- 21 Şubat 2021
- 779
- 1.858
- 63
- 32
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #5.821
Canım benim Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah yavrunuKizlar mesajlarınızı tek tek okudum bana güzel dualar ettiniz Allah hepinizden razı olsun... Gözyaşlarıyla okudum emin olun... Doktordan bir saat önce çıktım ama kendimi yeni topwrlayabildim hala başım çok ağrıyor ve kalbim sıkışıyor. Şükür hiç bir sorun yok... Doktor bir saat kafasını inceledi ve hiçbir problem göremedi. Hatta tüm organlarına baktı onlarda gayet iyi dedi... Kafasin da ne gibi problem gördü anlamadım dedi ama her şeyi normal dedi. Düşünün orada bile ağlıyordum. Ama hata bende... Ben ilk hamileligimde de o doktora gittiğimde düşünün iki aylık hamile olmama rağmen bebeği görememişti. Doktorun normal değil dediği kafa ultrasonu aşağıda arkadaşlar... Ya bana iyi ders oldu bir daha asla o adama gitmem. Bu arada cinsiyeti de öğrendim detaylı da... Allah izin verirse kızım olacak... Hepinize tekrar teşekkür ederim, iyi ki varsınız... Bana kendimi çok iyi hissettirdiniz
Ben biraz korktum da bugün! geçen hafta 2.18 cm di bugün farklı bir doktora gittim bilmiyorum cihaz değişikliğinden dolayı mı ama 2.41 cm olmuş dedi. Her hafta bebeğin 1 cm büyümesi gerektiğini biliyorum biraz kafam karıştıHerhangi bir takibim olmadı.doktor ne derse o canım haftası da değişiyor önde mi arkadami gidiyor onu bile hesaplamiyorum. Çünkü benim son adet tarihim yok. Kürtajdan sonra adet olmadan hamile kaldım.ama en son geçen sali gittiğimde 2 cm demişti doktor.
Öyle canım bende Allah'a havale ediyorum yaşadığım korkunun haddi hesabi yokCanım benim Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah yavrunuSana bunu yaşatanı da Allah bildiği gibi yapsın ne diyeyim
İnşallah ilk ve son korkun olur bundan sonrası ferahlık içinde olurÖyle canım bende Allah'a havale ediyorum yaşadığım korkunun haddi hesabi yok
Ohh sevindim canım adına bu geçen seferki Plesanta aşağıda diyen doktor mu? İnsanın moralini nasıl bozuyorlar anlamıyorum yaa emin olmadan olumsuzu pat diye söylüyorlar.Kizlar mesajlarınızı tek tek okudum bana güzel dualar ettiniz Allah hepinizden razı olsun... Gözyaşlarıyla okudum emin olun... Doktordan bir saat önce çıktım ama kendimi yeni topwrlayabildim hala başım çok ağrıyor ve kalbim sıkışıyor. Şükür hiç bir sorun yok... Doktor bir saat kafasını inceledi ve hiçbir problem göremedi. Hatta tüm organlarına baktı onlarda gayet iyi dedi... Kafasin da ne gibi problem gördü anlamadım dedi ama her şeyi normal dedi. Düşünün orada bile ağlıyordum. Ama hata bende... Ben ilk hamileligimde de o doktora gittiğimde düşünün iki aylık hamile olmama rağmen bebeği görememişti. Doktorun normal değil dediği kafa ultrasonu aşağıda arkadaşlar... Ya bana iyi ders oldu bir daha asla o adama gitmem. Bu arada cinsiyeti de öğrendim detaylı da... Allah izin verirse kızım olacak... Hepinize tekrar teşekkür ederim, iyi ki varsınız... Bana kendimi çok iyi hissettirdiniz
Allah o hastahanede ki adamı bildiği gibi yapsın ya bana da 5 haftalık keseye senin kesen oluşmamış demişti iğne raporu için gidince de ağlaya ağlaya kendi doktoruma gitmiştim, nasıl iş yapıyor anlamıyorum arkadaşıma da kocaman cinsiyeti belli bebeğin bu bebek kıpırdamıyor durmuş kalbi demişti kızın ömrü gitti resmenKizlar mesajlarınızı tek tek okudum bana güzel dualar ettiniz Allah hepinizden razı olsun... Gözyaşlarıyla okudum emin olun... Doktordan bir saat önce çıktım ama kendimi yeni topwrlayabildim hala başım çok ağrıyor ve kalbim sıkışıyor. Şükür hiç bir sorun yok... Doktor bir saat kafasını inceledi ve hiçbir problem göremedi. Hatta tüm organlarına baktı onlarda gayet iyi dedi... Kafasin da ne gibi problem gördü anlamadım dedi ama her şeyi normal dedi. Düşünün orada bile ağlıyordum. Ama hata bende... Ben ilk hamileligimde de o doktora gittiğimde düşünün iki aylık hamile olmama rağmen bebeği görememişti. Doktorun normal değil dediği kafa ultrasonu aşağıda arkadaşlar... Ya bana iyi ders oldu bir daha asla o adama gitmem. Bu arada cinsiyeti de öğrendim detaylı da... Allah izin verirse kızım olacak... Hepinize tekrar teşekkür ederim, iyi ki varsınız... Bana kendimi çok iyi hissettirdiniz
Canımmmm kaç gündür giremedim neler olmuş çok geçmiş olsunKizlar mesajlarınızı tek tek okudum bana güzel dualar ettiniz Allah hepinizden razı olsun... Gözyaşlarıyla okudum emin olun... Doktordan bir saat önce çıktım ama kendimi yeni topwrlayabildim hala başım çok ağrıyor ve kalbim sıkışıyor. Şükür hiç bir sorun yok... Doktor bir saat kafasını inceledi ve hiçbir problem göremedi. Hatta tüm organlarına baktı onlarda gayet iyi dedi... Kafasin da ne gibi problem gördü anlamadım dedi ama her şeyi normal dedi. Düşünün orada bile ağlıyordum. Ama hata bende... Ben ilk hamileligimde de o doktora gittiğimde düşünün iki aylık hamile olmama rağmen bebeği görememişti. Doktorun normal değil dediği kafa ultrasonu aşağıda arkadaşlar... Ya bana iyi ders oldu bir daha asla o adama gitmem. Bu arada cinsiyeti de öğrendim detaylı da... Allah izin verirse kızım olacak... Hepinize tekrar teşekkür ederim, iyi ki varsınız... Bana kendimi çok iyi hissettirdiniz
Sağolasin canım benim 1 ay sonra gel dedi ozamn kesin belli olur ama kıza benziyor dedi bide ya kız çocukları hemen bukadar belli ediyormu kendileriniCanım gözünaydın inşallah gönlünden geçen gibi olur sağlıkla da kucağına alırsın ne zaman netleştirecekmiş doktor
İnşallah canımİnşallah ilk ve son korkun olur bundan sonrası ferahlık içinde olur
Evet canım ama o konuda haklıymışOhh sevindim canım adına bu geçen seferki Plesanta aşağıda diyen doktor mu? İnsanın moralini nasıl bozuyorlar anlamıyorum yaa emin olmadan olumsuzu pat diye söylüyorlar.
