2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    244
Benim evde bi tuylu kizim var bugun ona mama vermek icin egildim mamasini koydum suyunu degistirdim. 10 dk sonra oyle bi agri basladiki anlatamam asiri yogun bi regl agrisi gibi aha doguruyorum sanci kesin bu dedim bi an ama cok sukur yattim biraz gecti. Ay hic bisey yapamiycaz heralde artik biz odun gibi yuruyup yatmaktan baska hersey tehlikeli 🤦🏻‍♀️ Elim ayagimda durmuyor surekli evde biseyler yapasim geliyo sonra pisman oluyorum yapinca.

Canım benim:)) ahh keşke hafifleten bi şey bulabilsem.. yapmadığım esneme hareketi kalmadı, duşta sıcak su tutuyorum faydası yok. Her sabah bi ümit uyanıyorum belki geçmiştir diye yine geçmemiş. Bacağımı kaldıramıyorum ki doğumda ne yapacağım ben de anlamadım. Ben çok aktif bi gebelik geçirdim, şimdi yürüyüş bile yapamamak çok etkiliyor vücudumu:/ neyse sağlıkla gelsinler de minnoşlar dayanacağız artık. Senin de daha vaktin varmış, umarım doğuma kadar sürmez seninki…
Cahilliğime verin siyatik ağrı ne oluyor ya benim de bacagımda yaşadığım aynı sey mi acaba

Prematüre ya yaşıtlarını yakalaması gerekiyor dedi. 1 ay sadece mama verecekmişim, sonra memeye devam. Dün sağlık ocağına götürüp boyuna kilosuna baktırdım. 48 cm 2605 doğan bebe 16 günde 50 cm, 3150 gr geldi. Bunu doktoruma söylesem belki şimdi bıraktırır mamayı 🤷‍♀️🤷‍♀️

Ben ne zaman versem memeyi alıyo ya. Aynı anasıyla babasına çekmiş; her daim aç, yemeğe asla hayır diyemiyor 🤣🤣
Maşaallah iştahlı çocuk en sevdiğim ben 3 te 1 tutturdum 😂

Hurma yemeye başladıniz mi?etkilerini görüyormusunuz? ben çok korkuyorum unuttum herhalde etkili olup olmadığını.

Ohooo 5-6 mııı çok daha fazlasını yapıyor çişli kakalı 😂 süre tutmak şöyle iyi oluyor; eskiden 2 saatte 1 di şimdi 3 saatte 1 uyandırıp yedirmem lazım. Memeyi de süreli verirsem yeteri kadar yiyip yemediğini anlıyorum. Bazen öyle uyuyor ki uyandırmasam kalkıp da meme istemez. Akşamları da illa ki huysuzlanıyor o zaman ara öğün yaptırıyorum 😅 bi meme veriyorum 5-10 dk bırakıyor zaten hemen 😊😊
Oh bak ne güzel kakalı çişli bezler😍😍😍 gelsinnnn durmasınnn❤️ Ah o uykuları😅 ben pamuğu hafif ıslatır yanağında ayak tabanında gezdirirdim bazen uyqnmazsa minik cimdirirdim ayak altından yavaşça😂 sonra hoop emerken yine dalardı sabaha kadar elimde mendille aynı döngüde😅 Sütüne de sana da maşallah annesi kg da alıyormuş sen hiç dert etme baksana ona ne güzel bakıyorsun sütün de yetiyor sevginde😍🌸🧿

Selamlar tekrar İstanbul beşiktaştayım ben Beşiktaş Şişli karşı tarafta maltepe Kartal Ataşehir Üsküdar buralar olabilir 🤗
Ben Ataşehir Medicana hastanesine gidiyorum. Doktorum Ahmet Göçmen. Ben memnunum ama doktorunuzdan ne beklediğinizle de alakalı bu durum. Diğer semtler hakkında arkadaşlar bilgi verebilirler belki 🌺

Cahilliğime verin siyatik ağrı ne oluyor ya benim de bacagımda yaşadığım aynı sey mi acaba
Tatlım siyatik çok uzun bir sinir aslında. Bu sinirin belden geçen kısmında bir sebeple sıkışma olduğunda ağrı yapıyor. Bu sıkışmanın bir sürü sebebi olabilir. Gebelerde, büyüyen rahim sıkıştırabiliyor ya da bebeğin kendisi o siniri sıkıştırıyor pozisyonu sebebiyle. Bu da belden aşağı ağrı yapıyor. Uyuşma, karıncalanma, güç kaybı da olabilir. Genelde tek taraflı oluyor ve bel kalça bacak hatta topuğa kadar ağrı yapıyor. Nereye kadar ağrıyacağı sinirin sıkışma miktarına bağlı sanırım. Benim bacağımın üst kısmına kadar ağrıyor, daha aşağıya inmedi..

