- 14 Aralık 2021
- 2.477
- 2.789
- 83
- Konu Sahibi Papatya0593
- #24.381
Tesekkur ederim seviyorum boyle seylerle ugrasmayiBunlar moda aslında sen öyle basitçe hemen yaptım demişsin ama yetenek bence elinden geliyor demek ki![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tesekkur ederim seviyorum boyle seylerle ugrasmayiBunlar moda aslında sen öyle basitçe hemen yaptım demişsin ama yetenek bence elinden geliyor demek ki![]()
Canim cok geçmiş olsun doktorunun bilgisi vardır muhakkak diye düşünüyorum ama soylemediysen belirt igne verebiliyor ins en kısa zamanda anlatın bu süreciBabamı ve annemi de hasta ettim bana bakmaya geldiklerinde. Babam covid pozitif çıktı. Doktora göre onda ne varsa bende de var demek. Ben de covid pozitif oluyorum yani bu durumda
Bir bu eksikti şu andaevi revire çevirdik. Annem babam ben hep beraber öksürüp ahlanıyorız
![]()
Canim sen atakentin dogum katını gördün müKiz git lcw nin pijama reyonundan al lcw dream diye magazalari var guzel modeller de oluyor yumusak kumasli duz bi sey al giyersin
Yook bakmadim hic henuz bidahaki randevumda gorusucem fiyat vs sen hic gorusebildin miCanim sen atakentin dogum katını gördün mü
Cok guzel olmusss ellerine saglik ne guzel bir ugras ama senin elin de yatkin belli herkes yapaamazzTesekkur ederim seviyorum boyle seylerle ugrasmayi![]()
Fiyat değilde geçen nst için dogum katına çıktık bi değişiktiYook bakmadim hic henuz bidahaki randevumda gorusucem fiyat vs sen hic gorusebildin mi
Yaa senin kacinci hafta oldu canim? Birde begenmedin mi?Fiyat değilde geçen nst için dogum katına çıktık bi değişikti
28 bitti cnm cok beğenmedim icim karardı desem yeridir acile gittim cuma günü nst için dogum katına ciktim ruhum daraldıYaa senin kacinci hafta oldu canim? Birde begenmedin mi?
Hahaha sen bide diger hastaneleri gor o zaman28 bitti cnm cok beğenmedim icim karardı desem yeridir acile gittim cuma günü nst için dogum katına ciktim ruhum daraldı![]()
Agri ile gittim nst çektiler taksimi bilmem ama maslakta cok ruh daralticiydi modumu düşürdüHahaha sen bide diger hastaneleri gor o zamantaksime de yesilkoye de gitmistim hepsi ic karartici genel olarak hastanelerin takilma bosver
acil durum icin mi nst ye bagladilar seni yoksa 28 de doktor mu istiyor artik onun icin sordum haftani
Genel butun hastaneler oyle asko bosver otel konforu var sonucta hizmetlerinde oyle dusunAgri ile gittim nst çektiler taksimi bilmem ama maslakta cok ruh daralticiydi modumu düşürdü![]()
Konfor filan değilde ben zaten depresifim beter oldumGenel butun hastaneler oyle asko bosver otel konforu var sonucta hizmetlerinde oyle dusunkalacagimiz 1-2 gece bi sey artik katlanicazz
Sordum ben canim baska acibadem de yapabilir miyiz dogumu hani diye istedigin hepsinde yapariz ama yenidogan bolumu en iyi burasi universife hastanesi oldugu icin.Yenidogan yogun bakimi da en iyi koc hastanesi ve bu acibadem demislerdi bana zaten.Bir de hocanin kendi ekibi burada zaten o yuzden burda yaparim diye dusundum..icim rahat o yuzden doktora guvendigim ve kendi yillardir ayni kisilerle calistigi icin sen de meraklanma hiic halledecezzKonfor filan değilde ben zaten depresifim beter oldumyenidogan bölümü hakkında bilgin var mı Aytaç hoca çok iyi ama cocuk doktorları hemşireleri hakkında bilgim yok
Aa süper demek sordun yoğun bakım en iyi buradaymis mi yaniSordum ben canim baska acibadem de yapabilir miyiz dogumu hani diye istedigin hepsinde yapariz ama yenidogan bolumu en iyi burasi universife hastanesi oldugu icin.Yenidogan yogun bakimi da en iyi koc hastanesi ve bu acibadem demislerdi bana zaten.Bir de hocanin kendi ekibi burada zaten o yuzden burda yaparim diye dusundum..icim rahat o yuzden doktora guvendigim ve kendi yillardir ayni kisilerle calistigi icin sen de meraklanma hiic halledecezzCik o depresiflikten hemen cok az kaldi guzel gunler gorecegiz bahar geliyor
![]()
Evet evet cok iyi diyor herkes.Benim cogu arkadasim da bu hastanede dogurdu zaten ondan rahatim hepsi cok memnundu ilgi alakadan da islemlerden deAa süper demek sordun yoğun bakım en iyi buradaymis mi yani
Olur öyle yaHıı memenin tümünde yoksa iyi şu an değişik olurdu süt birikse boşaltamazsın da. En iyisi soğuk kompres o zaman. Demek kuruluktan değil başka bişeyden oluyor. Bu gebelikte her uzvumuz ayrı bi şakacı olmadı mı ya
Ay benim kafa toz dediğim granül sabun işte sabun tozusıvı olanlar da carrefour, çağdaş gibi marketlerde ya da e-bebek, babymall gibi büyük bebek mağazalarında satılıyor. İnternetten de satılıyor yine kendi mağazalarından ya da e-bebekten falan alırsan güvenilir olur.
Yendigoan benim için baya önemli de o yüzden sordum bilen birinin olması çok iyiEvet evet cok iyi diyor herkes.Benim cogu arkadasim da bu hastanede dogurdu zaten ondan rahatim hepsi cok memnundu ilgi alakadan da islemlerden de
Ahh evet her seçenek de var içindeRprnn ben bu alttaki seti aldım canım kendi sitesinden. e-bebekte siveno, minoris, baby me bunların da içerikleri temiz iki üç farklı sayfadan teyit ettim.
Bizzat gidip içeriklerini de okudum. Bebeğin vücudu neye tepki verecek bilemeyiz o yüzden stok yapmayı doğru bulmuyorum. Bu set ile başlayacağım memnun kalırsam devam ederim yoksa diğerlerini denerimEki Görüntüle 3196814
Aynen canım ben de ilk zamanların bezini, ıslak mendilini, pamuğunu, alt açmasını falan ayarladım. Şuan kendi eksiklerim var. Bir de kapı süsüydü çikolataydı onlarla rahat rahat uğraşmak istiyorumAhh evet her seçenek de var içinde. Ekran görüntüsü aldım Canm teşekkür ederim
Olmasa bende dediğin gibi yaparım önce denerim duruma göre de neyi kullanacağıma karar veririm
Bende bu tarz şeyler de stoğu doğru bulmuyorum yaa.
Hayırlısıyla bı iki haftaya bez şampuan detarjan kremler bu tarz ihtiyaçları alıp köşeye koycam zamanı geldi artk. Marta birşey kalmasn ne olacağı hiç belli olmaz bı bakarsın erken gelir bebiş![]()