Amin canım inan on yilimi çaldı benden... Allah'a havale ediyorum. Bir saat inceledi Suat bey çocuğun kafası normal dediAllah o hastahanede ki adamı bildiği gibi yapsın ya bana da 5 haftalık keseye senin kesen oluşmamış demişti iğne raporu için gidince de ağlaya ağlaya kendi doktoruma gitmiştim, nasıl iş yapıyor anlamıyorum arkadaşıma da kocaman cinsiyeti belli bebeğin bu bebek kıpırdamıyor durmuş kalbi demişti kızın ömrü gitti resmen
Neyse biz iyi yanından bakalım minik sağlıklı ve iyi şükürler olsun hemde prenses cinsiyeti de belli oldusana en başta not almışım kız hissediyorum diye tutmuş Rabbim hiç birimize evladı ile ilgili böyle sağlıkla ilgili korkular yaşatmasın hepimiz işinin ehli iyi doktorlar ile karşılaşalım inşallah
Amin canım inşallah çok zorCanımmmm kaç gündür giremedim neler olmuş çok geçmiş olsunRabbim evlatla imtihan etmesin hiçbirimizi
Çok sağol canım amin inşallahDilyy çok sevindim iyi olmasına canım.Ne yazikki herkes doktorluk yapamıyor.Neyse güzel kızımız hayırlı olsun
Nasıl bir kafa yaşıyor bilmiyorum ay ben artık tövbe ettim zaten asla gitmem onaAmin canım inan on yilimi çaldı benden... Allah'a havale ediyorum. Bir saat inceledi Suat bey çocuğun kafası normal dedi
Bende canım bir daha asla gitmem...Nasıl bir kafa yaşıyor bilmiyorum ay ben artık tövbe ettim zaten asla gitmem ona
Yaa ne kadar sinir bozucu doktorlar var en hassas olduğumuz dönemdeyiz bide böyle şeyler yapıyorlar. çok şükür bisey yokmuş canım. Çok sevindim ikimizinde kızı oluyormuş gözün aydınKizlar mesajlarınızı tek tek okudum bana güzel dualar ettiniz Allah hepinizden razı olsun... Gözyaşlarıyla okudum emin olun... Doktordan bir saat önce çıktım ama kendimi yeni topwrlayabildim hala başım çok ağrıyor ve kalbim sıkışıyor. Şükür hiç bir sorun yok... Doktor bir saat kafasını inceledi ve hiçbir problem göremedi. Hatta tüm organlarına baktı onlarda gayet iyi dedi... Kafasin da ne gibi problem gördü anlamadım dedi ama her şeyi normal dedi. Düşünün orada bile ağlıyordum. Ama hata bende... Ben ilk hamileligimde de o doktora gittiğimde düşünün iki aylık hamile olmama rağmen bebeği görememişti. Doktorun normal değil dediği kafa ultrasonu aşağıda arkadaşlar... Ya bana iyi ders oldu bir daha asla o adama gitmem. Bu arada cinsiyeti de öğrendim detaylı da... Allah izin verirse kızım olacak... Hepinize tekrar teşekkür ederim, iyi ki varsınız... Bana kendimi çok iyi hissettirdiniz
Aynen canım insanın ömründen ömür çalıyorlar... Hala başımın ağrısı geçmedi. Evet kız annesi olacağızYaa ne kadar sinir bozucu doktorlar var en hassas olduğumuz dönemdeyiz bide böyle şeyler yapıyorlar. çok şükür bisey yokmuş canım. Çok sevindim ikimizinde kızı oluyormuş gözün aydın
Bilgim yok canım bir anormallik olsa doktor söyler bence canım.ben bir hafta ara ile gittiğimde 1.5 dan 2 cm olmuştu yani yarım cm büyümüştüBen biraz korktum da bugün! geçen hafta 2.18 cm di bugün farklı bir doktora gittim bilmiyorum cihaz değişikliğinden dolayı mı ama 2.41 cm olmuş dedi. Her hafta bebeğin 1 cm büyümesi gerektiğini biliyorum biraz kafam karıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?