- 2 Ağustos 2022
- 2.134
- 2.540
- 53
- 31
- Konu Sahibi Papatya0593
- #33.501
Hayirlisi ile gelsin inşallahAz önce nişanım geldisancı yok ama kasılmalarım aynı birde baskı gerçekten fark edilir bir durumda

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayirlisi ile gelsin inşallahAz önce nişanım geldisancı yok ama kasılmalarım aynı birde baskı gerçekten fark edilir bir durumda
36+1Canım aen kaç haftalıktın. Bugün benimde akıntım ve vajinaya baskı inanılmaz yoğunlştı![]()
Sancı kasılma sonraki belirtildiydi herhlade unutmuşum yaHadi hayırlısıbu nişandan sonra neyi bekliceksn neyi takip ediceksn acaba
bilmediğim den soruyorum sen biraz daha tecrübelisn ya
![]()
Pembe sakimsi birşey.Kirmizi veya kahverengi de oluyor.Ya bide nişan nasıl birşey müsait olursan tam yaz biz cahillere![]()
Aynı durumdayım geceleri çok daha zor geçiyor sabah rahat uyanıyorum canımKızlar ya kasılmalarınız ne durumda ? Ben gecelerin belli bir kısmı kasılma sancısından uyuyamıyorum. Sabah olsun doktora gideyim diyorum ama sabaha bir şey kalmıyor . Diğerlerinde bu kadar kasılma yaşadığımı hatırlamıyorum![]()
Bence artık genel olarak hepimizinkilerin hareketleri azaldı alan dar olduğu için ama içini rahat ettirmek için git tabi canımKizlar bugun cok az hareket ediyor bebek bana yine korku geldi aksm acile gideceğim sanırım
Ayy nişanı grounce sancım arttı snaki psikolojik olarak![]()
Galiba alandan dolayı çok şükür ciktim simdi nstdenBence artık genel olarak hepimizinkilerin hareketleri azaldı alan dar olduğu için
Her şey yolunda değil miGaliba alandan dolayı çok şükür ciktim simdi nstden
Acını derinden hissediyorum. Keşke sana sarılıp acını azaltabilseydim. Çok üzüldüm kaybın için. Umarım gelecek olan bebeğin sana ve ailene umut olur, ışık olur, acılarınızı bir nebze olsun dindirirHerkese iyi akşamlar. Listede adım var yazmak istedim. Depremden sonra yazmak çok zor geliyor kendimi her şeyde suçlu hissediyorum. Hastane kontrollerine ağlayarak gidiyor ağlayarak dönüyorum. Maalesef 9 yaşında kardeşimi kaybettim. Çok kötü bir süreçten geçiyorum.. ptesi saat 08.30 da sezaryan a gireceğim. Karmaşık duygular içerisindeyim hem korkuyor hem heyecanlanıyorum. Biraz mutlu hissettiğimde bile suçlu hissediyorum kardeşim çocuğum gibiydiAllah tan sabır dan başka bişey dileyemiyorum. Doğum yapan arkadaşların bebeklerine hayırlı ömürler diliyorum. Doğuma girecek olanlarında Allah yardımcısı olsun...
Amin çok teşekkür ederim Allah razı olsunAcını derinden hissediyorum. Keşke sana sarılıp acını azaltabilseydim. Çok üzüldüm kaybın için. Umarım gelecek olan bebeğin sana ve ailene umut olur, ışık olur, acılarınızı bir nebze olsun dindirirAllah sabır ve dayanma gücü versin size
![]()
Kiz zaten benim bu sıpa beni 9 aydir parmağında oynatıyor benim her gün nst çekiliyor doktorumun talimatı var dun gitmedim bugün beni mahvettiHer şey yolunda değil mi
Bende geçen gün aynısı yaşadım hatta senin gibi gittim nstde bir hareketlendi![]()
Kizlar ben dogurdum 38+6 2900 kg 49 cm spinal sezaryen . Hafif agrim var nebek henuz ememedi bakalim.
Yarın ekleyim canım iyi hatırlattınPapatya0593 canım tablo için eline sağlık, doğum yapanların yanına emoji koyman çok güzel olmuş. Arkadaş gözden kaçmış heralde, tabloya işlemek istersin belki
Galiba alandan dolayı çok şükür ciktim simdi nstden
Nasıl sonuçlarınız?Kiz zaten benim bu sıpa beni 9 aydir parmağında oynatıyor benim her gün nst çekiliyor doktorumun talimatı var dun gitmedim bugün beni mahvetti![]()
Ay canım hayırlısı ile doğsalar da sağlıkla biz de bir oh çeksekKiz zaten benim bu sıpa beni 9 aydir parmağında oynatıyor benim her gün nst çekiliyor doktorumun talimatı var dun gitmedim bugün beni mahvetti![]()
Resmen geliyooorAz önce nişanım geldisancı yok ama kasılmalarım aynı birde baskı gerçekten fark edilir bir durumda