- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #7.821
Yarın tam 15 hafta .7 verdim ve hala 1 gram alamadım ((((Kızlar 60la hamile kaldim bugün 16+1 3.5 kg almışım. Sizler ne kadar kilo aldınız ya da verdiniz ?? Bebegim büyüyor diye seviniyorum ama sonra nasil vercez diye de korkuyorum ben
Ben de 60la hamile kaldım, 2 kg almışımKızlar 60la hamile kaldim bugün 16+1 3.5 kg almışım. Sizler ne kadar kilo aldınız ya da verdiniz ?? Bebegim büyüyor diye seviniyorum ama sonra nasil vercez diye de korkuyorum ben
Şeyma Fadıloğluna gidiyorum canımm 11 haftalıkken bile erkeğe benziyor demişti. Iki seferdir de baya uğraşıyor görmek içinYa ne güzel bir kız bir erkek derya 12 erken rahmine dedi sen kime gidiyorsun canım
Hcgyi gordum ben deİkinci sıra HCG yazıyor
Benim çok ağrım vardı hatta 3 gün uyutmayan bir ağrıydı geçen hafta kontrölüm varken sordum normal gözüküyor dedi her şey bir idrarda intihap çıktı o kadar bebek büyüyor ondandır dedi geçti15+5 oldum bugün. 2 gündür vajinada batma hissi var. İğne batar gibi oluyor arada. Rahim büyüdüğü için normal diye düşünüyorum ama tedirginim. Sabahları coraspin, akşamları 1 progestan fitil kullanıyorum ekstra bişe kullanma kan değerlerin iyi demişti. Kontrol 3 hafta sonra. Bu şikayetle dr a giden var mı? Normal diyip gönderirler diye bekliyorum.
Ben 70 ile hamile kaldım şuan 65 bazen 64 görüyorum eskisine nazaran şimdi yiyiyorum ama her yediğim bir süre sonra çıkıyorKızlar 60la hamile kaldim bugün 16+1 3.5 kg almışım. Sizler ne kadar kilo aldınız ya da verdiniz ?? Bebegim büyüyor diye seviniyorum ama sonra nasil vercez diye de korkuyorum ben
Bende tam tersine kabızlık yapıyorKızlar Demir hapına başlayan var mı ayıptır söylemesi ben 5 gündür kullanıyorum ve ishalim hiç bitmiyor hadi siyah zift gibi olmasını anladım ama neden böyle oldu onu anlamadım var mı bu durumu yaşayan merak ettim :)
74le kaldim 71e düştüm sanirim 72yim suan. Oglumda 70le kalip 85le doğurmuştum sanirim bunda 90la doğuma giderimKızlar 60la hamile kaldim bugün 16+1 3.5 kg almışım. Sizler ne kadar kilo aldınız ya da verdiniz ?? Bebegim büyüyor diye seviniyorum ama sonra nasil vercez diye de korkuyorum ben
Ben basladim ama aksine kabızlık yapar demir hapi. Kronik anemim var benim demir icmekten nefret ederim kabizlik yuzunden. Ama mecbur basladik bir gun icip bir gun ara veriyorum ben deKızlar Demir hapına başlayan var mı ayıptır söylemesi ben 5 gündür kullanıyorum ve ishalim hiç bitmiyor hadi siyah zift gibi olmasını anladım ama neden böyle oldu onu anlamadım var mı bu durumu yaşayan merak ettim :)
Bende gün aşırı kullanıyorum.bu hafta kanda Demir’e baktırıcam iyiyse öyle devam ederim74le kaldim 71e düştüm sanirim 72yim suan. Oglumda 70le kalip 85le doğurmuştum sanirim bunda 90la doğuma giderim
Ben basladim ama aksine kabızlık yapar demir hapi. Kronik anemim var benim demir icmekten nefret ederim kabizlik yuzunden. Ama mecbur basladik bir gun icip bir gun ara veriyorum ben de
Niye ben almiyorum ya hala kürdan gibiyim almak istiyorum bende62ydim 64 üm hadi bakalım
Alırsın kuzu alırsın bu aydan sonra hızla alcaz.Senlede günü gününe aynı gebeliğimizNiye ben almiyorum ya hala kürdan gibiyim almak istiyorum bende
Bende 3kilo olmuştur aldığım 15+1 im. En son 12.haftamda 2kilo almıştım birdaha bakamadım evdeki tartım bozuldu. Oyuzden hep aynı yerde bakayım diye doktorda bakıyorum haftaya öğreneceğim nekadar almışım bakalımKızlar 60la hamile kaldim bugün 16+1 3.5 kg almışım. Sizler ne kadar kilo aldınız ya da verdiniz ?? Bebegim büyüyor diye seviniyorum ama sonra nasil vercez diye de korkuyorum ben
Et ürünü hele ki mangal kokusu mahvediyor beni ya. Birde yazlıkta oturuyoruz hergun biyerlerde mangal yakan var nasıl kötü geliyor kokularBenim de istahim yok. En zoru et urunleri / yemekleri zorla yutuyorum onlari da.
Meyveleri nedense bol tuketiyorum ve yogurt sut peynir , corbalar da iyi geliyor bu sicaklarda bile :)
Her gun badem ya da ceviz fistik tuketiyorum
Değil diye biliyorum kombine olana bakıyorlarTesekkur ederim sadece yas 444:1 cikmis o tek basina önemli mi acaba daha doktorla gorusmedim yuz yuze
Anlamadım canım nasıl folik asit ben genetik testi söylemiştimMhftr 1298 folik asit pıhtılaşma değil…
Aynı ilaclari kullanıyorum ben deYarın bende covid için hatırlatma dozu olacağım sözde hamile kalmadan halledeyim diye 3 doz oldum ama hamile kalıncaya yine baya zaman geçti
Bu aradaPembis Hayaller bugün de kontrole gittim yine kız dedi bence artık değişmez beni de yazabilirsin bugün işe beraber kullanılan ilaçlarım coraspirin, oksapar, d vitamini, decavit, omega 3 birde demir ilacı
Allah acil şifalar versin, kötü düşünme lütfenCanım böbreğimde taş varmış düşüşe geçerse sancılı olduğu için doğumu da başlatabilirmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?