2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    244
Merhaba canım, merhaba kızlar 😍 çıktım ancak telefonu elime aldım, herşey yolunda çok şükür, oğluşumu gördüm yan profilden 🥰💙🧿🐣, tüm organlar, vücut yapıları incelendi, çok şükür herşey güzel yolunda, 400 gr olmuş, 24 cm haftasıyla uyumluymuş, ayrıca rahim ağzı uzunluğu ve dikişlerim de gayet iyiymiş, 🙏🙏🙏 yatmaya devam, 1 ay sonra tekrar görüşeceğiz 😊 sen ne yaptın pank pank canım? 5e doğruydu sanki ??
Simdi ciktim canim cok sukur hersey normal 465 gr benim minnosumda plesantam on kisimdaymis yuzunu cok fazla goremedik servix uzunlugum 33 mm mis suan hic bi sorun gormuyorum ne bebekte ne annede dedi oyle yani uzerimdrn oyle bi yuk kalktiki anlatamam pamuk gibi oldum 🙈

Simdi ciktim canim cok sukur hersey normal 465 gr benim minnosumda plesantam on kisimdaymis yuzunu cok fazla goremedik servix uzunlugum 33 mm mis suan hic bi sorun gormuyorum ne bebekte ne annede dedi oyle yani uzerimdrn oyle bi yuk kalktiki anlatamam pamuk gibi oldum 🙈
Gözün aydınnn😍🧿

Gözün aydın 🥰🧿🙏 rahatladık mis gibi, umarım hep böyle geçer, herkes sağlıkla bebeğine kavuşur 🍀🙏

Bunun ekstra geceliği de var, o açıdan güzelmiş ama 1500 ne ya? Dün beşik istedim 3 bin 😂 gerçekten saçmalıyorlar, ismi lohusa olunca.
Lohusa takımı asla almayacağım bi sabahlik aldim 250 liraya içine de 2 tane trendyolda cok güzel pijamalar var normal zamanda da kullanabilecegim o şekilde düşündüm bi lohusa takımına bu fiyatları vermek doğru gelmiyor bana zamanında 2 tane lohusa takımı aldim sonradan kullanmadim çöp oldular

Screenshot_20221224-175318_Trendyol.webp

sinop_e sinop_e pank pank hadi bakalım gözünüz aydın hep böyle güzel haberlerle buluşalım insallah 🙏 benim de pazartesi doktor randevum özledim minik beyleri 🥰 demir hapını başka yazmış aile hekimi o da kabızlık yaptı, karnım inanılmaz büyüdü birden utanıyorum dışarda gezerken nedense yahu 🤭
Çok teşekkürler 🥰🥰 siz de güzel haberlerle gelin inşallah 😊🙏 ben ferro sanol kullanıyorum hiç kabızlık yaşamadım, mis gibi oğluşlar var utanmayın keyifle gezinin 🥰🥰

Olabilir ama 10-12 gündür kullanıyorum aslında ama 2 gündür var bulantı anlamadım ben de
Canım bende 26 yum bu hafta 2-3 gün bulantı hisettim hatta acıkınca artan şekilde, kusma fln olmadı ama bana da tuhaf gelmişti, bende ilk ayları rahat geçirenlerdenim, kendi kendime ara ara olabiliyor demek ki dedim şuan yok o bulantıda geçti mesela yada yediğim bişe mi dokundu bilemiyorum.

Merhaba canım, merhaba kızlar 😍 çıktım ancak telefonu elime aldım, herşey yolunda çok şükür, oğluşumu gördüm yan profilden 🥰💙🧿🐣, tüm organlar, vücut yapıları incelendi, çok şükür herşey güzel yolunda, 400 gr olmuş, 24 cm haftasıyla uyumluymuş, ayrıca rahim ağzı uzunluğu ve dikişlerim de gayet iyiymiş, 🙏🙏🙏 yatmaya devam, 1 ay sonra tekrar görüşeceğiz 😊 sen ne yaptın pank pank canım? 5e doğruydu sanki ??
Çook sevindim maşallah🧿

Ya bunları hep görüyorum almak da istedim ama eşim milla dan hiçbir şey alınmaz diye tutturmuş 🙄 sadece hamilelikte giyeceğim bir şeye de çok para vermek istemiyorum açıkçası, zaten nasipse 3 ay kalmış sayıyorum.
Uzun bakıyorum canım tesettürlüyüm ben, o yüzden bir şeyleri uydurmak daha zor oluyor. Montumun önü kapanmıyor 🤦🏼‍♀️

Çok güzel oluyor bu takımlar ama uzun ömürlü değil diyorlar. Dizi çıkıyormuş pantolonunun. Ben de başka bir siteden almıştım adını hatırlamıyorum. Siyah bir triko takım. Çok şık durdu. Hatta özel bir davete gittim o takımla. Bir de bunlar hamilelik dışında da giyilebilir. Millaya ben de önyargılıydım ama güzel parçaları da var. Alınır yani.
Bu arada ben de aynı kafadayım. Çok kısa süreliğine giyeceğim şeylere fazla para vermek istemiyorum.

Ya evet trendyolda falan sayılan monokrom trikolar benim de hoşuma gidiyor. Sanırım 1 takım da onlardan alacağım 😇

Bugüne kadar 1 mavi kot 1 siyah kotla geldim. Her gün elbise giyiyorum nerdeyse, hala tüm elbiselerim ve taytlarım oluyor diyebilirim 😇 dün heveslendim yılbaşında da giymek için doğum günü hediyesi aldırdım anneme hm den anvelop bir elbise. Çok fazla model var hm de. Anvelop elbise olarak. İlla ki kullanışlı bir şeyler bulursunuz bakmadan geçmeyin bence. Hem hamilelikte hem hamilelik sonrası giyilebilir rahatlıkla. Ben kotlardan başka hamile kıyafeti almayı düşünmüyorum. Kız kardeşim ve arkadaşım da hamile taytı vermişti. Ama hala büyük oluyorlar sanırım 7-8 ayda olur bana

Giydiğin elbiselerin karnını orataya çıkaran tarzda mı? Darlar mı yani yoksa dökümlü mü?
Benim elbiselerim dar biraz. O yüzden giyilmiyor sıkıyor.
Benim kotlarım da hep dar ve yüksek bel. Giydiğim üstler de kısa. Hep belden yani. O sebeple kıyafetsiz kaldım baya 😄 almak zorundayım. Ama bir yere kadar. Abartmak da istemem 😄

Son düzenleme:
Kızlar gümüş göğüs kapakları hakkında ne düşünüyorsunuz? Almalı mıyız?

Ben aldım bile. Etrafım küçük çocuklu anne dolu.
Hepsi almalısın mutlaka olmalı, en başta alınacaklardan biri falan dedi. Doğurmadan önce kullanmaya başlıyormuşsun zaten. Aynı şekilde lansinoh göğüs kremini de o şekilde önerdiler ama en iyisinin gümüş kapak olduğu söyleniyor.
Göğüs kalkanı da çok önemliymiş.
Tabii ki bunlara hiç ihtiyaç duymayabiliriz de. Ne krem ne kapak kullanmamış 2 arkadaşım var mesela. Sütleri de çok bolmuş, çocukları da sorunsuz beslenmiş. Onlar kadar şanslı olsak keşke. Ben önlem amaçlı aldım çünkü göğüs uçlarım çok çıkık değil. O yüzden daha riskli bir durumdayım. Aldığım kapak da bu

SİLVERNURSE Koruyucu Gümüş Göğüs Ucu Kapakları Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL

9FFB4964-A2F6-4CDF-96CD-BA8573DB00C3.webp

Back
X