2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    227
Canım çok geçmiş olsun rabbim bebeğini sana bağışlasın inşallah
Kızlar gece saat 3 te sezaryenle doğumun oldu çok şükür. Fazlaca ağrım var gaz çıkaramadım hala müsait olduğumda girip detayları vericem
Ah yeni heyecanlı anne grupları karıştırdın gözün aydın darısı bizlere olsun inşallah

Canım benim doktorumda 16. hadtadan sonra vurul hatırlatma dozunu dedi. Bende 10 gün daha bekliyorum aşı olmak için

Çok geçmiş olsun kuzum rabbim sana acil sifalar versin. Kızınızı da size bağışlasın. İçini ferah tut herşey güzel olacak inşallah

Çok geçmiş olsun canım. Rabbim size bağışlasın minik kızınızı. Sen moralini yüksek tut en önemlisi o şuanda. Dinlen sadece inşallah hicbirsey olmaz

Kızlar 15. Haftadan beri bebegimin hareketlerini elimi koydugumda hissediyodum. Ama sadece elimi koyunca fakat bebek olduguna eminim. Simdi 16+2yim 2 gündür hissedemiyorum cok canım sıkıldı. Dun cok yoruldum o yüzden mi acaba
Pozisyonunu değiştirmiştir belki kendine evham yapma hemen. Zaten birkaç haftaya hergun hissedip rahatlayacagiz inşallah. Bende hergun hissetmiyorum normal şuanda daha

Pozisyonunu değiştirmiştir belki kendine evham yapma hemen. Zaten birkaç haftaya hergun hissedip rahatlayacagiz inşallah. Bende hergun hissetmiyorum normal şuanda daha
Peki canim sen icinde hissediyo musun. Ben elimi koyunca hissediyorum ama mesela kalp atışı gibi oluyor ya da sanki icimde dönüyormus gibi oluyo

Iste buradaki doktorlar beni öldürüyorlar hiç ilgilenmiyorlar. Ben şok oluyorum . Hayır benim doktor var doçent ama o da artık uni.hastaneden ayrılıyor. Diyor adalet yok. Bu ay izine çıkıyor ve sonra kendi muayenehanesi açacak. Yani durum biraz karışık. Iste 2 hafta önce 3 gün yattım hastanede aynı.cumartesi pazar çıktı. O telefonla aradı söyledi ne yapacaklar kan idrar bakmışlar. Ama bugün 2 tane hastane gittik özel ve devlet hiç tık yok. ,yani düşerse düşer kadermis yani tedavi yok hicbirsey yapamayiz

Evet tup bebek .geçen ki kanamada dediler çocuk çok hareketli o vuruyor hem uzun boylu. Bugün de ölçüdük bacak normalde 15 hafta bugün utrasonda 16 çıkıyor. Çarşamba günü başka doktor da hersey ölçüdü baktım orda da 2 hafta bile fark var . Ya kedi.givi hamile kalırsam farklı ama 5 yıl uğraştık bekledik 1 çocuk olsun herseyden korkuyorsun

Canım Allah yardımcın olsun bebeğini korusun inşallah

Canım çok geçmiş olsun. İnşallah çabucak atlatırsın.

Canım Cok gecmis olsun son durum ne nasılsın? Rabbim korusun evladını

Bak şuan aynı şeyleri yaşıyorsunuz ona da bebeğin uzun ve genelde ayak vurduğu yerlerde kanama alanı var demişlerdi hatta o 3.ay bitince kanama da biter diye umut etmiş bitmeyince üzülmüştü ama sonlara doğru baya azaldı şükür. Korkmakta çok haklısın ama minik tüm stresi alıyor o yüzden sakin kalmaya çalış sen ne kadar iyi olursan o da o kadar sakin bir minik olacak neden kötü düşünelim ki ikiniz de iyi olacaksınız nasipse

Tsk ederim Bi gelsin bu kız anlatayım neler neler yaptı galiba dansçı olacak hiç düzgün durmuyor

Ilerdeki ayları hiç düşünmek istemiyorum eğer ona şimdi eğer yok sonra ne olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…