2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    227
Sağolasin canım benim 1 ay sonra gel dedi ozamn kesin belli olur ama kıza benziyor dedi bide ya kız çocukları hemen bukadar belli ediyormu kendilerini
Eder canım benim bir çok arkadaşım 11 yada 12 de öğrendi kızları olacağını inşallah değişmez çünkü kendini kıza adapte edip yada erkeğe hiç farketmez tam tersi çıkınca insan bi tuhaf oluyor

Ne güzel kusmuyorum dedigim gün kendi kendime nazar değdiriyorum neyi fark ettim ayrıca kızlar kustuktan sonra yüzümde kırmızı ufak noktacıklar çıkıyor göz altlarımda 3 4 gün cilli gibi dolanıp sonra geçiyor

Aslında hep erkek diyordum öyle hissediyordum doktorum kız diyince çok şaşırdım tabi çok sevindimde belli olmuyor ya inan burda birisi doğuma girmeden 1 saat önce bile doktoru erkek dedi ama kız doğdu yani sen düşün artık inşallah öyle olmaz benimki şuan kızım diye okşuyorum onu

Canımm çok sevindim hayırlı haberlerle dönmüşsün şükür valla korktuk burda öyle yazıp ortadan kaybolunca oğluşuna verdin mi kız müjdesini gözünaydın bu arada
Sağol canım kendimi toparlamam uzun oldu hala gece oldu bak uyuyamıyorum... Çok zor Allah'ım kimseye yaşatmasın. Bizim oğlan kardeş istemiyor o yüzden şimdilik onunla bu konuları çok konusmuyoruz

İnşallah vallaa öylesi daha zor sağlıkla gelsin minikler inşallah

Sağol canım kendimi toparlamam uzun oldu hala gece oldu bak uyuyamıyorum... Çok zor Allah'ım kimseye yaşatmasın. Bizim oğlan kardeş istemiyor o yüzden şimdilik onunla bu konuları çok konusmuyoruz
Kolay değil canım yaşadığın şey zor bi olaydı ve travma yaşatt doktor resmen sana amin canım valla neyseki geçti gitti şükür yaaa hadi bakalım inşallah sıcak bakar bu fikre ilerde

Çok şükür canım Rabbim bir daha aynı darlığı yaşatmasın sana ve hiçbir anneye bak her şerde bir hayır vardır o kadar cinsiyetini öğrenmek istiyordun bu da vesile oldu böyle olmasaydı daha iyi olurdu tabii ama yapacak bir şey yok canım hayırlısı olsun sıkma artık canını

Amin canım inşallah hiç kimseye yaşatmasın aynen öyle böyle olmasa daha iyi olurdu tabi ama nasip böyleymiş

Düşükleeer,dış gebelik Rabbim dert vermesin bunlatla son bulsun inşallah

Kızlar çıktım kontrolden 1,7 ense kalınlığı , 50 mm boyu çıktı minnoş minnoş zıplıyordu ayyyy çok güzel Rabbim herkesin evladına sağlık sıhhat versin takviye verdi onları alıyoruz şimdi, ikili testi yapalım dedi doktor yaştan dolayı yüksek çıkarsa canım sıkılır boluna dedim çıkamayabilir dedi.10-15 gün sonra çıkacak nasipse iyi sonuçlar alalım inşallah

Ahahah benim oglum 6 yasinda kardes istiyor ama erkek kardes istiyor. Bazen diyorum insallah erkektir uzulmesin oglum diye diyorum ki kiz da olabilir annecim diyorum. O zaman ikinci olacak kardeşim erkek olur belki diyo erkek kardes buldurana kadar dogurtacak beni kendince

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…