- 26 Ağustos 2022
- 752
- 849
- 18
- Konu Sahibi Papatya0593
- #21.741
Ben yarin öğreneceğimKızlar bebeğim 24 haftalık 680 gramsizlerin kilosu nasıl?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben yarin öğreneceğimKızlar bebeğim 24 haftalık 680 gramsizlerin kilosu nasıl?
26 hafta 907 gr dı en son canım![]()
26+0 dı canım bu kilosu26+ kaç?
Ben de 26+4’te gideceğim randevuma
Gerçi 26.haftadan kastım 25+ sanırım![]()
Evet 32+0 olmak gerekirmiş. Öncesinde değil.Doğum izni 32+0 da oluyor değil mi kızlar, 31+ larda değil
22+3’te 581 gramdıKızlar bebeğim 24 haftalık 680 gramsizlerin kilosu nasıl?
En son 23+6 da gitmiştim 675 gramdıKızlar bebeğim 24 haftalık 680 gramsizlerin kilosu nasıl?
Bende öyleyim ya bi sakinlik geldi banaŞimdi eşime perdeyi çeker misin dedim masanın üzerindeki her şeyi devirdiçiçek vardı bir tane o da bir güzel toprağıyla etrafa saçıldı.
Ama ben çok sakinimBenim normalim sinirli ve gergin hatta eşim diyor ki çocuk senin tripli hallerine çekmez inşAllah
Hamilelik mülayim etti beni tam tersi
Almadım ama almayı çok istiyorum. Benim memelr biraz büyük boyum da 1.54 kanguruyu taşıyamam komik durur diye vazgeçiyorum almaktanKanguru da aldınız mı? Yoksa erken mi almak için
Ben de tatilden sonra gitmiycem. Tatil dönüşü 2 haftam kalıyor 32 ye. Haftada 3 gün gidiyorum okula o yüzden 3 er gün rapor almayı planlıyorum. Çok yorucu oluyor artık okula gitmek 100 km gidiyorum 100 km dönüyorumEvet 32+0 olmak gerekirmiş. Öncesinde değil.
Ben 24 Şubat yani 33+ bi şeyde izne ayrılıyorum.
Okulda olduğum için. Ancak o şekilde dönem sonu gelmeden kapatabiliyorum.
Yalnız bana doktor isterse ayarlar gibi yorumlar yapıldı ama bilemiyorum nasıl olabilir
Evet arkadaş almıştı e-bebekten, ben de sipariş ettim ama sevemedim. Popomdan düşecek gibi sankiE bebekten mi aldınız ? Ben de alalı baya olmuştu bir iki kere giydim dediğin gibi bi değişik duruyor ama artık iade şansım yok![]()
Evet evet aynem yan düğmeler biraz bol oldu banada. Kış olduğu için içine tayt giyiyorum bi de kazakla falan giyince o bolluğu kapattım birazEvet arkadaş almıştı e-bebekten, ben de sipariş ettim ama sevemedim. Popomdan düşecek gibi sankiiade edeyim
Fiyatı uygundu, uysa güzel olurdu, güle güle giyininEvet evet aynem yan düğmeler biraz bol oldu banada. Kış olduğu için içine tayt giyiyorum bi de kazakla falan giyince o bolluğu kapattım biraz![]()
Bende önden yıllık izin alacağımda tam kaç gün alsam diye hesap etmeye çalışıyorum, inşallah tutturabilirimEvet 32+0 olmak gerekirmiş. Öncesinde değil.
Ben 24 Şubat yani 33+ bi şeyde izne ayrılıyorum.
Okulda olduğum için. Ancak o şekilde dönem sonu gelmeden kapatabiliyorum.
Yalnız bana doktor isterse ayarlar gibi yorumlar yapıldı ama bilemiyorum nasıl olabilir
Ben de tatilden sonra gitmiycem. Tatil dönüşü 2 haftam kalıyor 32 ye. Haftada 3 gün gidiyorum okula o yüzden 3 er gün rapor almayı planlıyorum. Çok yorucu oluyor artık okula gitmek 100 km gidiyorum 100 km dönüyorum![]()
Evet yol baya yoruyor beni yoksa okulla ilgili hiç problemim yokÇokmuş senin yolun
en güzeli rapor alman olur zaten