- Konu Sahibi Papatya0593
- #21.301
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Simdi ciktim canim cok sukur hersey normal 465 gr benim minnosumda plesantam on kisimdaymis yuzunu cok fazla goremedik servix uzunlugum 33 mm mis suan hic bi sorun gormuyorum ne bebekte ne annede dedi oyle yani uzerimdrn oyle bi yuk kalktiki anlatamam pamuk gibi oldumMerhaba canım, merhaba kızlarçıktım ancak telefonu elime aldım, herşey yolunda çok şükür, oğluşumu gördüm yan profilden
, tüm organlar, vücut yapıları incelendi, çok şükür herşey güzel yolunda, 400 gr olmuş, 24 cm haftasıyla uyumluymuş, ayrıca rahim ağzı uzunluğu ve dikişlerim de gayet iyiymiş,
yatmaya devam, 1 ay sonra tekrar görüşeceğiz
sen ne yaptın
pank canım? 5e doğruydu sanki ??
Gözün aydınnnSimdi ciktim canim cok sukur hersey normal 465 gr benim minnosumda plesantam on kisimdaymis yuzunu cok fazla goremedik servix uzunlugum 33 mm mis suan hic bi sorun gormuyorum ne bebekte ne annede dedi oyle yani uzerimdrn oyle bi yuk kalktiki anlatamam pamuk gibi oldum![]()
Gözün aydınSimdi ciktim canim cok sukur hersey normal 465 gr benim minnosumda plesantam on kisimdaymis yuzunu cok fazla goremedik servix uzunlugum 33 mm mis suan hic bi sorun gormuyorum ne bebekte ne annede dedi oyle yani uzerimdrn oyle bi yuk kalktiki anlatamam pamuk gibi oldum![]()
Lohusa takımı asla almayacağım bi sabahlik aldim 250 liraya içine de 2 tane trendyolda cok güzel pijamalar var normal zamanda da kullanabilecegim o şekilde düşündüm bi lohusa takımına bu fiyatları vermek doğru gelmiyor bana zamanında 2 tane lohusa takımı aldim sonradan kullanmadim çöp oldularBunun ekstra geceliği de var, o açıdan güzelmiş ama 1500 ne ya? Dün beşik istedim 3 bingerçekten saçmalıyorlar, ismi lohusa olunca.
Kan hapi yeni basladiysaniz yapabilir24. haftadayım bende mide bulantısı başladı, sizlerde de var mı? Normal mi acaba? Hamileliğin başından beri bulantı problemim yoktu oysa ki.
Olabilir ama 10-12 gündür kullanıyorum aslında ama 2 gündür var bulantı anlamadım ben deKan hapi yeni basladiysaniz yapabilir
Bana mesela bulantı yapti hemde temiz içerikli idi ilac kesti hoca basta sonra ferritin baya düştü simdi ocean markasını verdi akşam yatmadan alıyorum daha az etkiliyorOlabilir ama 10-12 gündür kullanıyorum aslında ama 2 gündür var bulantı anlamadım ben de
Pazartesi kontrolüm var doktoruma bi söyleyeyim ben de. Teşekkür ederimBana mesela bulantı yapti hemde temiz içerikli idi ilac kesti hoca basta sonra ferritin baya düştü simdi ocean markasını verdi akşam yatmadan alıyorum daha az etkiliyor
Çok teşekkürler
Canım bende 26 yum bu hafta 2-3 gün bulantı hisettim hatta acıkınca artan şekilde, kusma fln olmadı ama bana da tuhaf gelmişti, bende ilk ayları rahat geçirenlerdenim, kendi kendime ara ara olabiliyor demek ki dedim şuan yok o bulantıda geçti mesela yada yediğim bişe mi dokundu bilemiyorum.Olabilir ama 10-12 gündür kullanıyorum aslında ama 2 gündür var bulantı anlamadım ben de
Çook sevindim maşallahMerhaba canım, merhaba kızlarçıktım ancak telefonu elime aldım, herşey yolunda çok şükür, oğluşumu gördüm yan profilden
, tüm organlar, vücut yapıları incelendi, çok şükür herşey güzel yolunda, 400 gr olmuş, 24 cm haftasıyla uyumluymuş, ayrıca rahim ağzı uzunluğu ve dikişlerim de gayet iyiymiş,
yatmaya devam, 1 ay sonra tekrar görüşeceğiz
sen ne yaptın
pank canım? 5e doğruydu sanki ??
Ya bunları hep görüyorum almak da istedim ama eşim milla dan hiçbir şey alınmaz diye tutturmuşsadece hamilelikte giyeceğim bir şeye de çok para vermek istemiyorum açıkçası, zaten nasipse 3 ay kalmış sayıyorum.
Uzun bakıyorum canım tesettürlüyüm ben, o yüzden bir şeyleri uydurmak daha zor oluyor. Montumun önü kapanmıyor![]()
Ya evet trendyolda falan sayılan monokrom trikolar benim de hoşuma gidiyor. Sanırım 1 takım da onlardan alacağım
Bugüne kadar 1 mavi kot 1 siyah kotla geldim. Her gün elbise giyiyorum nerdeyse, hala tüm elbiselerim ve taytlarım oluyor diyebilirimdün heveslendim yılbaşında da giymek için doğum günü hediyesi aldırdım anneme hm den anvelop bir elbise. Çok fazla model var hm de. Anvelop elbise olarak. İlla ki kullanışlı bir şeyler bulursunuz bakmadan geçmeyin bence. Hem hamilelikte hem hamilelik sonrası giyilebilir rahatlıkla. Ben kotlardan başka hamile kıyafeti almayı düşünmüyorum. Kız kardeşim ve arkadaşım da hamile taytı vermişti. Ama hala büyük oluyorlar sanırım 7-8 ayda olur bana
Kızlar gümüş göğüs kapakları hakkında ne düşünüyorsunuz? Almalı mıyız?