süre sonra ameliyat olup kurtulacağım insallah bi sıkıntısı yok ama beni rahatsız ediyor.Kızlar sanırım ben hemoroid oldum yaa çok korkuyodum bundan başıma geldi. Yaşayan var mı bu durumu ne tavsiye edersiniz inşallah büyümez çok korkuyorum
Kime neyin alerji yapacağı belli olmuyor işte benim de alerjik bir bünyem var mümkün olduğunca içmemeye çalışıyorum ilaç.Benimde oğluma bitkisel öksürük şurubu verdiler bende de öksürük vardı bi kasik önce ben içtim içmekle 10 dakika sonra tüm vücudum kabardı ve şişti mahvoldum günlerce korkuyorum simdi herseydeb
Ben de 21+5 le en küçüklerdenim21+6 bugun tam 22 de girmis olcam detayliyaBiz grubun en kucukleriyiz heralde
Yeni bir haber canım eski değil ayrıca eski bile olsa güven sarsıcı bu kadar insanı paniğe sürüklemek cok yanlışEski bir haber sanırım bu aşının belli bir partisi için toplatma kararı çıkarıldı ve toplatıldı diye biliyorum. Benim doktorum iki gebeliğimde de tetanoz aşısına gerek görmedi artık evde ahırda doğuran mı kaldı herkes hastanede steril şartlarda doğuruyor gerek yok dedi.
off benim de püsküllü belam, ilk hamileliğimin hatırası, olabildiğince kabız olmamaya çalış arada büyüyüp küçülebiliyor. Doğumdan uygun bi süre sonra ameliyat olup kurtulacağım insallah bi sıkıntısı yok ama beni rahatsız ediyor.
Kime neyin alerji yapacağı belli olmuyor işte benim de alerjik bir bünyem var mümkün olduğunca içmemeye çalışıyorum ilaç.
Ben de 21+5 le en küçüklerdenimbenim tek yumurta ikizi olduğu için hem 18 hem 20 haftalarda yaptı ayrıntılıyı doktor bir de bu pazartesi kontrolüm var belki yine ayrıntılı yapar çok heyecanlıyım
![]()
Ben henüz yaptırmamıştım. Doktorum önerdi ama bakalım ne olacakŞimdi bir hemşire arkadaştan teyit ettim. Bugün aşılama durdurulması kararı alınmış. Malesef haber doğru![]()
Haydaa bu kadar kısa zamanda bu ikinci toplatma o zaman neler oluyor yaŞimdi bir hemşire arkadaştan teyit ettim. Bugün aşılama durdurulması kararı alınmış. Malesef haber doğru![]()