2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    227
Bugün canım çok fanta istedi asitli diye korkumdan içmedim ya.Siz iciyo musunuz?
Portakal sıkıp içine buz atarak telafi ediyorum. İçine maden suyu da atarsan belki bastırır Sigara içip doğuran arkadaşlarım var. Onları düşününce ben abartıyorum diyordum ama burda çok kişi aynı durumdaymış.

Aynen benimde hiçbir arkadaşım sigarayı bırakmadı kısıtlayan oldu ama tamamen bırakan hiç olmadı

4ay dolmadan rahat yok gibi zaten ya bu sıcaklarla

Benim gönlümden sağlıkla kız geçiyor. Çocuklarımda kız kardeş istiyor çok oyuzden daha söylemedim çocuklarıma. Cinsiyet belli olunca öyle söylerim yoksa soracaklar yazık devamlı

Hemen hemen tum doktorlar eczacilar kan ilaclarini ac oneriyor ama bende ac ilac icemem pek. Gerekte olmuyor sukur. Sen bunu doktoruna ilk gittiginde soyle ama belki baskq bisey yazar oneride bulunur
Kan ilaçlarını partakol suyu ile de içebilirsiniz…
Aç içmediğinizde etkisi olmuyor değil ama neredeyse %10 etkisi oluyor. Yani tabletin %90 dışkıya dönüşüyor…

Aynen benimde hiçbir arkadaşım sigarayı bırakmadı kısıtlayan oldu ama tamamen bırakan hiç olmadı
Ben bıraktım sigara ve kahveyi, kafeinsiz kahve almıştik ama içemiyorum bazen kahve içiyorum. Kimi doktor günde bir fincandan bisey olmaz diyor kimisi içilmez diyor. Bende kahveyi içince sigara icenler var diyorum

Kızlar göbeğimin altından rahmime doğru ince bir iğne hareket eder gibi keskin acı oluyor. Daha önce olduğunda iki,üç kez tekrar etmişti, onemsemedim ama şimdi 9 kez felan oldu .birden hızlıca girip çıkıyor. Siz de böyle bir durum var mı.kasik ağrısı değil ama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…