2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    227
Ya ne güzel bir kız bir erkek derya 12 erken rahmine dedi sen kime gidiyorsun canım
Şeyma Fadıloğluna gidiyorum canımm 11 haftalıkken bile erkeğe benziyor demişti. Iki seferdir de baya uğraşıyor görmek için geçen hafta bacak arasına kordon birikmişti %85 erkek demişti. Dayanamadım kontrole gittim bugün, baya baya pipi vardı. Bundan sonra değişirse mucize falan olur benim hayalim iki kızdı ama Rabbim ne verirse başım üstüne sağlıklı ve hayırlı evlat olsun yeter

Kızlar Demir hapına başlayan var mı ayıptır söylemesi ben 5 gündür kullanıyorum ve ishalim hiç bitmiyor hadi siyah zift gibi olmasını anladım ama neden böyle oldu onu anlamadım var mı bu durumu yaşayan merak ettim :)

Benim çok ağrım vardı hatta 3 gün uyutmayan bir ağrıydı geçen hafta kontrölüm varken sordum normal gözüküyor dedi her şey bir idrarda intihap çıktı o kadar bebek büyüyor ondandır dedi geçti

Kızlar 60la hamile kaldim bugün 16+1 3.5 kg almışım. Sizler ne kadar kilo aldınız ya da verdiniz ?? Bebegim büyüyor diye seviniyorum ama sonra nasil vercez diye de korkuyorum ben
Ben 70 ile hamile kaldım şuan 65 bazen 64 görüyorum eskisine nazaran şimdi yiyiyorum ama her yediğim bir süre sonra çıkıyor

Kızlar 60la hamile kaldim bugün 16+1 3.5 kg almışım. Sizler ne kadar kilo aldınız ya da verdiniz ?? Bebegim büyüyor diye seviniyorum ama sonra nasil vercez diye de korkuyorum ben
74le kaldim 71e düştüm sanirim 72yim suan. Oglumda 70le kalip 85le doğurmuştum sanirim bunda 90la doğuma giderim
Ben basladim ama aksine kabızlık yapar demir hapi. Kronik anemim var benim demir icmekten nefret ederim kabizlik yuzunden. Ama mecbur basladik bir gun icip bir gun ara veriyorum ben de

Bende gün aşırı kullanıyorum.bu hafta kanda Demir’e baktırıcam iyiyse öyle devam ederim

Ben 64 le hamile kaldım.başlarda 63-62 kere kadar indim.en son geçen hafta kontrolde 64 düm.başlangıç kiloma çıkmışım.ilk gebeliğimde 20 kg almıştım bunda okadar almamaya çalışıyorum.gerçi ilkindeki hep ödemdi 1 ay içinde sadece 6 kg fazlalığım kalmıştı.heryerim su toplamış yavaş yavaş 1 ayda gitti hepsi.bunda öyle olmaz inşallah çünkü kilo inanılmaz bel ağrısı yaptı bende 15 dakikadan fazla oturamıyorduk arabada falan

Bende 3kilo olmuştur aldığım 15+1 im. En son 12.haftamda 2kilo almıştım birdaha bakamadım evdeki tartım bozuldu. Oyuzden hep aynı yerde bakayım diye doktorda bakıyorum haftaya öğreneceğim nekadar almışım bakalım 2dogumumda da kolay vermiştim pek kilo tutmuyor vücudum ama yaş 34oldu bundan sonra ne olur göreceğiz. Birde kıza hamilelikte kilo kalır deniyor nekadar doğru bilmiyorum ama 2oglumda da gerçekten 1kilo bile kalmadı bende sadece göbeğimin derisi normal olarak biraz yumuşadı. Aktif spora da dönemedim 2cocukla

Benim de istahim yok. En zoru et urunleri / yemekleri zorla yutuyorum onlari da.
Meyveleri nedense bol tuketiyorum ve yogurt sut peynir , corbalar da iyi geliyor bu sicaklarda bile :)
Her gun badem ya da ceviz fistik tuketiyorum
Et ürünü hele ki mangal kokusu mahvediyor beni ya. Birde yazlıkta oturuyoruz hergun biyerlerde mangal yakan var nasıl kötü geliyor kokular

Aynı ilaclari kullanıyorum ben de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…