- Konu Sahibi Papatya0593
- #32.941
Az önce şöyle bir tarife denk geldim.
Hepsini yapıyoruz hem ben hem babasıBazen çok rahat çıkıyor bazen bana mısın demiyor
Doktor biogaia damla reçete etti umarım işe yarar
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Az önce şöyle bir tarife denk geldim.
Hepsini yapıyoruz hem ben hem babasıBazen çok rahat çıkıyor bazen bana mısın demiyor
Doktor biogaia damla reçete etti umarım işe yarar
![]()
Dikiş kısmını hiç hissetmiyorsunuz bile. Cunku dogum olduktan sonra bir süre eşin düşmesini bekliyorlar. Sonra da agrı kesici vurup öyle dikiyorlar.Benim de en büyük korkum muane ve dikiş atacak olmaları ıkınma ve sancıyı gözümde büyütmüyorum nedense
Aynı durumdayım. Bende üç yastık var, gaviscon da yanı başımdaŞu anda gaviscon eşliğinde yatakta çift yastıkla dimdik uzanmışken buraya yazılanları okuyorum dahepimize Allah güç versin doğurana da doğurmak üzere olana da
![]()
Bek de iki gündür öyleydim . Doktorum ağrı lesici ve efermag (magnezyum ilacı) iç ve dinlen geçmezse haberlesiriz dedi. Agri kesici içmedim ama magnezyum ilaci icince rahatladim. Bugün daha iyiyimKızlar bugün 35+3 olduk yaklaşık 1 saattir bebeğim çok hareketli ve kasılmalarm oluyor yani toplanıyor biryere ve acı hissediyorum ve asıl sorum mide bulantısı doğum belirtisi mi yaşayan var mı
Ağrı kesici içtim 1 saat oluyor biraz daha bekleyip hastaneye gitmeyi düşünüyorum Allah yardımcımız olsunBek de iki gündür öyleydim . Doktorum ağrı lesici ve efermag (magnezyum ilacı) iç ve dinlen geçmezse haberlesiriz dedi. Agri kesici içmedim ama magnezyum ilaci icince rahatladim. Bugün daha iyiyim
Süre tut istersen. Düzenli mi geliyor sancilarAğrı kesici içtim 1 saat oluyor biraz daha bekleyip hastaneye gitmeyi düşünüyorum Allah yardımcımız olsun![]()
acıdan aklıma gelmedi tutayımSüre tut istersen. Düzenli mi geliyor
Benimde sürekli sancim ve kasılmak oluyo canım bulantı bende ilk gebelikte olmadi 40+5 'te sanci ile normal diye gittim sezeryana döndük son dakka bebeğinin kalp ritmi yüzünden ama o zamanda bulantim yoktu. Şuanda senin gibi aynısını yaşıyorum aşırı hareketli ve kasiliyo toparlaniyo oda çok assaga inmis ondan sanirimKızlar bugün 35+3 olduk yaklaşık 1 saattir bebeğim çok hareketli ve kasılmalarm oluyor yani toplanıyor biryere ve acı hissediyorum ve asıl sorum mide bulantısı doğum belirtisi mi yaşayan var mı
Kaaılmayı karnımın her tarafında hissediyorum resmen uzanınca biraz rahatlıyorum ama yürüyünce rahmime baskı yapıyorBenimde sürekli sancim ve kasılmak oluyo canım bulantı bende ilk gebelikte olmadi 40+5 'te sanci ile normal diye gittim sezeryana döndük son dakka bebeğinin kalp ritmi yüzünden ama o zamanda bulantim yoktu. Şuanda senin gibi aynısını yaşıyorum aşırı hareketli ve kasiliyo toparlaniyo oda çok assaga inmis ondan sanirim
Ya hakkaten hepimiz başka bı vaziyette kivraniyoruz heraldeŞu anda gaviscon eşliğinde yatakta çift yastıkla dimdik uzanmışken buraya yazılanları okuyorum dahepimize Allah güç versin doğurana da doğurmak üzere olana da
![]()
Aynısını yaşıyorum inan ne zaman gittin kontroleKaaılmayı karnımın her tarafında hissediyorum resmen uzanınca biraz rahatlıyorum ama yürüyünce rahmime baskı yapıyor
Canım bende mide bulantısı ishal baş dönmesi oldu çok böyle tanaiyonum düşmüş gibi evde tuzlu ayran flan geçmedi hastaneye gittik sancım varmış 50 lerde ama açıklık yoktu doktorum enfeksiyon olabilir diye kan idrar tahlili istedi baktı ki temiz çıktı yatışımı yaptı hemen doğum başlıyor durduralım dedi 3 gün yattım sonra oğluşum ısrarcı çıkınca doğurmak zorunda kaldıKızlar bugün 35+3 olduk yaklaşık 1 saattir bebeğim çok hareketli ve kasılmalarm oluyor yani toplanıyor biryere ve acı hissediyorum ve asıl sorum mide bulantısı doğum belirtisi mi yaşayan var mı
Cuma günü gittim bebeğim fazla kilo almıyor demişti plasenta yaşlanması başlamıştı doktorum ciğer geliştirici iğne yazdı erken doğma riskine karşıAynısını yaşıyorum inan ne zaman gittin kontrole
Düzenli değil sancılarım afedersiniz şuan bebeğim hareket edince makat bölgem pıt pıt ediyor ama acı yokCanım bende mide bulantısı ishal baş dönmesi oldu çok böyle tanaiyonum düşmüş gibi evde tuzlu ayran flan geçmedi hastaneye gittik sancım varmış 50 lerde ama açıklık yoktu doktorum enfeksiyon olabilir diye kan idrar tahlili istedi baktı ki temiz çıktı yatışımı yaptı hemen doğum başlıyor durduralım dedi 3 gün yattım sonra oğluşum ısrarcı çıkınca doğurmak zorunda kaldıyani süre tut baktın ki tuhaf hissediyorsun bi git nst ye bağlasın baksınlar korkma
Anladım kuzum hayırlısı ile al kucağına sağ sağlim kavus evladına insallah kendinede çok dikkat et dualarım seninle her bebekte bir olmaz zaten kilosunu takma kafana sağ ağalım doğsun kilo alır o sorun deilCuma günü gittim bebeğim fazla kilo almıyor demişti plasenta yaşlanması başlamıştı doktorum ciğer geliştirici iğne yazdı erken doğma riskine karşı
Evet aynen öyleKasılma dediğiniz şey toplanma demi benim de toplanma çok oluyor sağa yatsam batma hissi sola yatsam yine aynı şekilde batma ve bel ağrım çoğaldı geçen hafta gittiğim de de sancı çıkmıştı batma hissinden sanırım
Amin amin İnaşallah hepimiz sağlıkla alırız kucağımızaAnladım kuzum hayırlısı ile al kucağına sağ sağlim kavus evladına insallah kendinede çok dikkat et dualarım seninle her bebekte bir olmaz zaten kilosunu takma kafana sağ ağalım doğsun kilo alır o sorun deil