Ay ben de böyleyim mağazada da, online da da. Bakmaktan yoruluyorum resmen, o kadar cok alınacak şey var ki sanki onun ağırlığı yoruyor beni. Bi de kararsızlık

kızımdan kalma lohusa pijamalarım var benim de ama doğum sonrası evde giymek için normal, daha düzgün, şık duran bişeyler almak istiyorum. Bu sene için ihtiyacım vardı zaten normalde de.
Ben paylaşmıştım ama yüzü görünmüyordu hoş kaşık kadar yüzü vardı zaten çocuğumun

insan hem sevincini paylaşmak istiyor, hem sosyal medya çok ürkütücü olmaya başladı ben çok çok nadir paylaşım yapıyorum. olabildiğince yakından ve tek fotosunu paylaşmıyorum kızımın ama hiç paylaşmayanlar grubuna dahil olamadım öylesi çok daha güvenli aslında ama
Bendim evet, çorbalarla, çaylarla, portakallarla atlatıyorum sanırım daha iyiyim korktuğum gibi olmayacak. Sen bugün nasılsın insallah daha iyisindir?
Ayy inanmıyorum tam girip çıkıp sevmelik oda olmuş maşallah

sağlıkla, güzel anılarla dolsun içi

ben babymall ün emzirme odasındaki koltuklarına bayılmıştım aşırı konforluydu içine gömül uyu o derece. Adore’den almışlar onlar da sormuştum, niyetim var bi tane almaya malum vaktim orda geçecek

fiyatı nedir şu an hiç bilmiyorum ama.