2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    244
Ameliyat ekibi sizinle konuşuyor sakinleştirir cesaret için seruma birşeyler ekleyin gerekirse . Anlamıyorsunuz muhabbet ederken sakın korkmayın.aksine ben de genel anestezi sen korkuyorum. Gerekirse diye...ayılması çok sıkıntı oluyor benim çünkü. O dokunma hissi dışında bir his olmuyor korkacak birşey yok rahat olun. Şöyle düşünün günde binlerce kadın bunu yaşıyor , ben de yapabilirim diye kendinizi telkin edin.
aaa seruma bişeyler ekletebiliyormuyuz cidden :-)güldüreninden olsun bolca :)))) bu fikri sevdim kesinlkle sorcam yya. genel anestezi de bana kolay geliyor ya, bilmiyorum 24 saat normal dogum sancısı çekip doğuramayaıp mecbur almıslardı beni genel anesteziyle doğuma, o yüzdeenbasit geldi ve kolay ayılmıştım, demek bu da kişiden kişiye değişiyor canım,umarım kolaylıkla hallederiz bu doğumları da

Kızlar bende kontrolden çıktım. Suyum hala sınırda az ama diğer herşeyimiz normal çok şükür 35+6’dayız. Nst de 40 60 civarı sancılar çıktı ama düzensiz olduğu için sıkıntı yok dedi doktor. Haftaya çatı muayenesi yapacak ona göre doğuma karar vereceğiz inşallah.

Canım şöyle bende migren var ve spinal bende baş ağrısı bıraktı ama 4 gün ondan sonra geçti. Tabi geçene kadar dünyamı karartmadı değil ama dayanıyorsun bir şekilde hastanede ona ait bir ağrı kesicş var onu yapıyorlar ve doktorumun bana verdiği ağrı kesici mükemmel geçirdi. İğneden asssla korkma çünkü hissetmiyorsun bile gerçekten inan buna. Ama sarsılma konusuna bastırılma konusunda ben bişey demicem. Yani ben çok korktum 2 kere beni bayıltın dedim karan çıktıktan sonra azıcık azıcık bayılttılar ben o hisleri beğenmedim ve kimseyede anlatmıyorum unutmak istiyorum 🥹 ama akşamına toparlanıyorsun ayağa kqlkıyorsun yanş asla korkmanı istemem. Bu çocuk oraya girdi bir şekilde çıkacak ve sabretmek zorundayız böyle düşün 😂😂

Ya doktorun bana verdiği serumlar ve ağrı kesici hap mükemmel işe yaradı mucizevi bişeydi.

Ya bnde bi koku var ama o ter mi süt akıntısı mı anlamadım sütüm emzirme sütyenine taşıyor birinden emerken diğerinden akıyor dlan o zaman çok kötü kokuyor onada bir çözüm bulamadım kapatsam bile akıyorrr
BUKITOKI BUKITOKI cim ben o ağrı kesiciyi içmedim canım. İçeriğinde kodein var diye içmek istemedim. Dediğin gibi 4 gün falan sürdü bende de. Ama gerçekten insanın dünyası kararıyor. Benim doktorumun 4 senede 2 defa başına gelmiş. Onun da birisi ben işte 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️ herkese olacak diye bir şey yok. İnşallah bizden başkasına olmaz diyelim 🙏🏻

Süt akıntısı kokusu da var dediğin gibi. Ben birkaç gündür göğüs pedi koyuyorum sütyenin veya atletin içine. O tutuyor benimkini. Onu da günlük değiştiriyorjm. Ya zaten kız meme ucumda bir yeri koparmış öyle fena ki anlatamam. Orası böyle açıklık olmuş. Sağ memede. Ona sıra gelince kendimi kesesim geliyor öyle bir acı oluyor emerken 🙁🙁

Ama ter kokusu başka. Uyanırken kollarım balerin gibi kalkıyorum ben, o kollar kalkıkken leş givi koltukaltımdan ter kokusu geliyor. Eşime söylüyorum hayır kokmuyorsun diyor ama allahtan onun burnu benim kadar koku almıyor 😅

Anti perspirant rexona lara falan geçsek mi ya? Bebeğe sıkıntı yaratır mı ne dersiniz??

