- 28 Haziran 2015
- 443
- 339
- 103
- 30
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #5.861
Eder canım benim bir çok arkadaşım 11 yada 12 de öğrendi kızları olacağınıSağolasin canım benim 1 ay sonra gel dedi ozamn kesin belli olur ama kıza benziyor dedi bide ya kız çocukları hemen bukadar belli ediyormu kendilerini
Aslında hep erkek diyordum öyle hissediyordum doktorum kız diyince çok şaşırdım tabi çok sevindimde belli olmuyor ya inan burda birisi doğuma girmeden 1 saat önce bile doktoru erkek dedi ama kız doğdu yani sen düşün artık inşallah öyle olmaz benimki şuan kızım diye okşuyorum onuEder canım benim bir çok arkadaşım 11 yada 12 de öğrendi kızları olacağınıinşallah değişmez çünkü kendini kıza adapte edip yada erkeğe hiç farketmez tam tersi çıkınca insan bi tuhaf oluyor
Çok sağol canim Allah razı olsunOyy Allahim cok şükürcok endişelendik kuzum ya..
Sağlıkla al kucağını kızını insallah cok sevindim
Sağol canım amin inşallahGözün aydın canım ya nasıl sevindim senin adınasağlıkla gelsin minik kız
Sağol canım sen bilirsin çok emindi cinsiyeti söylerken cinsel organına kadar gördüm dedi değişmez herhalde ekleÇok şükür canım çok sevindimcinsiyeti de ekliyorum tabloya
Sağol canım kendimi toparlamam uzun oldu hala gece oldu bak uyuyamıyorum... Çok zor Allah'ım kimseye yaşatmasın. Bizim oğlan kardeş istemiyorCanımm çok sevindim hayırlı haberlerle dönmüşsün şükürvalla korktuk burda öyle yazıp ortadan kaybolunca oğluşuna verdin mi kız müjdesini gözünaydın bu arada
İnşallah vallaa öylesi daha zorAslında hep erkek diyordum öyle hissediyordum doktorum kız diyince çok şaşırdım tabi çok sevindimde belli olmuyor ya inan burda birisi doğuma girmeden 1 saat önce bile doktoru erkek dedi ama kız doğdu yani sen düşün artık inşallah öyle olmaz benimki şuan kızım diye okşuyorum onu
Kolay değil canım yaşadığın şey zor bi olaydı ve travma yaşatt doktor resmen sana amin canım valla neyseki geçti gitti şükürSağol canım kendimi toparlamam uzun oldu hala gece oldu bak uyuyamıyorum... Çok zor Allah'ım kimseye yaşatmasın. Bizim oğlan kardeş istemiyoro yüzden şimdilik onunla bu konuları çok konusmuyoruz
Çok şükür canım Rabbim bir daha aynı darlığı yaşatmasın sana ve hiçbir anneyeKizlar mesajlarınızı tek tek okudum bana güzel dualar ettiniz Allah hepinizden razı olsun... Gözyaşlarıyla okudum emin olun... Doktordan bir saat önce çıktım ama kendimi yeni topwrlayabildim hala başım çok ağrıyor ve kalbim sıkışıyor. Şükür hiç bir sorun yok... Doktor bir saat kafasını inceledi ve hiçbir problem göremedi. Hatta tüm organlarına baktı onlarda gayet iyi dedi... Kafasin da ne gibi problem gördü anlamadım dedi ama her şeyi normal dedi. Düşünün orada bile ağlıyordum. Ama hata bende... Ben ilk hamileligimde de o doktora gittiğimde düşünün iki aylık hamile olmama rağmen bebeği görememişti. Doktorun normal değil dediği kafa ultrasonu aşağıda arkadaşlar... Ya bana iyi ders oldu bir daha asla o adama gitmem. Bu arada cinsiyeti de öğrendim detaylı da... Allah izin verirse kızım olacak... Hepinize tekrar teşekkür ederim, iyi ki varsınız... Bana kendimi çok iyi hissettirdiniz
Aynen öyle canım resmen travma olduKolay değil canım yaşadığın şey zor bi olaydı ve travma yaşatt doktor resmen sana amin canım valla neyseki geçti gitti şüküryaaa hadi bakalım inşallah sıcak bakar bu fikre ilerde
Amin canım inşallah hiç kimseye yaşatmasınÇok şükür canım Rabbim bir daha aynı darlığı yaşatmasın sana ve hiçbir anneyebak her şerde bir hayır vardır o kadar cinsiyetini öğrenmek istiyordun bu da vesile oldu böyle olmasaydı daha iyi olurdu tabii ama yapacak bir şey yok canım hayırlısı olsun sıkma artık canını
Düşükleeer,dış gebelikYarın kontrolüm var çok heyecanlıyım yaşadığım onca kötü olaydan sonra ödüm kopuyor kötü çıkacak yine diye Rabbim korktuklarımıza uğratmasınİkili test konusunda doktoruma danışacağım yaş 34 olunca yaştan dolayı riskli çıkabiliyormuş öyle birşey varsa kesin hiç yaptırmam canımı da sıkmam ama yok herkeste olmuyor derse yaptıracağım şimdiden heyecanlıyım görebileceğim için
Ahahah benim oglum 6 yasinda kardes istiyor ama erkek kardes istiyor. Bazen diyorum insallah erkektir uzulmesin oglum diyeSağol canım kendimi toparlamam uzun oldu hala gece oldu bak uyuyamıyorum... Çok zor Allah'ım kimseye yaşatmasın. Bizim oğlan kardeş istemiyoro yüzden şimdilik onunla bu konuları çok konusmuyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?