- Konu Sahibi Papatya0593
- #21.261
Sebebini açıklamamışlar malesefAcaba sebep olarak ne dedi arkadaşınız![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sebebini açıklamamışlar malesefAcaba sebep olarak ne dedi arkadaşınız![]()
Gereksiz benceKızlar gümüş göğüs kapakları hakkında ne düşünüyorsunuz? Almalı mıyız?
İki arkadasimda dogumdan once kullanmaya basladi 1 hafta oncesinden sanirim kreme bile ihtiyclari kalmadi hatta birisi lansinoh kremin kpagini bile acmamis bana verdi kullanirsin belki diye, gorumcem ise o kadar soylememize ragmen almadi 1 hafta emzirme sonunda meme uclarindan kan geliyordu artik yaradan dayanamayip siparis verdi 3 gun kullandi sadece ve butun yaralari iyilesti hala dua ediyor bunu bana soyleyenden allah razi olsun diye gozukun onundeki canli orneklerden sonra neredeyse ilk alisverisim gumus kapak oldu markasinin cok onemli oldugunu sanmiyorum 500 tl satilanda var 170 e gecen ebebekte indirime girmisti mesela ama bence kesnlikle alinmali ve denenmeli ne kaybederiz ki ?Kızlar gümüş göğüs kapakları hakkında ne düşünüyorsunuz? Almalı mıyız?
Ahahah krem rengi olan takimmi ay bende aldim ondan yorumlarda herkes en buyuk bedeni aldim falan yzmisti bende 42 bedenini aldim ama suan devasa buyukKızlar lohusa pijama takımı ne aldınız, ben milladan meşhur her influecerda olan bi takım bide sabahlıklı 3 lü aldım ama çok terleniyormuş sanırım 2 takım daha mı alayım, birde mart sonu yada nisan başı benim doğum kalın mı almalıyım
Model atar mısın hangisinden almam gerek tam olarak? U şeklinde olanlara baktım da birçoğuna dolgusu az demişler. Hangi markaya bakayım? Bi de dönerken zor oluyor mu onlar, ben çok dönüyorum sağa solaHıc alma bence zamanla bel desteği de istiyorsun bunda bel desteği yok kuzum
Bizden daha önce doğum yapacak anne topiklerinden okumuştum. Bazıları hava aldırmadığı için tavsiye etmemişti ama memnun kalan da çok. Ben de kararsızım, henüz bir şey almadım.Kızlar gümüş göğüs kapakları hakkında ne düşünüyorsunuz? Almalı mıyız?
AynenAhahah krem rengi olan takimmi ay bende aldim ondan yorumlarda herkes en buyuk bedeni aldim falan yzmisti bende 42 bedenini aldim ama suan devasa buyukdoguma insallah olur
Ya ben magic form un uzun kollu takımını gözüme kestirdim ama yaklaşık 900-1000 tl. Çok para geldi bana. Düşerse alırım belkiKızlar lohusa pijama takımı ne aldınız, ben milladan meşhur her influecerda olan bi takım bide sabahlıklı 3 lü aldım ama çok terleniyormuş sanırım 2 takım daha mı alayım, birde mart sonu yada nisan başı benim doğum kalın mı almalıyım
Bende artış ın bi takımı beğendim aynı bu civar fiyat ta belki düşer diye bekliyorum. Tesettürlünün bana çok uygun bu takım ve 1500 müşYa ben magic form un uzun kollu takımını gözüme kestirdim ama yaklaşık 900-1000 tl. Çok para geldi bana. Düşerse alırım belki![]()
Suan trendyolda chakranin gecelik ve sabahliklari baya indirimde bende lacivert bi gecelik ve sabahlik begendim sanirim alcam onuAynenben şişkoyum canım 70 kilo oldum bana oldu sadece paça uzun
![]()
Bunun ekstra geceliği de var, o açıdan güzelmiş ama 1500 ne ya? Dün beşik istedim 3 binBende artış ın bi takımı beğendim aynı bu civar fiyat ta belki düşer diye bekliyorum. Tesettürlünün bana çok uygun bu takım ve 1500 müş![]()
Öyle sorma ama herşey o kadar pahalı ki artık anlayamıyorum ne ucuz ne pahalıBunun ekstra geceliği de var, o açıdan güzelmiş ama 1500 ne ya? Dün beşik istedim 3 bingerçekten saçmalıyorlar, ismi lohusa olunca.
Hemen bakacağımSuan trendyolda chakranin gecelik ve sabahliklari baya indirimde bende lacivert bi gecelik ve sabahlik begendim sanirim alcam onu
Bu konuda tek tereddütüm şu: gümüş tenimize değecek, bebeğin de gümüş dokunan yere ağzı temas edecek.zararı olmaz mı?Bizden daha önce doğum yapacak anne topiklerinden okumuştum. Bazıları hava aldırmadığı için tavsiye etmemişti ama memnun kalan da çok. Ben de kararsızım, henüz bir şey almadım.
Şey sorucam. Hastane için gecelik artı sabahlık mı uygun olur yoksa pijama Takımı mı? Sezaryen falan olursa dikişler olacağı için gecelik daha rahat olur gibi geldi. Bir pijama Takımı için uzun kol mu kısa kol mu? Kışa denk geliyor soğuk olacak hava. Tecrübeli anneler paylaşırsa sevinirimÖyle sorma ama herşey o kadar pahalı ki artık anlayamıyorum ne ucuz ne pahalı
Temizleme yapmak gerekebilir. Emzirme sonrası da temizleniyormuş şimdi baktım da, hatta spreyleri falan var. Aman ne teferruatlı işBu konuda tek tereddütüm şu: gümüş tenimize değecek, bebeğin de gümüş dokunan yere ağzı temas edecek.zararı olmaz mı?
Yoksa bence de o acıyı çekmektense denemek müthiş olacak
Elbiselerim bana da oluyor ama hepsi yazlıkYa evet trendyolda falan sayılan monokrom trikolar benim de hoşuma gidiyor. Sanırım 1 takım da onlardan alacağım
Bugüne kadar 1 mavi kot 1 siyah kotla geldim. Her gün elbise giyiyorum nerdeyse, hala tüm elbiselerim ve taytlarım oluyor diyebilirimdün heveslendim yılbaşında da giymek için doğum günü hediyesi aldırdım anneme hm den anvelop bir elbise. Çok fazla model var hm de. Anvelop elbise olarak. İlla ki kullanışlı bir şeyler bulursunuz bakmadan geçmeyin bence. Hem hamilelikte hem hamilelik sonrası giyilebilir rahatlıkla. Ben kotlardan başka hamile kıyafeti almayı düşünmüyorum. Kız kardeşim ve arkadaşım da hamile taytı vermişti. Ama hala büyük oluyorlar sanırım 7-8 ayda olur bana
Tesettürlü uygun ne var kiBende artış ın bi takımı beğendim aynı bu civar fiyat ta belki düşer diye bekliyorum. Tesettürlünün bana çok uygun bu takım ve 1500 müş![]()