2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    227
Hurafe ama banada annem dedi bir sey yersen asla ellerini bir yerine sürme yıkamadan diye genel temizlik kuralları dedim bende ama aklima hep geliyor direk yıkamaya gidiyorum

Ay inşallah hurafedir ben ilk haftalarda çilek yedim her yerimi kaşıdım

Hurafe ama banada annem dedi bir sey yersen asla ellerini bir yerine sürme yıkamadan diye genel temizlik kuralları dedim bende ama aklima hep geliyor direk yıkamaya gidiyorum
Benim deneyen akrabam var ciğer ekledikten sonra görünmesin diye ayağının altını elledi. Ve çocuğun ayağının altında leke var bilimsel açıklaması yok ama gerçek demekki

Valla geçen sene bende öyle olmuştum şişti her yerim sivri sinek ısırığı yüzünden kolonyayla anca indirmiştim işe yarar mı bilmiyorum ama dene istersen

Ben bulanti yasamaya basladigim ilk zamanalrda doktorum arada bi cola zero ic sekersiz demisti.
Bence suyunu cikarmadiktan sonra arada icilebilir. Birkac yudum icseniz yetecek belki de zaten. Kendinizi o kadar strese sokmayin.
Aa çok şaşırdım Zero da aspartam var tatlandırıcı ve çok zararlı çocuklara da normal kola içmen daha iyi bence canım bi araştır istersen

Kizlar günaydın nasılsınız? Ay cinsiyet ogrenenlere çok sevindim malum ben bir ay daha öğrenemeyecegim doktorum sağolsun
Çok şükür canım prilam içmeyi unuttuğum halde güne güzel başladım sanırım bulantılarda azalıyor sen nasılsın? Senin doktor da geç söylüyor yaa sen kendi hastanene gidecektin gittin mi?

Canim cigeri bende sordum iyi pismisse yiyebilirsin demisti. Ben de bayramı bekliyorum yemek için

Kizlar günaydın nasılsınız? Ay cinsiyet ogrenenlere çok sevindim malum ben bir ay daha öğrenemeyecegim doktorum sağolsun

Bende pek beklemiyordum cinsyetin belli olacağını açıkcası sürpriz oldu ...Sizde öğrenirsiniz yeter ki sağlık olsun

Valla geçen sene bende öyle olmuştum şişti her yerim sivri sinek ısırığı yüzünden kolonyayla anca indirmiştim işe yarar mı bilmiyorum ama dene istersen
Yok o gibi şeyler fayda etmiyor bana kolonya, limon krem bile etmiyor kortizonlu krem ya da iğne gerekli

Çok şükür canım prilam içmeyi unuttuğum halde güne güzel başladım sanırım bulantılarda azalıyor sen nasılsın? Senin doktor da geç söylüyor yaa sen kendi hastanene gidecektin gittin mi?
Randevu bulamadım eşim de öğrenip napacaksin dedi çocuğu rahat bırak dedi ben iyiydim ama bugün uzun zaman sorna bulantım oldu anlamadım

Kızlar hamileyken diş cektiren var mi 20lik dişim zonklamaya başladı

Canım benimde kanal tedavisi olması gereken dişim var çürük iyice sinirlere kadar gitmiş dedi doktor ama ilk 3 ay bitsin dedi onu bekledim ama baya da ağrımaya başladı pipetle falan su içiyorum yani bir şey değince beynime vuruyor ağrısı resmen. O yüzden bayramdan sonra randevu alıp tedaviyi yaptırıcam inşaAllah 'da benimkisi çekilmeyecek seninkisi çekilir büyük ihtimalle 20'lik olduğu için hamileyken 2.ci üç ayda çekimde yapılıyor diş filmi de çekiliyor diye duymuştum birkaç kişiden ama diş doktoruna ve kadın doğum doktoruna danışman daha iyi olur tabii. Çok geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…