2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    227
Ins. Saglikla kucağınıza alırsınız. Bende 12. Haftada yaşadım aynı şeyleri. Dr. 15 gün evde yatmamı söyledi. Bol bol dinlenin ilaclarinizi ihmal etmeyin.

Kendini suçlama burda yazan herkes uzman değil. Başımızdan geçenleri anlatıp rehber olmaya çalışıyoruz. Sen 3 uzman dr a sorarak aşı olmuşsun. En iyi onlar bilir. Bir de ilk 3 aydan sonra düşük riski daha az biliyoruz. İnşallah geçecek.

Şimdi 1 ay sonra tetanoz aşısı var. Vallah ne yapcam artık bilemiyorum. Tetanoz aşısı zorunlu değil biliyorum ama sezaryen olmak istiyorum ondan aşı yada yaptırmak istedim.simdi çok kararsızım

Kızlar omzumdan boynuma vuran bir ağrı var. Size de oluyor mu? geçen hafta bugün de aynı böyle ağrı başlamıştı sonra geçti şimdi aynı gün yine başladı. Sizin de hiç başınıza geldi mi?

Canım dualarım seninle kendine çok dikkat et... Morlaini yüksek tutmaya çalış. Allah senin ve bebeğinin yardımcısı olsun... Bizi haberdar et

Kızlar 15. Haftadan beri bebegimin hareketlerini elimi koydugumda hissediyodum. Ama sadece elimi koyunca fakat bebek olduguna eminim. Simdi 16+2yim 2 gündür hissedemiyorum cok canım sıkıldı. Dun cok yoruldum o yüzden mi acaba
Evhamlanmamaya çalış.. bende çok yorgun olduğum bir kaç gün hissedememistim inşallah hissedersin. İçini ferah tut canim

Dün denize gitmiştik... Ben şu sakasindan hiç hoşlanmam. Kulağıma su kaçtığında sinir olurum zaten. Kaynım da sağolsun suyu olduğu gibi yüzüme fırlattı... Kulağıma girdi. Sabahtan beri kulağım ve boğazımin o kısmı ağrıyor yutkunurken sag tarafimda bir zorlanma oluyor sinir oldum

Canım benim kız

Bugün nasılsınız hanımlar :)
Aşırı sıcaklardan kaçarak memlekete geldik hatta memlekete gelir gelmez covid için aşı olacaktım doktorum hatırlatma dozu ol demişti ama memlekette 14 haftalık olduğunu duyunca hemşireler vurmadı 5. Ayına kadar korun gerekirse kimseyi görme 3 ayın daha yeni bitmiş şimdi vurmayalım dedi hal böyle olunca ailemde bir odada baykuş gibi oturuyorum çok gelen giden oluyor sormadan diye

Sakince bol bol dinlen ve gönlünü ferah tutmaya çalış o et gibi olanlar pıhtı, arkadaşım kaç kez evden kalkıp koşarak gitti bu kez kesin bebek gitti düşen resmen etti diye ama öyle değildi o pıhtıymış. Rabbim seni de bebeği de korusun inşallah biz bol bol dua edelim iyi düşünelim

Çok tsk ederim ama işte neden bunlar oluyorlar? Kimse cevap vermiyorum. Bir anda başlıyor

Kızlar güzel sözler herkese çok teşekkür ederim inşallah geçer. Bu arada birsey sorucam . Bugün özel hastane gittim doktora sordum 3lu tarama testi ne zaman yapcam falan .o da dedi gerek yok sadece organ taraması yap ve bana sonuç getir ilk ikili test düşük riskli . Bu 3lu tarama zorunlu değil mi??? Ve kaçıncı hafta yaptırıyorlar?o zamanda kafam çalışmadı tam dinlemedim onu

Üçlü tarqma 16 18 haftalar arası yapılır. Zorunlu değil. İkili de zorunlu değildi.

Onu ben yazmıştım.aşı sonrası düşük yaşadı arkadaşım ama aşıya mı bağlı bilmiyorım 13 haftalıktı ozaman.kanamaya gelince bende doktor direk enfeksiyondan şüphelendi enfeksiyon yapar bu tarz yoğun kanamalar diye hemen antibiyotik de başlamıştı iğne ve fitille beraber.belki enfeksiyonun vardı farkında değildin

Benim ilk hamileliğimde de bunda da ikili normal çıkınca üçlü ve dörtlü taramaya gerek duymadı doktorlar üstelik ikisi farklı doktor bende yaptırmıcam

Rabbim bebeğini sana bağışlasın canım moral bozma stresede sokma kendini iyi düşün hep

Çok tsk ederim ama işte neden bunlar oluyorlar? Kimse cevap vermiyorum. Bir anda başlıyor
Tüp bebek mi doktor arkadaşıma demiş ki net olmamak ile birlikte tüp bebekte rahim kendi hazır olmuyor ya o yüzden de bebek her büyürken kendince zorlanıyor işte diye bana mantıklı gelmişti, bu olanı aşıya bağlayamıyorum nedense çünkü senin önceden de kanaman oluyordu olmasa hadi bi düşünülür derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…