2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    227
Ben de ilkinde magnorm kullanmistim simdi agri başladığından bu yana daha doktora gitmedim muhtemelen o da magnezyum verir.

Benim de kalçayla bacak kemiğinin birleştiği yer gece uyurken ne tarafa dönersem o taraf ağrıyor bi süre sonra.sanırım üzerine çok yatınca oluyor çünkü her gece olmuyor.gündüz de durduk yere ağrı olmuyor.bugün mesela sol çok ağrıyor sanırım o tarafa uzun yattım

Benim de dozum aynı eğer son aylarda aşırı kilo alırsan doz yükseltiriz dedi
Bana da aynısı dedi doktor.
İlk aylarda aile hekimi elimde 6 tane var 0.6 lık, yazmayayım bunları kullan dedi.
Daha rapor çıkmadığı için doktora sormuştum.
Olur kullan rapor çıkınxa yeniden doz ayarlarız dedi.
İkisinde de sorun olmadı

Ben de ilkinde magnorm kullanmistim simdi agri başladığından bu yana daha doktora gitmedim muhtemelen o da magnezyum verir.
Aynen bi doktor ile görüşüp ilaç kullanmakta fayda var.
Progestron dizlerdeki eklem sıvısının düzeyini değiştiriyormuş.
Ayrılar ondan oluyormuş.
Eklem olan her yerde olabilir demişti..

Aynen bende başında öyle kullandım elimde biraz daha var onu da sonlarda lazım olursa kullanacağım fazla gelse zaten direk kanama yapıyor çoğu kişide şükür benim ne leke nede burun kanaması vs oldu başta çok takip ettim

Kızlar 60la hamile kaldim bugün 16+1 3.5 kg almışım. Sizler ne kadar kilo aldınız ya da verdiniz ?? Bebegim büyüyor diye seviniyorum ama sonra nasil vercez diye de korkuyorum ben
Istahiniz nasil kizlar diye sormak icin girdim mesajinizi gordum benim hic istahim yok ya tum gun yedigim corba, domates, salatalik, peynir bir de meyve. Ben 56 ile kaldim hic kilo almadim uzerine de 1 kilo vermisim insallah bebek kotu etkilenmez ya Allahtan vitamin mineral haplari var.

Kızlar 60la hamile kaldim bugün 16+1 3.5 kg almışım. Sizler ne kadar kilo aldınız ya da verdiniz ?? Bebegim büyüyor diye seviniyorum ama sonra nasil vercez diye de korkuyorum ben
Ya ben başlarda 1,5 kilo falan aldım.sonra Bi daha tartılmadım 1. Trimester'ın sonlarına doğru mide bulantısı iştah kaybı falan çok yemedim ama sağlıklı şeyler tüketmeye çalıştım. Sanki ondan sonra almamışım gibi hissediyorum. Umarım vermemişimdir.

Maalesef ben de 3,5 kilo aldım şimdiden ve ne yazık ki kilo vermekte zorlanan bir bünyem var kızımda aldıklarımı 4 senedir atamadım. Bu kez çok dikkat edicem dedim yine alıyorum

Benim de istahim yok. En zoru et urunleri / yemekleri zorla yutuyorum onlari da.
Meyveleri nedense bol tuketiyorum ve yogurt sut peynir , corbalar da iyi geliyor bu sicaklarda bile :)
Her gun badem ya da ceviz fistik tuketiyorum

Mrb benimde oldu bayramda canim doktoruma sordum kontrolde rahim buyuyor normal dedi ama rahim ağzını kontrol etmisti tabi. Kanama olmadığı sürece geçen agri sancilardan korkma dedi.

Merhaba, bende 54le hamile kaldim. Su ana kadar 2 kilo almisim :)
Sag saglim buyusunler bebisler
M Meraklihatunnn bende 52 kg ile hamile kaldim yarim kilo almisim kizimada 51 ilw kaldim toplam 16 kilo almıştım. Bakalim hayırlısı saglikli olsunlarda bizde sağlıklı olalim da önemlisi o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…