2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    244
Doğum izni 32+0 da oluyor değil mi kızlar, 31+ larda değil
Evet 32+0 olmak gerekirmiş. Öncesinde değil.
Ben 24 Şubat yani 33+ bi şeyde izne ayrılıyorum.
Okulda olduğum için. Ancak o şekilde dönem sonu gelmeden kapatabiliyorum.
Yalnız bana doktor isterse ayarlar gibi yorumlar yapıldı ama bilemiyorum nasıl olabilir

Şimdi eşime perdeyi çeker misin dedim masanın üzerindeki her şeyi devirdi 🤦🏼‍♀️ çiçek vardı bir tane o da bir güzel toprağıyla etrafa saçıldı.
Ama ben çok sakinim 😅 Benim normalim sinirli ve gergin hatta eşim diyor ki çocuk senin tripli hallerine çekmez inşAllah 😅
Hamilelik mülayim etti beni tam tersi
Bende öyleyim ya bi sakinlik geldi bana 😃

Yalnız bana doktor isterse ayarlar gibi yorumlar yapıldı ama bilemiyorum nasıl olabilir
Ben de tatilden sonra gitmiycem. Tatil dönüşü 2 haftam kalıyor 32 ye. Haftada 3 gün gidiyorum okula o yüzden 3 er gün rapor almayı planlıyorum. Çok yorucu oluyor artık okula gitmek 100 km gidiyorum 100 km dönüyorum 🤦🏼‍♀️

Kanguru da aldınız mı? Yoksa erken mi almak için
Bana gebeliğimin ilk haftalarında bir kadın doğum doktorunun çekilişinden çıkmıştı 😊 Mamadusbaby markası. Kullananlar çok memnun bakalım biz nasıl kullancaz 😊 Screenshot_2022-12-29-21-53-24-568_com.instagram.android.webp

N nail art merhaba. Sizin salopet geldi mi? Ben de istedim bebek ten, bugün geldi, bi emanet gibi durdu bana sanırım iade edicem :KK43: sizinki nasıl oldu?
E bebekten mi aldınız ? Ben de alalı baya olmuştu bir iki kere giydim dediğin gibi bi değişik duruyor ama artık iade şansım yok 😒

Evet arkadaş almıştı e-bebekten, ben de sipariş ettim ama sevemedim. Popomdan düşecek gibi sanki :KK70: iade edeyim
Evet evet aynem yan düğmeler biraz bol oldu banada. Kış olduğu için içine tayt giyiyorum bi de kazakla falan giyince o bolluğu kapattım biraz 🤣🤣

Bende önden yıllık izin alacağımda tam kaç gün alsam diye hesap etmeye çalışıyorum, inşallah tutturabilirim😅

Back
X