aaa seruma bişeyler ekletebiliyormuyuz cidden :-)güldüreninden olsun bolca :)))) bu fikri sevdim kesinlkle sorcam yya. genel anestezi de bana kolay geliyor ya, bilmiyorum 24 saat normal dogum sancısı çekip doğuramayaıp mecbur almıslardı beni genel anesteziyle doğuma, o yüzdeenbasit geldi ve kolay ayılmıştım, demek bu da kişiden kişiye değişiyor canım,umarım kolaylıkla hallederiz bu doğumları da
Ben söylemiştim ekledik demişlerdi . Kafam hafif kıyaktı hatırlıyorum da.en yakın arkadaşım doğumdan hemen sonra aramış konuşmuşuz ona sitem ettim beni aramadın sen diye ertesi gün . Diyor konuştuk ya şu şu saatte. Yani benim kafa hafif uçmuş herşeyi net hatırlayamadım birkaç saat.
Yine söyleyeceğim cesaretlendirici ekleyebiliyolarsa eklesinler

evet korkularımda bir de başağrısı ve üşüme var bunlarda cok rastlanılıyor:KK43: ama motton süpermiş :)))) ameliyat anında tekrar edip aklıma gelir gülerim muhtemeln:)

ya bu şanslılardan olabilirmiyiz acaba:mad: inşallah hepimizin güzel doğum hikayesi olur. ya o iğneyi sokma aşamasından tut ta ilk kesme aşamaları falan düşündükçe stres oluyorum, iyi güzel örnekleri düşünmeye calısıyorumama elmde değil sanırım, bu arada send 3 nisan demiştin canım aynı gün sezeryan olcas:)

:KK17:al işte bak o sarsılma hissi kesilme hissi , cok korkutucu geliyor, acı olmasada biliyosun korkunc geliyo:KK43: Allahım sen bize o an güç ver bir de N nail art dediği gibi bu gerizekalılar yapıyosa ben de yapabilirm hissi ver amin :KK54:

bu cocuklar girerken hiç düşünmmemiştm cıkısını keşke başka yolu olsa :KK48: bi de neden sadece biz ya bu babalar niye hep işin rahat kısmında bak hormonlarım cok yüksek sarasım var tüm erkekleree:sopa:

ayyy nişandır nişan hadi bu sefer gelsin be papatya :)))
Ay bişeyi söylemeyi unuttum! Beni tam hazırladılar, batikon sürüyorlardı. Hani yattığımız sedyenin üzerinde ışık var ya, onun içinde aynalı bir kısım vardı. Ay ben burdan görüyorum ne yaptığınızı, çevirin lütfen bakamam ben dedim. Ameliyat ekibi bayaa güldü ama sonra çevirdi onu. Nerdeyse sezaryenimi naklen yayın izleyecektim 🤣🤣🤣🤣 ki ben kan bile aldırırken bayılırdım yeni toparladım 🤣

Gözünüz aydın, sağlıkla kavuşmuşsunuz 🌺 spinal artı epidural kombine yapılmış size anladığım kadarıyla. Doktor mu önerdi böyle olmasını? Ben de kombine istiyorum ama henüz konuşmadık.
Biz de konuşmamıştık canım anestezi uzmanı ben öyle tercih ediyorum deyince itiraz etmedim

Ben söylemiştim ekledik demişlerdi . Kafam hafif kıyaktı hatırlıyorum da.en yakın arkadaşım doğumdan hemen sonra aramış konuşmuşuz ona sitem ettim beni aramadın sen diye ertesi gün . Diyor konuştuk ya şu şu saatte. Yani benim kafa hafif uçmuş herşeyi net hatırlayamadım birkaç saat.
ya inan bunu kesin yapıcam ve mutlu oldum istege göre ekleme yaptıklarına, çünkü şuanki ayıkk aklımla kaldıramayacak gibiiyim :KK17:
Ay bişeyi söylemeyi unuttum! Beni tam hazırladılar, batikon sürüyorlardı. Hani yattığımız sedyenin üzerinde ışık var ya, onun içinde aynalı bir kısım vardı. Ay ben burdan görüyorum ne yaptığınızı, çevirin lütfen bakamam ben dedim. Ameliyat ekibi bayaa güldü ama sonra çevirdi onu. Nerdeyse sezaryenimi naklen yayın izleyecektim 🤣🤣🤣🤣 ki ben kan bile aldırırken bayılırdım yeni toparladım 🤣
ah aynı işte asla bakamıyorum iğne vurulurken bile, son anda farkettgn iyi olmuş canım :) tam skandal olurdu görseydin:skandal:

