- 20 Mart 2011
- 13.942
- 32.542
- 798
- Konu Sahibi Papatya0593
- #33.461
Kaç oldun canım tarih netleşti mi? Yordu bu bebek seniKizlar bugun cok az hareket ediyor bebek bana yine korku geldi aksm acile gideceğim sanırım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kaç oldun canım tarih netleşti mi? Yordu bu bebek seniKizlar bugun cok az hareket ediyor bebek bana yine korku geldi aksm acile gideceğim sanırım
Ay Ahmet Sencer çok hoş, eşine baskı uygulaYa o kadar ayrı noktalardayız ki eşimle , inanamazsın, benim Ahmet Sencer hoşuma gidiyor ama Ahmet yerine başka bi isim mi olsa farklı olsa diyorum, ama bi yandan kulağa en uygun bu geliyor, Melikşah, Cihangir fln beğeniyorum gene beğenilmiyor bilmiyorum nolacak, eşimde Ömer Mete Furkan gibi daha çok kullanılan isimler seviyor
Canım mutlaka git bizim asla ihmal etmemiz lazım biliyosun. İçin rahatlasın bi gitİftar sonrası gideceğim strese girdim vallahi zaten doktorum her akşam gel çektir diyordu dun gitmedim bugün boyle sakin olunca panik yaptım
Anladııımmm. Doktor problem görmüyorsa sorun yok o zaman yaBenim ilk başta iri kafa büyük yemeyi kes zor doğar dedi ben de korktum hatta eyvah fln sonra durdu ya hatta niye durdu siye tedirgin oldum normal dedi kapasitesi bu demek ki![]()
Haha bence bebek doğcak o an bi isim çıkıcakKızlar biz daha ad bulamadık, eşim benden de kararsız![]()
Ya o kadar ayrı noktalardayız ki eşimle , inanamazsın, benim Ahmet Sencer hoşuma gidiyor ama Ahmet yerine başka bi isim mi olsa farklı olsa diyorum, ama bi yandan kulağa en uygun bu geliyor, Melikşah, Cihangir fln beğeniyorum gene beğenilmiyor bilmiyorum nolacak, eşimde Ömer Mete Furkan gibi daha çok kullanılan isimler seviyor
Gercektrn yordu ins sağlıkla gelsin ne diyeyim cumartesi ins gircem dogumaKaç oldun canım tarih netleşti mi? Yordu bu bebek seni![]()
Gidicem kuzum bi saate hoca zaten hep gel diyor inşallah iyidirCanım mutlaka git bizim asla ihmal etmemiz lazım biliyosun. İçin rahatlasın bi git![]()
MeselaKafaya takılan bitirilmemiş bir iş olduğunda doğumun başlamasını engellediğini okumuştum bir yerde. Gerçekten de etkisi olabilir. Misal isim bulunamadı hala hazır olmadığı için doğmuyor. Veya kafaya takıyorsun ay temizlik yapmadım falan o temizliği yapmadan doğum başlamıyor. Veya hastane çantasını hazırlamadın kafaya takıyosun hazırlamadan gelmiyor. Böyle kafaya takılan işlerini hallettiklerinde doğumu başlayanlar varmış. Bilginize kızlar![]()
Teşekkür ederim. 14.haftada rahim ağzına dikiş atıldı daha önce kayıplarım olduğu için. O dikiş de enfeksiyon yaptı ara sıra. Vajinal enfeksiyon. Akıntı şeklinde.Çok geçmiş olsunben de hamileliğin başından beri enfeksiyon ile uğraşıyorum benim doktor biraz daha tutma derdinde sizin ne tür bir enfeksiyon var acaba paylaşmak isterseniz tabi
Kaçırdım mı bilmiyorum dogum yaptınız mıTeşekkür ederim. 14.haftada rahim ağzına dikiş atıldı daha önce kayıplarım olduğu için. O dikiş de enfeksiyon yaptı ara sıra. Vajinal enfeksiyon. Akıntı şeklinde.
Kız sen taa Kartal’dan ordaki hastanenin yemeklerine nasıl hakimsinSen atakent acıbadem de yapacaktın dimi doğumu? Oranın cafesindeki yemekler de güzel he![]()
Yapmadım henüz.Kaçırdım mı bilmiyorum dogum yaptınız mı
Gözünüz aydın, sağlıkla sıhhatle huzurla büyüsünSelaam hepinize kizlar,
Sabah kavuştuk biz de kızımla :)
Çok yumus, sıcacık mis kokulu bişey :)
Çook uykulu ama o yüzden emzirirken biraz zorlanıyorum . Tam son olcumdeki gibi doğdu kilosu ve boyu :)
Sezaryen sonrası ağrılar var tabii ama kolay iş değil o kadar olacak diyorum. Nasılsa bu da geçer
İnşallah hepppiniz sağlıkla kucaklayin, mis kokularını çekin içinize bol bol![]()
Zamanında gelsin ins bende de geçmeyen bir akinti var korkutorum bebeğe sıkıntı olur mu diyeYapmadım henüz.
Aynen öyleMeselaBUKITOKI ve eşi evi dip temel çok güzel temizledi. Doğuma hazırız dediler ve o akşam yakışıklı oğlu doğdu
![]()
Canım sen ne durumdasın? Normal doğum mu bekliyorsun? Doktorun ne diyorTebrikler CanmRabb'im sana bağışlasın o mis kokuyu.
İnşallah ağrıların da hemencecik geçer![]()
İyi düşünelim iyi olsunZamanında gelsin ins bende de geçmeyen bir akinti var korkutorum bebeğe sıkıntı olur mu diye