2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Ben 13+2 tim canim ama gecen haftalarsa benimde oldu ara ara oluyor. Doktora sorcaktim unuttum yine .

Ikili test sonucum cikmis doktor iyi dusuk risk dedi ama bir bakar misiniz anlayanlar? Bir de herkes free b hcg hormonunundan bahsetmis benimkinde yazmiyor o.
Niye bu kadar geç çıktı canim. Bende 35 yaşındayım
yaştan dolayı 1/242 risk
Hormon ve NT 1/5652
Duople test 1/1288
Trisomiy 13/18 1/10000
Çıktı

Benimde durumum aynı.
Bende 9 ay boyunca oksapar 0.4 kullanacağım.
Pai tecrübeli doktorlar risk olarak görüyor..

Niye bu kadar geç çıktı canim. Bende 35 yaşındayım
yaştan dolayı 1/242 risk
Hormon ve NT 1/5652
Duople test 1/1288
Trisomiy 13/18 1/10000
Çıktı
1 haftada cikti gec mi bilmiyorum 12+6da yaptırdım testi. Sizin de dusuk risk sanirim da yas riski kafami karıştırıyor ama önemliolan kombine riskmis sanirim

1 haftada cikti gec mi bilmiyorum 12+6da yaptırdım testi. Sizin de dusuk risk sanirim da yas riski kafami karıştırıyor ama önemliolan kombine riskmis sanirim
Hayatımızda risk olmayan ne var ki? Ben çok pişman oldum yaptırdığıma. Ne gerek var bilmiyorum bu testlere . Rabbime emanet bebeklerimiz .

Ağrısı artarsa acile giderim, sana da yazarım ara sıra olduğu için 2 gündür bekliyorum. Çok sık olursa duramam zaten
Benimki saniyelik igne batip cikiyordu canim agri seklinde degil sanki igne batiriyorlar gibi anlik ayy diyordum geçiyordu seninki farkli o zmn

Amin canım oluyorum valla akşamdan beri öyle ağır bir şeyde yemedim... İlkinde tek mide yanması yüzünden bir şeye yemeye korkuyordum ve en son 34. Haftadan sonra her gün doktora yalvarmistim.ne olur alın bebeği diye... Asma zorla 38+5 e kadar beklemişti beni simdi bunda da aynısı olursa nasıl dayanırım bilmiyorum

Benim de geçen hafta olmuştu ama ben doktora gitmedim... Şu an bir şey yok şükür sen için rahat edecekse git.

Kizlar kalca ekleminizde agri var mi? Üzerine basamıyorum bazen cok ağrıyor. Kizima hamileyken de olmuştu ama 6. ayda baslamisti. Bu simdiden basladi tek kalca eklemimde var.

Arkadaslar benim 3 gündür bacaklarım kasılıyor, kramp giriyor. Doktoruma mesaj attım da henüz geri dönüş yapmadı. Sizler magnezyum takviyelerinize başladınız mı?
Ben baş ağrısından dolayı başladım magnorm 365 önerdi doktorum suda eriyor onu kullanıyorum ama başa bi faydası olmadı maalesef

İlk gebeliğimde mide yanması beni de mahvetmişti hatta gebeliğe bağlı reflü oluştu.ama 6 aydan sonraydı yanma.bunda da ara ara oluyor.devamında da artacak gibi.hakkımızda hayırlısı

Kizlar kalca ekleminizde agri var mi? Üzerine basamıyorum bazen cok ağrıyor. Kizima hamileyken de olmuştu ama 6. ayda baslamisti. Bu simdiden basladi tek kalca eklemimde var.
Varr canım 2 gün önce fark ettim bildigin kalçamda ağrı var hatta annem sağa yatık yürüyorsun dedi yüksek ihtimal psikolojik olarak bebek sagda olunca saga karsi korumali oluyordum ama bir daha normal yüruyecegim

Kuyruk kemiginin oldugu yerden bahsediyorsan bende oluyor zor oturuyorum bazen.ozellikle sert bi yere oturduktan sonra oluyor sandalye hali gibi.

Kuyruk kemiginin oldugu yerden bahsediyorsan bende oluyor zor oturuyorum bazen.ozellikle sert bi yere oturduktan sonra oluyor sandalye hali gibi.
Ya bende de uzun bir süre yürüyünce belin sol tarafında ağrı oluyor sonra oturduğumda kuyruk kemiğimin olduğu yerde ağrı oluyor resmen zorluk çekiyorum rahatlayana kadar. Galiba kemiklerimiz gevşediği için oluyormuş internette okumuştum.

İlk gebeliğimde mide yanması beni de mahvetmişti hatta gebeliğe bağlı reflü oluştu.ama 6 aydan sonraydı yanma.bunda da ara ara oluyor.devamında da artacak gibi.hakkımızda hayırlısı
Amin inşallah ama olmasın ya... En dayanamadığım şey mide yanması

Yok benimki direkt bacagin govdeye baglandigi eklem sol taraf cikmis gibi agriyor.
Benim gebelik ilk ayları oldu. Gece özellikle ağrıdan uyuyamıyordum. Doktor ile görüşünce ya magnezyum eksikliği ya da artan progestron yapar dedi.
Vücut alıştıkça geçecektir. Magnimore kullandım.
Eğer geçmezse fizik tedavi ile görüş farklı bir durum olabilir demişti…

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…