Bende bahsedilen sarsılma olmadı canım. 1 defa karnıma bastırma hissi oldu ve pırt çıktı kız ağlaya ağlaya. Zaten eşim içeri girdi ve 6-7 dk da kızı çıkardılar. Sadece çok üşüdüğüm için dişlerim takır takır birbirine vuruyordu, ameliyathaneyi ısıtır mısınız dedim ve ısıttılar sonrasında. İğnem yapılırken doktorum sarıldı, çok fark etmedim bu sayede. Benim böyle durumlarda mottom hep şudur; bu gerizekalı yapabiliyorsa ben de yaparım 😅 sana da tavsiye ederim 😇😇

Bende spinalden sonra baş ağrısı oldu çok fena. Yazmıştım buraya görmüşsündür belki. Hatta BUKITOKI BUKITOKI de de oldu sanırım. Tek kötü yönü oydu. O da anestezistin yanlış iğneyi kullanmasından olmuş. Sana deneyimli birisi denk gelir umarım 🤞🏼
Bende baş vs.
M mariatheresia canım hayırlı olsun sağlıkla büyüsün bebeişin geçmiş olsun sana da umarım en yakın zamanda toparlarsın kendni🥰
Kızlar bu sezeryan olayı beni gitgide daha korkutmaya başladı😞😞 stres oldum resmen, ilk dogum acil genel anesteziydi cok anlamamıstm meseleyi, ama bu sefer spinal olcak ve o anlardan korkuyorum, bel iğnesinden de sonrasında bel agrısı kalırmı korkusundan, sezeryan asamasında o sarsılmalardan cok korkuyorum ben ya nolcak😬😬 nerdeyse beni genel anestezi yapın diycem doktora ama bebeğimn ilk dünyaya geliş anını görmek de güzel olmalı diye düşünüyorum
Korkma Black87 Black87 hmmm o durumu nasıl anlatabilirim. Hani ağdaya gideriz ya canımız aslında acımaz ama üzerimizden kamyon geçmiş gibi hani tuhaf bir tacize uğramış gibi hissederiz ya 😅 ya da lazere gittiğimizde vajina kısmını yaparlarken olur bu yani en azından bana öyle oluyordu 😂 hah işte ona benzer bir durum. Birazcıcık ruhsal bir sarsılma ya da bende öyle oldu herkeste olacak değil. Ama inan korkulacak bir şey yok.

N nail art hiçbir ağrı olmadı canım benim sadece dikiş yerim sağ tarafa doğru epey zorluyor.

Ooo Papatyam sen nişanı kesmişsin darısı düğüne artık 🥰 şaka bi yana sanırım başladı doğumun bu hissettiklerin söylediklerin çok normal, istediğin gibi sayıp sövebilirsin bence şu noktada herşey serbest artık 😂 hadi hakkında hayırlısı doktordan çıkınca müsait olursan haber et 😍
Ay dün hareketi az hissettim ya o kadar demoralize etti ki beni bugün akıntıyla iyice bi geldiler , içimde de bi sıkıntı şuan çok bi ağrım sancım yok ama doktora bi gideceğim bi baksınlar ama kaygılı stresli hissediyorum imdaat diye bağırasım var, sağa sola çatmışım , iyi değilim, annem heralde doğumdan korkuyorsun dedi, kafa gitti iyice nazife gibi olurum bu gidişle baya iyi gelmiştim bu noktaya kadar halbuki😂

Çok güzel olmuşlar ellerine sağlık, isim de 10 numara 5 yıldız olmuş adıyla sağlıkla mutlulukla çok yaşasın🥰🧿
Son hazirliklarr 😍

Hadi bakalım hayırlısı Allah hepimize hayırlısıyla yaşatsın şu sağlıkla kucağımıza alma kısmını zira bana sağdan soldan geliyolar sanki bu ara töbe töbe 😂
28 marta gün aldik sezaryen olcak benden kan falan alinmadi ekg de cekilmedi belki ameliyat gunj yaoilacaktir sabah 6.30 da gel dediler oh sonunda doguracam cok mutluyum

İki gündür benim de tüm hormonlarım tavan babalar kısmına hiç girmeyelim gördüğüm yerde ya canıma sokasım ya boğazını sıkasım geliyo artık ben ağzımı açmadan selam veremez hale geldi adam 😂
bu cocuklar girerken hiç düşünmmemiştm cıkısını keşke başka yolu olsa :KK48: bi de neden sadece biz ya bu babalar niye hep işin rahat kısmında bak hormonlarım cok yüksek sarasım var tüm erkekleree:sopa:

ayyy nişandır nişan hadi bu sefer gelsin be papatya :)))

Ayy bunu duyduğuma nasıl sevindim 🥰 bana gerçi normal doğumda da epidural kafa yapmıştı belki o zaman da bişiler eklemişlerdir hiç sormamıştım.

