- 2 Ekim 2015
- 1.800
- 2.028
- 133
- 37
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
- #5.901
Ya bende heryerde 9 ve 10.hafta en yoğun diye duydum bulantıları hep 12.haftaya gelsem dedim tam geldim bu hafta kussam da geçmedi bulantılarım tavan yaptı. İnşallah bu haftadan sonra azalır sıcakta gerçekten zor oluyor Allah'ım kolaylıkla geçsin bu yaz hepimizeSadece cocuklara mi kimseye faydali degil canim haklisin. Ama iste dedigim seye geliyoruz. Doktor ac da sise sise kafana dik demedi. Ara ara, birkac yudum aldim, dedigi gibi sakinlestirdi bulantimi. Ama benim hicbir zaman cola ve turevleriyle aram iyi olmadigi icin de devami gelmedi. Benim doktorumun bana su ana kadar yeme icmeyle ilgili herhangi bir kisitlamasi asla olmadi. Suyunu cikarmadiktan sonra her seyin yiyip icilebilcegini soyluyor. Kilo kontolunu birakma diyor. Ciger konusunda da kuzu cigeri ye dedi. Cok faydaliymis. Guzel temizlenmis olsun, haftada iki kere dahi yiyebilirsin dedi.
Bana su ana kadar herhangi ek vitamin takviye vs baslamadi. Folik asiti de 14.haftaya kadar kullanicaz dedi. Ben aralqrda aksatiyorum o ayri.
10. haftanin icindeyiz. Bu hafta beta hcgnin en peak yaptigi haftaymis. Bulanti kusmalarin bu haftadan sonra dususe gecicek dedi. Onun haricinde cok sukur her sey yolunda.