2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    227
Kızlar ben bikac sey almaya başladım emzik aldım, mustelanin sampunini indirimde yakaladim aldım, e bebekte indirim yakaladım oyuncak aldim falan sizlerde başladınız mı. Son zamana biraksam çok pahalı her sey belimizi bükecek diye başladım Allah kullanmayı nasip etsin diye dua ediyorum artik sizce hata mi yapiyorum

Tabi indirimden almak mantiklida yine 20.haftayi falan gecicem başlamak için sanırım

Kan ilaçlarını partakol suyu ile de içebilirsiniz…
Aç içmediğinizde etkisi olmuyor değil ama neredeyse %10 etkisi oluyor. Yani tabletin %90 dışkıya dönüşüyor…
Evet ben onceki gebeligimde de 9 ay kullandim dogum sonrası da dahil.portalal suyu ile de ictigim oluyordu. Birde çay vs.ile icilmemeli yada yakin saatte icilmemeli diye biliyrm

Maden suyu o da her gün değil normalde de hiç sevmem ama yine soğuk iyi geliyor

Meyve suyu ayran su kola ne bulursam sıcakta valla günde bir kere kahve ve soda

Ben bisey iceceksem salgam içiyorum. 9 senedir asitli içecek içmiyorum. Şalgam ya da ayran tercihimdir.
Neyse az çok fikrim oldu ya internette herşey zararlı yazıyorlar neredeyse az tükettikten sonra sıkıntı olmaz herhalde.

Benim orda değil ama sag kalça kemiğimde bel de denilebilir. Böyle ince ince sizi gibi ,bicak batar gibi oldu dün.

İyi yapmışsın valla bide kız çıkarsa sevinçten uçarlar heralde
Maden suyunu bende pek sevmezdim şimdi daha da kötü acı geliyor tadı. Ağzımın tadı acı olunca hiçbir şey iyi gelmiyor ya. Su bile zorla içiyorum buara
Hadi yaaa ben de hiç olmadı özellikle günde 3 litreyi geçtiği oluyor suda özellikle

Şükür şimdilik tansiyon sıkıntım yok ama çok sevmeyince yine de fazla içmiyorum
Sevmiyorsan hiç zorlama canım
Ben bıraktım sigara ve kahveyi, kafeinsiz kahve almıştik ama içemiyorum bazen kahve içiyorum. Kimi doktor günde bir fincandan bisey olmaz diyor kimisi içilmez diyor. Bende kahveyi içince sigara icenler var diyorum
Kahveyi bırakamadım ben yaa günde 3-4 bardak içiyordum bi taneye çok zorlandım düşürünce hatta ama sigara tamamen bitti öğrendiğim gün benimde

Bende de oluyor damar çekiliyor hissi gibi değişik bi sızı

Bende 3-4 içiyordum. Kafeinsiz kahve aldim ama nasil bisey ya icemedim. Dün ve bugün içtim şimdi belki bisey olmaz mfk doktoru var biliyor musunuz mehmet fatih karslı mi neydi ismi o.icilir demişti . Ama emzirirken olmaz sanirim

Mehmet efendinin kafeinsiz Türk kahvesini mi denediniz tadından dolayı mı içemediniz
Kuzenim ve arkadaşlarım emzirirken de çok içtiler kahve çocuk etkilenmediği sürece sıkıntı olmuyor diyolar zaten etkilendiği anlaşılıyormuş uykusuzluk gaz falan deneye deneye ne yiyip ne içeceğini anlıyorsun diyolar

Evet Kafensiz mehmet efendi denedim, ben eylül de hamileyken almıştım 25 tane o zaman içtim cok kötü gelmiyordu .şimdi içerken tadi yapay geliyor, kokusu yok bilmiyorum şimdi normal içtim birkaç kere, ilerki zamanlara bakacam şimdi normal icerim diyorum.

Dediğim bölge de mi oluyor sende de canım. Hiç sordum mu doktora sebebini
Evet canım dediğin yerde oluyor sormadım ama internetten baktım rahim büyüdüğü için damar çekilmesi batması iğne batma gibi hislerle tabir edilen acı olabiliyormuş tahkimin genişleyip oradaki bi damarı gerdiği için oluyormuş

Aynen bencede çok abartmayınca zararı yok bide şey de yapabilirsin bir gün içip bir gün içmeyin de diyenler var öyle de yapabilirsin

Kızlar kendinizi çok kısıtlamayin daha yolumuz uzun doktorum canının çektiği şeyleri az da olsa ye yememen daha bı isteğini arttırır olumsuz etkilenirsin demişti
Aynen canım valla doğru neyi kısıtlarsam gün geçtikçe onu daha çok canım istiyor burda adıyaman ciğer kavurması meşhur ya onu sordum doktora yiyebilirsin dedi ama ben yinede sadece nefsimi köreltmek için az yedim ama yedşm yani sonuçta yemesem içimde kalırdı

Öyle şeylerden hiç sakinmiyorum kendimi ciğerin bebeğe ne zararı olabilir ki tabi leke çıkar hurafelerine inanmiyosak

Kızlar Günaydın..
Ben tatildeyim, alerjik bir bünyem var.
Sivrisinek vücudum da tepki yaptı büyük bir ihtimalle geçen sene de olmuştu enfeksiyon kapmıştım.
Hamilelikte kortizonlu iğne kullanan olmuş muydu ya da bu konu hakkında acil yardımcı olabilecek var mı?
Stelix jel sürüyorum ama faydası yok..
Yedikçe yediler, kimyasal losyon da sürmek istemedim vücuduma..

Öyle şeylerden hiç sakinmiyorum kendimi ciğerin bebeğe ne zararı olabilir ki tabi leke çıkar hurafelerine inanmiyosak
Hurafe deme annem yemiş ama eli bizzat ciğere değmiş sonra çenesinin yan tarafına dokunmuş bilmeden bana hamileyken orada leke var, millet ciğer yemiş dokunmuşsun demiş inanmamış böyle saçmalık mı olur diye kız kardeşimde yemiş bilinçli eli ile gözükmez bir yerine parmak basmış aynı yerde parmak basma gibi iz var

Benim arkadasım da denemek için ciğere dokunup beline sürmüş belinde beni var. İnanmayıp kardeşinde de ayağına sürmüş onun da ayağında var. Demekki yemek değil de dokunmak etkiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…