Bende baş vs.

Korkma Black87 Black87 hmmm o durumu nasıl anlatabilirim. Hani ağdaya gideriz ya canımız aslında acımaz ama üzerimizden kamyon geçmiş gibi hani tuhaf bir tacize uğramış gibi hissederiz ya 😅 ya da lazere gittiğimizde vajina kısmını yaparlarken olur bu yani en azından bana öyle oluyordu 😂 hah işte ona benzer bir durum. Birazcıcık ruhsal bir sarsılma ya da bende öyle oldu herkeste olacak değil. Ama inan korkulacak bir şey yok.

N nail art hiçbir ağrı olmadı canım benim sadece dikiş yerim sağ tarafa doğru epey zorluyor.
en taze anne olarak sana inanıyor ve güveniyorum:))) her ne kadar agda ve lazerden de hoslanmayan biri olsam da :))))

ya bu şanslılardan olabilirmiyiz acaba:mad: inşallah hepimizin güzel doğum hikayesi olur. ya o iğneyi sokma aşamasından tut ta ilk kesme aşamaları falan düşündükçe stres oluyorum, iyi güzel örnekleri düşünmeye calısıyorumama elmde değil sanırım, bu arada send 3 nisan demiştin canım aynı gün sezeryan olcas:)

Güzel düşünelim. Olur niye olmasın🥰

Aa senin de mi 3 Nisan 😍 bilmiyordum. Kaçırmışım.

Haftaya bi kez daha kontrole gidicem. Saatini de o zaman öğrenirim. Saatini konuşmadık. Seninki belli mi?

Güzel düşünelim. Olur niye olmasın🥰

Aa senin de mi 3 Nisan 😍 bilmiyordum. Kaçırmışım.

Haftaya bi kez daha kontrole gidicem. Saatini de o zaman öğrenirim. Saatini konuşmadık. Seninki belli mi?
canım aynen erken doğma ihtmaline karsı gecen hafta 2 doz iğnemi de yaptılar ciğer geliştirici, hazırım gayet , 3 nisan sabahı yaparız dedi tam saat söylemedi, 1 nisanda da tetkikleri yaparız dedi, ben yarın çalışamaz raporu için tekrar gideceğim ozaman bi daha soraym bakalm ne diycek, ama anlaşılan aynı saatlerde ter döküyo olacagız :KK17:

Kizlar bisey sorucam size 3-4 haftadir sag mememin ucunda kabuklanma gibi bisey oluyor sari renkte bildiginiz kabuk. Sut gelmisde kurumus gibi bisey degil bu arada sanki orasi yara olmusta iltihapli kabuk tutmus gibi dusunun ama aci falan yok. Gumus kapak takmistim gece boyunca sabah baya yumusamis pamukla temizledim baya bi cikti sol tarafta yok boyle bisey sadece sagda var

canım aynen erken doğma ihtmaline karsı gecen hafta 2 doz iğnemi de yaptılar ciğer geliştirici, hazırım gayet , 3 nisan sabahı yaparız dedi tam saat söylemedi, 1 nisanda da tetkikleri yaparız dedi, ben yarın çalışamaz raporu için tekrar gideceğim ozaman bi daha soraym bakalm ne diycek, ama anlaşılan aynı saatlerde ter döküyo olacagız :KK17:
Benim doktorum o igneyi 35. Haftaya kadar yapiyoruz sonrasinda cok gerek olmuyo demisti size kacta yaptilar acaba

Benim doktorum o igneyi 35. Haftaya kadar yapiyoruz sonrasinda cok gerek olmuyo demisti size kacta yaptilar acaba
canım geçen hafta yaptılar 34+6 ydm ilk dozda. benimki biras fazla suyu var kasılma cok ve boynunda bi tur kordon var diye her ihitmale karsı yapıldı

Ay dün hareketi az hissettim ya o kadar demoralize etti ki beni bugün akıntıyla iyice bi geldiler , içimde de bi sıkıntı şuan çok bi ağrım sancım yok ama doktora bi gideceğim bi baksınlar ama kaygılı stresli hissediyorum imdaat diye bağırasım var, sağa sola çatmışım , iyi değilim, annem heralde doğumdan korkuyorsun dedi, kafa gitti iyice nazife gibi olurum bu gidişle baya iyi gelmiştim bu noktaya kadar halbuki😂
Benim 3 kez geldi o bahsettiğinden🤷

Back
X