Prematüre ya yaşıtlarını yakalaması gerekiyor dedi. 1 ay sadece mama verecekmişim, sonra memeye devam. Dün sağlık ocağına götürüp boyuna kilosuna baktırdım. 48 cm 2605 doğan bebe 16 günde 50 cm, 3150 gr geldi. Bunu doktoruma söylesem belki şimdi bıraktırır mamayı 🤷‍♀️🤷‍♀️

Ben ne zaman versem memeyi alıyo ya. Aynı anasıyla babasına çekmiş; her daim aç, yemeğe asla hayır diyemiyor 🤣🤣
Kuzum şuan benimki de aynı mod, sonra da gelsin hıçkırık 😅 Niye hıçkırıyorum diye sinirleniyor el kadar bebe 😂

Kızlar herkese merhaba doğum yapan arkadaşlarımı tebrik ediyorum sağlıkla büyüsün bebişleriniz inşallah
Bende bugün rutin kontrol için gittim sancılarım çıktı tabi ben bir telaş 🙈
Serum taktılar tekrar nstye bağlandım 2.de çıkmadı yoksa yatış verecekti doktor şu an beklemedeyim bir şey olduğu an hastaneye gideceğim
son günler zor geçiyor Allah hepimize kolaylık versin

Kızlar herkese merhaba doğum yapan arkadaşlarımı tebrik ediyorum sağlıkla büyüsün bebişleriniz inşallah
Bende bugün rutin kontrol için gittim sancılarım çıktı tabi ben bir telaş 🙈
Serum taktılar tekrar nstye bağlandım 2.de çıkmadı yoksa yatış verecekti doktor şu an beklemedeyim bir şey olduğu an hastaneye gideceğim
son günler zor geçiyor Allah hepimize kolaylık versin
Kaç haftalıksın? Neden serum verdiler ?

Ne kadar süredir
Canım sabahtan beri hareketsiz hissettim, yemekten sonra hemen kıpırdanırdı oda olmayınca panikledim, sonuç olarak ben ağlayınca heralde😅 hareketlendi , gayet iyi ,kaç hareket saydım akşamdan beri, doktorumda cevap atmadı daha, acil bişe olsa mesaja dönmeyecek belli oldu, aramak mı gerekiyor anlamadım akşam akşam aramak istemedim

Kizlar benim bebe tamamen kafayi kanala verdi sanirim artik.Dun inanilmaz hareketliydi bugun uyandigimdan beri ayaklari sanki agzimin icinde 😄 kafasida asagiya dogru agirlik yapiyo legen kemiklerim kaburgalarim bitik durumda bogazimdan bir lokma yemek geciremiyorum :KK43: ayni durumda olan var mi normal heralde artik
Normal canım bence hatta kanala girince ya da biraz daha aşağı inince miden biraz rahatlayacak dedi doktor o yüzden ben inmediğini düşünüyorum

Arkadaşlar merhabalar ben yemi katıldım aranıza 6 haftalık hamileyim bugün keseyi gördük tüp bebek sonucu oldu çok şükür. Tüp benek merkezinde kalp atışını duyduktan sonra doğum vs ve kontrollerim için bir hastane ve doktor bulmam gerekiyor. İstanbuldayım Avrupa yakasında oturuyorum Anadolu da olur aslında maltepe Kartal vs önerebileceğinşz doktor hastane var mı yardımınıza ihtiyacım var
Hayırlı olsun öncelikle.Atakent Acıbadem Aytaç hoca ya da Mustafa hoca öneririm. Ben özel bi kliniğe gidiyorum Burak özköse Nişantaşı’nda.

Canım sabahtan beri hareketsiz hissettim, yemekten sonra hemen kıpırdanırdı oda olmayınca panikledim, sonuç olarak ben ağlayınca heralde😅 hareketlendi , gayet iyi ,kaç hareket saydım akşamdan beri, doktorumda cevap atmadı daha, acil bişe olsa mesaja dönmeyecek belli oldu, aramak mı gerekiyor anlamadım akşam akşam aramak istemedim
Her saat ulaşabilirsiniz derler genelde ama bilemedim şimdi inşaallah tekrar olmaz.

Back
X