Canım yenidoğan sarılığı olabilir hafif derecede olsa da uyku yapıyor zamanında kızımda ben de yaşadım pek çok anne yaşıyor bunu.iyi bi anne olamadım kaygısını taşıyan birisinin kötü bi anne olma ihtimali yok, eminim harika bi annesin sen. Sadece bebekler halsiz oluyor zaten çabuk da yoruluyor emerken sürekli uyarıp uyandırmak, emzirmeye teşvik etmek gerek.
Ben de ilk doğumumda korkmuyordum, hala da normalden korkmuyorum, sezeryanda sürece dahil olamamak elimin kolumun bağlı olması garip geliyor sadece o yüzden çekincem var. İnsanlar milyar milyor yıldır mağarada bile doğurmuşlar Allah bize de yardım edecek elbet güzel hikayelerimiz olacak insallah
Canım ben o topa girmezdim riskli bi işlem. benim doktorum inanılmaz normal doğum yanlısıdır. düşün ikizler için normal doğum planlıyoruz ama ikisi de baş pozisyonda gelirse, biri ters olursa direk sezeryan diyor, kızım da son haftaya kadar tersti ona da sezeryan demişti. Pek çok doktor bunu artık yapmıyorsa vardır bi sebebi diye düşünüyorum çok da zorlamamak gerek normal olsun diye.