- 27 Eylül 2020
- 7.637
- 11.179
- 248
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #7.801
Benim de dozum aynı eğer son aylarda aşırı kilo alırsan doz yükseltiriz dediBenimde durumum aynı.
Bende 9 ay boyunca oksapar 0.4 kullanacağım.
Pai tecrübeli doktorlar risk olarak görüyor..
Ben de ilkinde magnorm kullanmistim simdi agri başladığından bu yana daha doktora gitmedim muhtemelen o da magnezyum verir.Benim gebelik ilk ayları oldu. Gece özellikle ağrıdan uyuyamıyordum. Doktor ile görüşünce ya magnezyum eksikliği ya da artan progestron yapar dedi.
Vücut alıştıkça geçecektir. Magnimore kullandım.
Eğer geçmezse fizik tedavi ile görüş farklı bir durum olabilir demişti…
Bana da aynısı dedi doktor.Benim de dozum aynı eğer son aylarda aşırı kilo alırsan doz yükseltiriz dedi
Aynen bi doktor ile görüşüp ilaç kullanmakta fayda var.Ben de ilkinde magnorm kullanmistim simdi agri başladığından bu yana daha doktora gitmedim muhtemelen o da magnezyum verir.
Bunu dun okudum ben de bir yerdeAynen bi doktor ile görüşüp ilaç kullanmakta fayda var.
Progestron dizlerdeki eklem sıvısının düzeyini değiştiriyormuş.
Ayrılar ondan oluyormuş.
Eklem olan her yerde olabilir demişti..
Aynen bende başında öyle kullandım elimde biraz daha var onu da sonlarda lazım olursa kullanacağımBana da aynısı dedi doktor.
İlk aylarda aile hekimi elimde 6 tane var 0.6 lık, yazmayayım bunları kullan dedi.
Daha rapor çıkmadığı için doktora sormuştum.
Olur kullan rapor çıkınxa yeniden doz ayarlarız dedi.
İkisinde de sorun olmadı
Istahiniz nasil kizlar diye sormak icin girdim mesajinizi gordumKızlar 60la hamile kaldim bugün 16+1 3.5 kg almışım. Sizler ne kadar kilo aldınız ya da verdiniz ?? Bebegim büyüyor diye seviniyorum ama sonra nasil vercez diye de korkuyorum ben
Ya ben başlarda 1,5 kilo falan aldım.sonra Bi daha tartılmadım 1. Trimester'ın sonlarına doğru mide bulantısı iştah kaybı falan çok yemedim ama sağlıklı şeyler tüketmeye çalıştım. Sanki ondan sonra almamışım gibi hissediyorum. Umarım vermemişimdir.Kızlar 60la hamile kaldim bugün 16+1 3.5 kg almışım. Sizler ne kadar kilo aldınız ya da verdiniz ?? Bebegim büyüyor diye seviniyorum ama sonra nasil vercez diye de korkuyorum ben
Maalesef ben de 3,5 kilo aldım şimdiden ve ne yazık ki kilo vermekte zorlanan bir bünyem var kızımda aldıklarımı 4 senedir atamadım. Bu kez çok dikkat edicem dedim yine alıyorumKızlar 60la hamile kaldim bugün 16+1 3.5 kg almışım. Sizler ne kadar kilo aldınız ya da verdiniz ?? Bebegim büyüyor diye seviniyorum ama sonra nasil vercez diye de korkuyorum ben
Benim de istahim yok. En zoru et urunleri / yemekleri zorla yutuyorum onlari da.Istahiniz nasil kizlar diye sormak icin girdim mesajinizi gordumbenim hic istahim yok ya tum gun yedigim corba, domates, salatalik, peynir bir de meyve. Ben 56 ile kaldim hic kilo almadim uzerine de 1 kilo vermisim insallah bebek kotu etkilenmez ya Allahtan vitamin mineral haplari var.
Tamamdır canımPembis Hayaller Canım listeye beni de ekleyebilirsin. Erkek 11.haftadan beri erkeğe benzetiyor doktorum. Bugün pipiyi baya gördük. Artık değişmez heralde
Merhaba, bende 54le hamile kaldim. Su ana kadar 2 kilo almisim :)Kızlar 60la hamile kaldim bugün 16+1 3.5 kg almışım. Sizler ne kadar kilo aldınız ya da verdiniz ?? Bebegim büyüyor diye seviniyorum ama sonra nasil vercez diye de korkuyorum ben
Mrb benimde oldu bayramda canim doktoruma sordum kontrolde rahim buyuyor normal dedi ama rahim ağzını kontrol etmisti tabi. Kanama olmadığı sürece geçen agri sancilardan korkma dedi.15+5 oldum bugün. 2 gündür vajinada batma hissi var. İğne batar gibi oluyor arada. Rahim büyüdüğü için normal diye düşünüyorum ama tedirginim. Sabahları coraspin, akşamları 1 progestan fitil kullanıyorum ekstra bişe kullanma kan değerlerin iyi demişti. Kontrol 3 hafta sonra. Bu şikayetle dr a giden var mı? Normal diyip gönderirler diye bekliyorum.
M Meraklihatunnn bende 52 kg ile hamile kaldim yarim kilo almisimMerhaba, bende 54le hamile kaldim. Su ana kadar 2 kilo almisim :)
Sag saglim buyusunler bebisler
Ya ne güzel bir kız bir erkek derya 12 erken rahmine dedi sen kime gidiyorsun canımPembis Hayaller Canım listeye beni de ekleyebilirsin. Erkek 11.haftadan beri erkeğe benzetiyor doktorum. Bugün pipiyi baya gördük. Artık değişmez heralde
13 haftalıkken başlamıştı canımArkadaslar benim 3 gündür bacaklarım kasılıyor, kramp giriyor. Doktoruma mesaj attım da henüz geri dönüş yapmadı. Sizler magnezyum takviyelerinize başladınız mı?
İkinci sıra HCG yazıyorIkili test sonucum cikmis doktor iyi dusuk risk dedi ama bir bakar misiniz anlayanlar? Bir de herkes free b hcg hormonunundan bahsetmis benimkinde yazmiyor o.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?